R.I.P Paul Walker

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja SPORT TRUCK, 1.12.2013.

  1. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Tekopyhää vikinää tuokin.
     
  2. Sam68

    Sam68 1st gear

    Paul EI ajanut autoa. Hän oli vasta uran alussa oleva näyttelijä, josta ainakin itse pidin vaikken homo olekkaan.
    Karkaako tuon tasoinen auto tuon tasoisen kuskin lapasesta suoralla tiellä?
    Syy on aika sata varmasti tekninen kuten epäilevätkin. Kilvanajoa ei ollut ja vauhtia epäilivät olleen ~sata mailia. Onko se leveällä tiellä paljon tuolle autolle? Ei todellakaan..
     
  3. janica

    janica 1st gear

    No huhhuijjaa! :odroll:
    Ei ollu tarkotus pahoittaa kenenkään mieltä - tää on vaan sellanen oldschool vs newschool mielipide. Dean on legenda josta tehdää yli 50vuotta kuoleman jälkeen edelleen t-paitoja yms krääsää ja legenda pidetään silleensä elossa. Kapinallinen oli iso juttu ilmestyessään ja varmaan on vielä edelleen monelle, ja ajan henki on muuttunut Deanin elokuvien ja FF-sarjan välillä.
    Ja mitä oon ymmärtäny niin Dean oli ensimmäinen oikea "kapinallinen roolimalli" nuorisolle josta tietty tulee ikoni koska vastustaa esiintymisellään yleisiä normeja.

    Walker oli hieno näyttelijä ja FF leffat huippuja. Silti tuskin 10 tai 20 vuoden päästä ostetaan sytkäreitä mis on Walkerin kuva.. käyttäjä nimeltä SÄMPY viittas tähän pointtii, pisteet sinne suuntaan.
    Fanit muistaa aina ja muistavat myös muutkin herran leffat ku FF-sarjan.
     
  4. janica

    janica 1st gear

  5. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    "Walker oli hieno näyttelijä ja FF leffat huippuja. Silti tuskin 10 tai 20 vuoden päästä ostetaan sytkäreitä mis on Walkerin kuva.. "

    Olisiko Sinulta jotain pois, jos ostettaisiin tai yltäis Top Teniin tai jotain?
     
  6. jknR

    jknR Gearhead

    Kirjoittelin tähän jo viestin, mutta sehän katosi johonkin bittiavaruuteen. Itse muistan miehen muistakin elokuvista kuin noista FF:stä. Pari ekaa FF:ää olikin melkoista kuraa etenkin noiden ajokohtauksien osalta. Niiden jälkeen menivät aina parempaan suuntaan. Joskus katselin Discoverylta luonto-ohjelmaa valkohaista. Piti oikein rouvalta kysyä, että eikös toi yksi mies ole se näyttelijä mikä oli Jessica Alban kanssa Into the Bluessa? Sielä se ukko pyöri kuin mikä tahansa tavis tekemättä itsestään minkäänlaista numeroa. Mies taisi olla vähän erilainen hollywood-tähti. Jalat taisi olla tukevasti maassa niinkuin hänet tunteneetkin ovat maininneet. Olishan sitä joku muukin joutanut hänen sijastaan lähtemään, vaikka joku mäkkärin autokaistalla hermonsa menettänyt. Kepeitä multia Automiehelle.
     
  7. Mutta kuka on tuo mystinen "harmaa" auton kuljettaja..siitä ei ole mainittu pierunvertaa..? Oli miten oli,kamala on kohtalo,kun ajattelee että näytteli liki kuolematonta F&F:ssä ja palaa sitten omaan autoonsa!
     
  8. Mosse

    Mosse Gearhead

    Tosta on ny vähän ristiriitaista tietoa. Ei ajanut, mutta oliko auto hänen vai kaverin?
     
  9. Tulee lähinnä mieleen että missäs se "taivaaniskä" nyt oli kun oltiin hyväntekeväisyyttäkin oltu antamassa..tasan ei käy nyt onnen(taivaan)lahjat.
     
  10. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Taitaapi soppatankki olla tos keulassa, ei selän takan

    http://d1i6tehnj672py.cloudfront.net/wp ... astank.jpg
     
  11. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Tai sit ei
    [​IMG]
     
  12. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Noissa paskoissa on ollu ennenkin vuotavia tankkeja, mut se ei ny tähän onnettomuuteen liity mitenkään, mut se liittyy, et kantavan rungon massa on älyttömän pieni niihin hitausvoimiin verrattuna joita tommonen seitsemättäsataaheppaa hönkivä pata ja auton alusta kykenee saamaan aikaan. Hiilikuitu pamahtaa palasiksi. Se ei luttaannu kuten pelti...
     
  13. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Saattaapi tuokin olla totta. En mee vannomaan. Tuolta lukasin ja kuvan otin. http://www.theimproper.com/93673/paul-w ... ire-crash/
     
  14. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    En jaksanu kattoo linkkiä, tyydyn vain toteamaan, että kannattaa aina pitää mielessä, että suurin osa netin sisällöstä lienee paskaa. Pätee tähänkin viestiin.
     
  15. vesagee

    vesagee 1st gear

  16. Crash_

    Crash_ 3rd gear

  17. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Tota kyseistä poschua ei tehty kuin pari kolme vuotta ja on kyl melkosen erikoinen käikäle. Deeäksälläkin menis molemmat kyynärpäät suuhun kun tohon pitäis tehdä uuret pinnat.
     
  18. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    http://www.iltalehti.fi/autot/2013120417793907_au.shtml


    :eek: Ja mitähän vittua...?
     
  19. Pahapää

    Pahapää Gearhead

    Alkuperäinen artikkeli http://edition.cnn.com/2013/12/03/us/pa ... index.html

    kaikkea ei pitäisi googlella kääntää...
     
  20. superbastard69

    superbastard69 1st gear

    Vitut Paulista,pääasia että Johnny Walker elää!!
     

Kerro tästä muillekin!