Mopar 528 crate Hemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja asperiini, 29.2.2008.

  1. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    Valtterissa oli kans 4.10 rattaat. Saatto se kaasujalkaki nostaa lukemia. Matka-ajoa ei juuri tullut mutta ku kaverin vaimo oli kuskina niin kulutus jostain syystä putos kolmanneksen. = )
     
  2. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Arvelinki et janne oli tankkailemassa challee riksussa eilen ku jannut sano nähneensä absilla, sitä on laskettu vähän reilummin motarilla menee tolla kulutuksella.
     
  3. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    No reilummin ja reilummin.., 3000rpm kulmilla ne kierrokset pyöri koko matkan ja todellinen nopeus tolla 3.55 ruuvilla oli jossain 95-115km/h välillä.

    Riksussa tosiaan eilen pysähdyttiin ja sen jälkeen tuli muutaman kerran vähän availtuakin koti-ikävissä. Ihan hyvin muuten hyökkää vielä tuosta yli satasen nopeudesta. ;)
     
  4. pötkö

    pötkö Gearhead

    Kauheasti kierroksia?Mulla 4.30 ruuvi niin satasessa noin 1900rpm?
    =)
     
  5. 66monaco

    66monaco Gearhead

    ja laatikkona tremec 6v? ;)
     
  6. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  7. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    Eilen tuli eka kertaa vähä piiskattua barracudaa samalla ku haki keulan säätöjä kohdalleen. Ohan se tollanen suht pirtee isolohko ja manuaali aika lelu. 8) .

    No se pitäs varmaan sitten ton hemin peräänkin aikanaan laittaa kova-aski jossain vaiheessa. Sais olla 5-pykälää, ajatuksena oli varmaa joku 3.7 perävälläri. Mitenhän lie noiden keisslerien kestävyys, ja sitte niillä oli tullut -700 sarja uutuutena. Onkohan noita näkynyt vielä missään.
     
  8. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead


    Hyvinkäältä hemi-in-car-kuvaa:

    http://www.youtube.com/watch?v=hIvnhy0uyf0
     
  9. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    HEMIllä ajelua... :-?
    [​IMG]
     
  10. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tuliko loota remppaa?
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei ku noi on uudet lootan "metal to metal"-levyt.
     
  12. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Kai tässä on ruvettava laittamaan euroja säästöpussuun ku kaikilla muillakin on tuollanen iso Hemi!Kaiketi tuollanen toimis tuollasessa A-bodyssakin.. =)
     
  13. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear


    Jos ny jatkais taas 8kk paussin jälkeen kohtapuoliin tota chargerii, ...tossa uus danan perse currielta, http://mitsuauto.kuvat.fi/kuvat/Dodge+c ... 153245.jpg ..35 splines, detroit true track lockerilla, 3,55 välitys ja isot 9" päädyt 11" levyillä
     
  14. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Näkyisi olevan jenkkilistoilla myynnissä long block 528 Hemi, $10 000. Kiinnostaisiko ketään? En mä tiedä sitten onko toi halpa vai kallis...
     
  15. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Komea reppu.
    Oliko kuinka arvokas paketti ja mahtuuko noilla jarruilla 15" vanteet pyörimään?

    Meinaatko päästä jo ens keväänä vähän: http://youtu.be/d0UTCU5wYA0?t=35s
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ihana on peppu!

    Tompan vastausta odotellessa kuva omista MP Brakesin takajarruista, jotka "fits with 15" wheels". Kyllä, näin on esim. Weldien tai American Racingien kanssa, mutta mama Moparin 15" peltivanne käyttää 14" keskiötä jonka takia ne ei mene noiden mun jarrujen päälle. Muutenkin nuo MP:n jarrut on melko surkeat tekeleet. Vaihdan itselle rummut takaisin jos vaan joskus jaksais venyä ton auton kanssa niinkin paljon.

    http://3.bp.blogspot.com/_1utFs2uOvMs/S ... C08899.JPG
     
  17. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Pitäis sopii noitten cobra mustangin jarrujen kaa 15" policet mut sithän sen näkee, ....ja otanhan mää niistä satuloista muutenki siivun veks ku niis lukee FORD ??? ..... heh,..heh...!!! :lol:
     
  18. mg

    mg Gearhead

    Toimiihan se varmastikkin... A-korisia hemi-autoja ei ihan jokapäivä kulje vastaan.. Joskus sellasen oon nähny :odroll: .
     
  19. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead


    Joko on sarjat hommattu ja penkitysaika varattu?
     
  20. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    572:nen olis tarkotus tossa ens vuoden puolella roudata "Helmisen pajalle" teon alle, kuhan tässä nyt saa loput roippeet vielä Suomeen. Sitte aikanaan dynon kautta takas Lappiin 8) .
     

Kerro tästä muillekin!