1990 Astro sammui ajosta eikä lähde käymään.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jacea, 3.11.2012.

  1. superbastard69

    superbastard69 1st gear

    Pelittää kyllä,siihen ei ole tarvinut kajota ollenkaan.Autonkin sain jo käyntiin :D
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    Pointti ei ollut mistä vaan miten. Suunnittelemasi nappiviritys ei tule kelpaamaan katsimiehelle, se on ihan selvä juttu.


    Maahantuoja on myös tehnyt releistykset ajovaloihin. Siitä tietää, että kytkentä on tehty asiallisesti, kun menee yksitellen nyppimään johtoja tai sulakkeita irti, niin koko keula ei saa pimentyä. Arvaa miten käy maahantuojan tekemillä kytkennöillä. Edelleen siis suosittelen ottamaan yleismittarin kauniiseen kätöseen ja tarkistamaan hälyttimen kytkennän.
     
  3. superbastard69

    superbastard69 1st gear

    Kerrotko miksi ei kelpaisi katsastuksessa?!Aiemmin on kyllä kelvannut,kahteen autoon olen nappistartin värkännyt!Sitten voi katsastumiestä vituttaa jos se joutuu työntämään autoja käyntiin konttorin pihalla...
     
  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Varmaankin tarkoitus oli se, että sehän ei sitten saa startata vaihde päällä vaan parkilla ja vapaalla ainoastaan.. hyvää nappiviritelmää rakentamaan ku samalla vaivalla tois vaikka startilta uuden johdon "virtalukon"pohjaan jos vanhasta ei virta kulje läpi.
     
  5. audiq

    audiq Gearhead

    Aivan, ei saa. Toki helppohan napin johto olisi ollut vetää vaihdetunnistimen kautta, kun sehän on todennäköisesti ensimmäisenä mitattu yleismittarin kanssa vikadiagnoosia tehdessä ja ehjäksi todettu.
     
  6. superbastard69

    superbastard69 1st gear

    Mielestäni se että auto lähtee käyntiin myös vaihde päällä(nyt kyse siis automaattilaatikosta),on suorastaan liikenneturvallisuutta parantava asia.Esim.tilanne jossa joku onnistuu sammuttamaan autonsa junaraiteille,pendoliino tulee kahtasataa kohti(mikäli se yleensä liikkuu)Ihminen panikoi kun pitää sohlata parkkilukkoa/vapaata päälle ja jää junan alle.Toinen autoilija jonka auto lähtee käyntiin vaihde päällä ehtii alta pois.Tämä näin karrikoidusti...
     
  7. audiq

    audiq Gearhead

    Mitäs kun onkin vieras kuski ja hän vaistomaisesti koittaa avaimesta käynnistää? Eikä ruiskukoneinen automaatti sammu muuta kuin avaimesta.
    Mutta turhaan sinä minulle koitat vakuutella auton särkemisen järkevyyttä, kun en ole katsimies. Etkä oikein voi katsimiehenkään päätä kääntää, koska hän tekee niin kuin määräyksissä on.
     
  8. DX

    DX Double Gearhead

    nooh, pääasia että auto nyt lähtee käyntiin ja ehkä se kelpaa katsurillekkin kun ei edes sammuta koslaa konttorilla,
    ja hankalaahan "yleismittariallergista" on neuvoa,
    melko suurella väestönosalla ei vaan yksinkertaisesti riitä pinna alkaa tutkimaan miten jonkin sähkävempeleen kuuluisi toimia ja miksei se nyt toimi,
    emmäkään kauheesti jaksa sit nähä vaivaa että metästäisin omasta romusta minkä värinen johto pitäs korvata ja mistä se kulkee, intressit ja kiireet ne on mullaki.
    Sit jos kaveri on yleimittari kädessä ja ymmärtää siitä jotain eikä silti vaan löydä, niin kaveriapu on taattua.

    Meillekki sähköpuolella ekana päivänä kerrottiin että sähkön olemusta ei voi ulkoaopettaa, vaan pittää nähä iha itte sen verran vaivaa että sen iha itte tajuaa ja joilleki ei koskaan,
    niistä tyypeistä ei ole sähkökorjaajiksi.

    Kyllä meillä on palijo ulkoa opetelleita fyysikkojakin, sen näkee mm. siitä ettei ne osaa häävisti soveltaa.

    meikäläinen perkaa sitten vaan tuoreesta hankinnasta muovikassillisen kaiutinjohtoa kojelaudasta ja konehuoneesta saadakseen
    orkkisysteemin toimimaan ja ehtoolla sitten kehuu ihtiään saunaoluen ääressä,
    poislukien tietty ne tapaukset jossa orkkisvermeet on puoltiedottomassa tilassa rääpitty pois.
     
  9. audiq

    audiq Gearhead

    Viestit katoilee. :lol:

    Minä luulen, että kannattaa se tonni lyödä ennemmin katsimiehen käteen kuin alkaa sitä minulle tyrkyttämään.
     
  10. woland

    woland 3rd gear

    Et oo vissiin tutustunut Metro-auton amerikanihmeisiin tekemiin patentteihin :D :D
     
  11. Jupe

    Jupe Gearhead

    Maahantuojalla oli asennettu tuohon mun Caminoon vetokoukku. Keulan sivuilla olevat side markerit pois pelistä, keulan 21W vilkkulanka paloi huomiovalona ja oikea huomiovalo pimeänä jatkuvasti, sattuuhan näitä. Nyt vetokoukun kytkentä on poistettu ja alkuperäinen kytkentä palautettu. Täytyy jossain vaiheessa funtsia että mistä mistä ja miten ottaisi että kaikki pelaisi oikein.
     

Kerro tästä muillekin!