Kenworth ja Jenkkirekat!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kenworth78, 6.9.2010.

  1. Lassard

    Lassard Gearhead

  2. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    Hyvä Lassard !
    Great ! että laitoit infoa tänne alan sivustoon !
     
  3. kenworth78

    kenworth78 1st gear

    Vuosimalli kiinnostaa, koska vaikuttaa kohtuu uudelta. Tosin jos halvalla lähtee niin ajeleehan sitä vaikka puuhakilvillä =). Käykäähän joku huutamassa pois.
     
  4. Telipukki

    Telipukki 1st gear

    Oho, kiitoksia tosiaan Lassardille, olisihan tuommoinen ilmoitus muuten mennyt ohi :)

    Koska olen myös tylppänokkien ystävä, niin mukava nähdä tuollainenkin, huolestuttaa vaan koko auton kunto, sivuluukku ja sumuvalo repsottaa, ja eikö tuolta ylhäältä sivuikkunasta puutu pieni ruutu, pääsee vesi näppärästi sisään :-?

    Missä lie tätä kaveria rymyytetty? Jos Freightliner vain osaisi puhua... :odroll:

    En minä tuota uskalla hankkia, vaikka oudosti houkutteleekin, siinä samalla voisi listalta huutaa pari kolme autonraatoa, joita sitten satunnaisten raivonpuuskien yhteydessä retuuttaisi Freikulla kettingin perässä pitkin maita ja mantuja :rotfl:
     
  5. Lassard

    Lassard Gearhead

    Tänks itselleskin! Tuossa on sen verran malmia, että jos hirvittää kunto niin siitä saa jo ihan romurautanakin jotain. Ja varmaan se romuraudan hinnalla menee huutokaupassakin.
     
  6. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Onko jollain tietoa et nouseeko tullin huutokaupoissa yleensä autot koviin hintoihin vai ei?
    Tarkoitus olis lähteä perjantai aamuna ajaan pohojanmaalta kohti nuijamaata.
     
  7. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Aluksi Kenworthille hatunnosto hienojen autojen laitosta.Pirunmoinen homma ollut miehellä,ja hienon korimallin herättänyt henkiin.

    Olis kyssäri noista jenkki rekoista ,että onko jotain vuosimallia minkä jälkeen esim Kenworth tai peterbilttiä olisi vaikea saada Suomen kilpiin.Itsellä on pari yhdistelmää työkäytössä ja haaveissa olis saada joskus tulevaisuudessa jenkki rekka.

    Onhan sitä ihmisellä hyvä olla haaveita.
     
  8. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    Terve vaan,
    Joo 2003 , sen jälkeen alkaa tie nousta pystyyn. Tuon ikäisiä Jenkki Volvoja on saatu kilpiin 5 kpl. Nyt on Kenworth " työn " alla , toivottavasti onnistuu.
    Vanhenmissa esim 80 lukuisissa , no problem !
     
  9. Waxin

    Waxin 3rd gear

    Onks kellään tietoa mihin hintaan Freightliner lähti Nuijamaalta?
    Mikä sen historia mahtoi olla ja oliko teknisesti kunnossa?
     
  10. Telipukki

    Telipukki 1st gear

    ^ Tämä kiinnostaisi itseänikin, itse Oulussa asuvana, en paikalle taipunut. Jos ei muuta, niin olisihan siitä voinut vaikka kuvia ottaa... :odroll:

    Offipalstalla oli huutokauppa myös huomioitu, ja siellä mainittiin Freightleinerin seisoneen kentällä jo useamman vuoden? Ei kuulosta hyvältä, ei :-?

    Itseäni ei kauhtunut ilmiasu sinällään haittaa, koska tykkään tuollaisista vähän hapantuneemman näköisistä vehkeistä, mutta missä kunnossa kuorkki oikeasti mahtaa olla? Virrat kadoksissa, jarrut jumissa...

    Vaikka kuorma-autoa työkseni ajankin, ei suuremmista remonteista ole kokemusta, tahtoo olla vähän peukalo keskellä kämmentä, ja sitten kun puhutaan sähkötöistä, siirtyy peukalon seuraksi pari muutakin sormea.

    Kyllä siinä olisi arkielämän realiteetit äkkiä lyöneet päin näköä :poff:
     
  11. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Ei tullut Freightliner pohojanmaalle.
    Paikalla olleiden "paikallisten" käsityksen mukaan auto oli ollut tullihäkissä melkein 10v. Avonaisista ikkunoista oli pikkulinnut käyneet kurkkailemassa sisällä. Sisusta "tulli tarkastuksen" jäljiltä. Tekniikan kuntoa ei voi kuin arvailla. Paitsi jos ostaja jotain siitä täällä kertoneen kun tätä palstaa lukeekin.
    Auto on mallia -93 Catin 350 hv koneella ja fullerilla.
    Hinta oli 3000 € +alv.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Ei kait huutokaupassa hintaan lisätä mitään alv:tä. Ainakaan yksityishenkilön kaohdalla, sillä kaikki mitä yksityishenkilö maksaa, pitää lain mukaan olla sis.alv.
     
  13. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Siitä en tiedä mitä laissa sanotaan, mutta suoralainaus tuolta Tullin sivuilta:"Huutokauppahintaan lisätään arvonlisävero 24 %, paitsi Tullin käytössä olleisiin tavaroihin ja autoihin, jotka ilmoitetaan erikseen huutokauppatilaisuudessa."
     
  14. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Toivotaan että ilmestyy liikenteeseen ja tapahtumiin. Ite hain kouluun että sais rekkakortin näin 30+ vuosilla. Remonttien suhteen itelläkin peukalo tod.keskellä kämmentä, sähköistä sentään jotain tajuan, kiitos autohifin yms. harrastusten.
     
  15. bathory

    bathory Gearhead

    mikä siinä tulee vastaan tuon 2003 jälkeen?
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Eipä ole ensimmäinen kerta kun Tulli toimii oman tahtonsa mukaan, eikä noudata lakia. Veikkaan, että valittamalla ykstyishenkilö saa nuo alv:t takaisin ja asian saattaa jopa ajaa oman kunnan kuluttajaneuvoja.
     
  17. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Joo ei olis ja jos se noin menee, niin varmaan niitä alveja kysellään takaisin, tosin Tullihan on tunnetusti reilusti tunnustaa virheensä ja palauttaa rahat. Ite en noista alv-kuvioista paljoakaan ymmärrä, osia kun Eu:n ulkopuolelta tilaa, niin yleensä noita joutuu maksamaan, vaikka miten olen yksityishenkilö... Mut nyt karkaa jo kovasti ohi otsikon
     
  18. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Minun mielestä ei tuossa tullin huutokaupassa mitään ihmeellistä ollut kun alussa huutokaupan ehdoissa ilmoitettiin että huudon päälle lisätään alv 24 %.
    Jos menette ostamaan maansiirto liikkeestä vaikka kaivinkonetta niin siellähän ilmoitetaan lähes poikkeuksetta hinta + alv. Eikä kukaan yksityishenkilö saa ostettua sitä kaivinkonetta ilman alvia paitsi jos kone on marginaaliverolla.
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Jos viitsii vähän vaivaa nähdä, niin saa muuten noi alv:t takaisin myyjältä oikeuden päätöksellä ja myyjä vielä joutuu "rikollisena" maksamaan oikeudenkäyntikulut.
     
  20. hara64

    hara64 1st gear

    eipä toi kallis ollu (3720€) oli siinä alvi tai ei.
    ei taida tuohon rahaan saada edes amerikasta suomeen tuollaista laitetta.
    onnea uudelle omistajalle ja saa antaa kuulua itsestään ja projektista(jos täällä kirjottelee)
     

Kerro tästä muillekin!