Lincoln MarkVIII

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mercury59, 20.10.2013.

  1. mercury59

    mercury59 Gearhead

    Minulla on alkamassa projekti jossa naitetaan Mark VIII 4.6 tekniikka tai oikeastaan koko driveline muutama kymmenen vuotta vanhempaan saman konsernin tuotteeseen. Tarkoituksena käyttää Lincin oma tietokone ja laatikon ohjausboksi kevennettynä versiona turhista informaatioista. Tässä nyt nöyränä kyselen kaavoja moiselle versiolle jos joku on vastaavan tehnyt. Onhan noi amerikan threadit tulvillaan kaikenlaisia kertomuksia ja kuvauksia tuollaisesta swapista mutta laiskuuttani tässä huhuilen josko härmässä olis oikeita tietäjiä muutokselle. 8)
     
  2. mase

    mase 1st gear

    Täällä samanlainen projekti odottelemassa alkua, vinkkejä saa laittaa. Boxi pitää ilmeisesti käyttää amerikoissa, jos haluaa "turhat" saaste ym toiminnot pois toiminnasta. Samaten jo oikein muistan niin 95 ja uudemmista boxeista pitää ajonesto koodata pois, että toimii. Muuten kai on vaan perus "etsi ja liitä sähköjohtoja" hommaa
     
  3. laakkius

    laakkius Gearhead

    sama täälläkin, romut olis kaikki valmiina, boxikin on kait modattu jo valmiiks tai niin ainakin myyjä kertoi... Koska tota sit kerkee tekemään onkin jo ihan toinen juttu...
     
  4. mercury59

    mercury59 Gearhead

    Olisiko tosiaan niin että joutuu koodailemaan itse boxiakin juuri esim. ajoneston poistamiseksi? Ikävää jos niin on, mutta olisiko jollakulla tehtynä tälläinen kuvio, kaikki apu jeesaa helvetisti.
     
  5. artolainen

    artolainen Gearhead

    http://elehuolto.fi/ Tuolta voi saada asiallista neuvoa, en oikein usko että tarvii rapakon taakse lähettää.
     
  6. mase

    mase 1st gear

    93-95 välillä ei ole ajonestoa ja muutokset tuohon boxiin tehdää "viilaamalla ja kolvaamalla", ei ole ohjelmoitavissa. 96 ja uudemmat boxit saa ohjelmoitua vaikka omalla läppärillä, tarvittavia ohjelmia ja johtoja läppäriin saa ostaa maailmalta. Ylimääräiset saastelaitteet, egr, polttoainehöyryn kierrätysventtiili, polttoainetankin paineventtiili, jne. voi saada huijattua sopivilla vastuksilla tai piilottamalla anturit/solkut johtojen päähän jonnekin. Helposti käy kuitenkin niin että vikakoodeja pukkaa ainakin osasta niistä, mutta ilmeisesti nuo boxit eivät rajoita tehoja vaikka vikoja noissa olisikin. Jossain jenkkipuljussa oli muutostyöt $350, varmaan halvempi/helpompi olisi ostaa sieltä käytetty boxi kun lähetellä täältä boxia sinne.
     

Kerro tästä muillekin!