Valiant -67 > -73 korinpeltien korjauspalat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mikaboy, 13.10.2013.

  1. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    Saako tähän Valiantin koriin(67 > 73) mistään uustuotanto peltejä ?

    onko kellään hyviä vinkkejä mikä saatavissa oleva muun merkin tai mallin takalokasuojan kaari on lähinnä alkuperäistä muotoa eli mistä sen voisi muotoilla sopivaksi helpoiten?

    myös mahdolliset purkukorit kiinnostaa (2d lähinnä) josta voisi leikata takakylkeä ("quarter panel skin") uusiokäyttöön. Oikea takakylki vaikka kokonaan .Onko tiedossa ?

    ois tarkoitus palauttaa yks -67 2d kasilla, taas käyttöautoksi.

    Kokemuksia ja vinkkejä ? Kiitos .
     
  2. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Omaan laitoin volkkaripakun kaaret, 35mm joutu jatkaa keskeltä ja pikkasen muokkaamaan muotoja mut muuten näyttää aikalailla samalta.
    Noita uustuotanto kylkipaloja ei taida löytyä vieläkään...?
     
  3. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    Muistatko minkä mallin kaaret ...mikä Volkkari ?
     
  4. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Pitäis löytyä koneelta projektikuvia ett minkä näköiseks tuli...
     
  5. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    joo... mulla on alkuperäinen suomi-vallu 2d tolppa ja sen kunnostamisesta on kyse, ei muutoksesta. Jos löytyis 2d kyljet niin olis hieno juttu.
     
  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear


    AMD (Auto Metal Direct) tekee. Mm. US-Parts tuo maahan. Löytyy mm. lattia, takarontin lattia, sisäloksut eteen, sisemmät sisäloksut taakse, poikkipalkki syylarin alle, poikkipalkki takaiskareille, poikkipalkki taakse, poikkipalkki keskelle vääntösauvojen ankkureilla, takarunkoaisat, jousenkorvakkeiden kiinnityspisteitä, puskurit, akkukotelon pohja, ovien saranat jne.

    Tulossa olisi mm. eturunkoaisat
     
  7. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    Tämä hyvä , varmaan jotain tarvii noista "pohjan" pelleistä ja palkeista hankkiakin, kun ensin puhdistaa korin kauttaaltaan. Takakylki (oik.) kun on kolaroitu(korjattu alkeellisilla peltisepän taidoilla + 2,5cm kerroksella kittiä) juuri niiltä alueilta pahaksi missä on ehkä(?) kyljen vaikeimmin korjattavat muodot eli takapyörän edessä oleva "mutkakanttaus".

    Käytetty ehkä peltikylki ois hakusessa :)
     
  8. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Minulla oli joskus yhden myrkynvihreät 67 2D:n kokonaiset takakyljet jotka sisälsi sisäsuojat ja osan kattoa. Olivat kylläkin lahot kaarenkanteista ja helmoista. Taisivat mennä ovien kera Äänekoskelle OD:n kautta. Vielä jäi jäljelle yksi 67 2D mätä, mutta täydellinen (ei myynnissä).
     
  9. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    jos 2d peltien hankkiminen käy haastelliseksi niin kiinnostaa myös suht´hyvät 4d takasiivet ja takaovet joista "palapeli" sitten kasataan.
    4d purku-Valianteja on useammin tarjolla.

    Pidetään silmät ja korvat auki.... ja vihjeistä oon kiitollinen.
     
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kyllä ne meni ihan sille, joka maksoi niistä. Julkisessa myynnissä olivat. Taisivatpa mennä tuollaiseen 4D > 2D muunnokseen. EVVK.
    Mitenkä Ruotsista siellä noita 2D Valluja on pilvin pimein. Osby Bil Delar?
     
  11. mikaboy

    mikaboy 1st gear

    Aivan ... täytty tuota Ruotsin maata kaivella , hyvä huomio , kiitos !
     
  12. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

Kerro tästä muillekin!