STREET 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja B.B.Chevy, 13.9.2013.

  1. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    saako toi boolikisan voittaja 150 euroa vai rublaa?
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Voittaja saanee 150 euroo, venäjän RU tunnuksella tossa tarkoitettaneen runner uppia eli kakkoseks tullutta joka saa sit viiskybää. Luulisin :rotfl:
     
  3. mafo

    mafo 3rd gear

    Kyllä Streetissä on ennenkin tarjottu Boolia... :rotfl:
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    ajattelinki tos just et millähän sitä rupeis perhettä elättää....
     
  5. maverick

    maverick Gearhead

    ja jos ei streetit aja nitroissa, niin en ajaa yhtään kisaa suomessa ens kaudella! Tähän asiaan pitää saada selvyys ja Heti!
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    Laitoin kyselyy, can't hardly wait ku rupee vastausta pukkaa..., ja pukkashan sitä, asia ei vielä ole ollut esillä.
     
  7. mafo

    mafo 3rd gear

    Ikävä kuulla Juho että muutat ulkomaille... :poff:
     
  8. superbird

    superbird Gearhead

    Muuttaa jo kahden viikon paasta Floridaan.
     
  9. maverick

    maverick Gearhead

    Sitä ennen pitäis saada selvyys ajetaanko Nitroissa vai ei ? (Tullaanko nöyryyttää Mafoa vai ei?) Vai jäädäänkö harrastaa drag racea amerikkaan..
     
  10. kalle7876

    kalle7876 3rd gear

    Onks näihin tullut jotain selvyyttä jo?
     
  11. dd64

    dd64 Gearhead

    Ois kans kiva tietää. Ilmeisesti kisat vähenee, maksut nousee? Kustannuksissa ollaan nyt jo kipurajalla, (Finaalitkin piti jättää väliin) et mieleen tulee useemmin ja useemmin siirtyminen takas kyläkisa puolelle ja kadulle...
     
  12. Looski

    Looski 3rd gear

    No niin joulu on taas.. Mitäs streettirintamalle kuuluu? Omalta osalta alkaa kori olla valmis,kannet on NPS:llä. Sähköjä vissiin pitäis alkaa vetään. jos kaikki menee niinku suunnitellaan niin tuplaturbo malibu todellakin on viivalla muutaman kuukauden kuluttua
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Eipä tos kurjuuttta kummempii, koppa on hiontavärissä aj tekniikka eri puolilla koneistamoissa..., varmaan maaliskuussa tia huhtikuun aslussa sit koppa väriin ja tekniikka kii, siit taas lähetään kenties acarshow ekana etappina.
     
  14. pile

    pile Gearhead

    Niin tupla vai single siinäpä kysymys. Ainakin näytti tänään mietityttävän kovastai. :lol:
     
  15. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    cs 97 camaro on työn alla, uusi turvatankki, isommat bensa/etanoli linjat ja reilumpi polttoaine pumppu lähestulkoon asennettu. ameriikasta tulossa keveämpiä pleksi laseja ja takakontin lippaa. noin 100kg on kevennystä tulossa. perään tulossa 3.7 ruuvin tilalle 4.11 ja spooli. koneelle tuskin tän talven aikana kerkeää mitään isompaa tekemään, ihan luotettavasti tuo viimekesänä toimi. lisätehoja on aika vaikea kaivaa vapari pikkulohkosta.
     
  16. starpa1

    starpa1 1st gear

    Nostellaan vähän tätäkin kun kiinnostais tietää et onko jo määrätty et kaikki streettiluokat ajaa edelleen yhdessä? Ja sit onko sääntöihin tullut jotain järkeviä muutoksia,meinaten että ajanko edelleen kilpaa järjettömällä ylipainolla 5 kertaa suurempimoottorisia vastaan?,ei muuten mitään väliä ole sen kanssa mut tarvis tietää kuinka ylös hestecin mappi pitää kalibroida... :lol:
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Fyyralle ja sääntövaliokunnalle jätettiin sääntömuutosehdotus kohtuu hyvissä ajoin, sen jälkeen ei oo kuulunut pihaustakaan siitäkään suunnasta. Jätetyssä ehdotuksessa ei ollut painomuutoksia muuten kun vaparien osalta mikäli ajetan luokat yhdistettyinä. B.n osalta oli kokouksessa asiasta keskustelua ja ite esitin et josko alla 2 litrasille olis voinut antaa painohuojennusta. Asiasta paremmin perillä ja paikan päällä olevat tahot olivat kuitenkin sillä kannalla että ennemminkin vos nostaa isompi sylinterimäärästen painoja. Asiaa luvattiin selvittää ja selvitettiinkin, mut ei sitten ottanut tuulta purjeisiin joten ehdotus lähti B:n osalta entisellään. Mut kuten sanottu, vastakaikua ei oo kattojärjestö suunnalta kuulunut.
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Street näkyy olevan myös Nitroissa mukana.
     
  19. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    :) Street racing kun on nykyään muotia, maksukanavillakin kaksi eri ohjelmaa aiheesta.

    Harmi vaan, että pudotukset jo perjantaina.

    Sääntövaliokuntakin kokoontuu 20.1, tuleekohan valaistusta liittyen street sääntöihin?
     
  20. Looski

    Looski 3rd gear

    Hieno homma. Nyt ei enää tartte saada ku auto nippuun niin pääsöö kisaamaan.
     

Kerro tästä muillekin!