Capricen pyyhkijät lakkasivat toimimasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Sportsweep, 30.4.2013.

  1. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Kyseessä -93 Caprice Classic. Pyyhkijät temppuilivat jo aikaisemmin ja muutama sulake paloi, alkoivat sitten jostain kumman syystä taas toimia jonkun aikaa kunnes äskettäin sit lopettivat toimintansa lopullisesti. Moottori testattu hyppyjohdolla akusta ja pyörii eikä sulakekaan ole palanut, mutta ei vaan pyyhi. Monitoimi viiksi vika käynyt mielessä mutta ei tekisi mieli ostaa turhaan jos vika ei olekaan siinä. mikä neuvoksi kun ei nyt hyvin pyyhi :odroll:
     
  2. karra

    karra Double Gearhead

    Moro! Tahoessa pyyhinvika korjautui kun kävin moottorin piirikortin tinauksia läpi juotoskolvilla, vinkki siihen tyyppivikaan tuli foorumilta ison veden takaa.
     
  3. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Vika korjaantui pyyhkijän katkaisijan vaihtamalla. (oli muuten mielenkiintoinen homma vaihtaa).
     
  4. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Pyyhkijät toimivat koko kesän, mutta sitten tuli päinvastainen vika eli pyyhkijät eivät enää sammuneet ollenkaan.
    Tihkuasennossa tuli sit ajeltua jos sattui tihkuttamaan tai yleensä sulake irti.
    Tämäkin vika aiheutti päänvaivaa kunnes päättin selvittää mistä moinen johtui.
    Vikaa ei meinannut helpolla löytyä, kunnes kojetaulun alla aikani tutkailtua huomasin rattiputken läpi tulevasta johtosarjasta juuri ennen liitintä valkoisen ja harmaan johdon sulaneen yhteen.
    Johdot irti toisistaan ja teippiä päälle niin taas toimii ;)
     
  5. woland

    woland 3rd gear

    Vika on varmaankin siinä piirikortissa. Aloita sillä että vedät ylimääräisen luotettavan maan sille kortille. Mulla oli pitkäkatossa vastaava ongelma joka poistu maiden korjaamisella.
     
  6. SauliK

    SauliK Gearhead

    jep, kannattaa kattoa että saa hyvin maita. omasta en enää löytänyt sitä orkkis kuoretonta maadotus vaijeria eikä pelannut paljon mitenkään ennenkuin laittoi uuden tilalle.
     

Kerro tästä muillekin!