Katujätkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja max, 12.12.2011.

  1. hlappis

    hlappis Gearhead

    no höh.
    täytyy tsekata toi Camaroclubin foorum.
     
  2. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Rottonen nipussa ja liikennekäyttöön otettu. :)
    Vähän kortteleita kierrelty ja tutkailtu että miten pelaa.
    Jarruissa vähän jotain kummaa, ilmausta piti tuhrata moneen kertaan ennenkuin sai takapiirille painetta. Silti tuntuu vielä oudon jäykältä. Pitää polkea ihan kunnolla, jolo tehostin ei pelaa kunnolla, tai sit toi pannu ei tee riittävästi alipainetta tehostimelle???
     
  3. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Rähiseepäs se vallan kivasti ja on muutenkin tyylikäs kokonaisuus!
     
  5. Selli

    Selli Gearhead

    Perkele että muuten on hienot sävelet ja muutenkin tietty tyyliltään sellainen mistä ite pidän kovasti ja voisin kuvitella että eräs tyyppi tykkää tästä kanssa kuhan tulee kommentoimaan :) Onkos tässä mikä nokkakeppi? Ja tää antaa taas lisäpontta sille että nopeesti vaihtoon tuo oma auto että voi hankkia vanhemman ja että voi virittää vapaammin! Ei ollut tosiostajia yhtään ku kesällä kokeilin Battista myydä.
    Onko sulla Elcamino sisältä kuvia tuosta? Lähinnä kojetaulu kiinnostaa :) Itellä olisi tänätalvena mahkut tehä se alumiininen DTM look jos sais inspiksen ja rahaa niihin mittareihin. Katotaas nyt mite tässä käy.
     
  6. Jupe

    Jupe Gearhead

    @ elcamino0365: Rytää oikein mukavasti, tuollaiset sävelet saa hymyn huulille ja lievän kateuden heräämään itselläkin.

    @ Selli: Joskus tympäisee kun kädet on melkolailla sidottu. Buickkiin ei tuohon mun koneeseen saa oikeastaan yhtään mitään. Toki pata ei ole ihan säädöissään mutta vaikka olisikin, lisää pitäisi saada. Caminoon saa osaa, mutta se on taas liian hyvin säilynyt ikäisekseen, ei siis kehtaisi tehdä mitään. Tunnet kyllä kyseisen yksilön!
     
  7. Selli

    Selli Gearhead

    Jupe:tosiaan sitä kaminoa kannata raiskata! Enkä kyllä tiedä sopisko sun Buikkiinkaan sellanen mörköpata :D Tai sopiihan se jos minulta kysytään :)
     
  8. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Tässä on linkit koje taulun kuviin, ei oo häävit kuvat mut ei oo häävi kojetaulukaan!
    :rotfl: Pitäis turkkilvystä tehdä uusi mittari paneeli että sais tuon tyhjän keskireijän peittoon ja samalla myös shifterin ympärille paremman "keskikonsolin".

    https://www.dropbox.com/sc/ei7517vhfu0q5xa/C1imUsdW8J
    https://www.dropbox.com/sc/k2v837paxpsth3b/4U1IuOeNqJ
    https://www.dropbox.com/sc/tcqqllpd97glkoe/mZxnSKxMc0

    Ja kiitoksia kehuista 8) , ääni maailma vielä paranee(tai sit huononee :rotfl: )keväällä rosterisilla kylkiputkilla ja samalla ainakin vanteet päivittyy Bassett racingin mustiin leveisiin peltivanteisiin! PIIIIIIIIITKÄ talvi taas tulossa..... :cry:
     
  9. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

  10. Selli

    Selli Gearhead

    Tollasta raakuutta oon itekki ajatellu jotenka hyvältä näyttää!

    Tässä on itelle malli kojetaulusta joka on kuvattu Nascar autosta.

    Tuulettimen vivusto ja sulakepesä on sellaset jotka mietityttää miten toteuttas. Laittasko kaapelit uusiksi painlessin hotrod setillä ni olis heti tyrkyllä vai mitä.Sen aika näyttää. Mulla ku on uudempi ni vivusto on siellä vasurissa alhalla jotenka siinä olis itellä ajatus jopa niin radikaali että tuulilasille ainoa suunta ja on/off napilla käyntiin ja vastuksilla parikierrosaluetta. Tiiä sitte miten toteuttas. Syttyboxin voisi tietty myös vetää sit sisälle ni ei olis paskanseassa konehuoneessa yms yms. Ajattelin ihan tässä piakkoin repiä orkkis kojetaulun pois ja rueta suunnittelee. Mittareita mulla ei ole jemmassa jotenka ne pitäs varmaan erillisellä paneelilla tehä niin että sitte ku on käsissä mittarit niin reijittäs sitte vasta.

    [​IMG]
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  12. artz1

    artz1 3rd gear

    Viddu! Onpas muuttunut siitä kun oot saanut ton! Hieno ja aika saatanan race!
     
  13. max

    max Double Gearhead

    Onnittelut ELCO0365,ompahan raikas tuulahdus rakentelurintaan.Tosi brutaali ja aivan erilainen kuin mitä on totuttu näkemään.lisää näitä.....hmm.hankin hiljakkoin 360/50/15 gummit....

    Vois kuvitella että joku suomalaisista alan lehdistä tekis tästä vehkeestä jutun.
     
  14. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Joo, itse asiassa kuvat on jo otettu talven juttua varten, mainostetaan sitten enemmän kun ja jos juttua tulee lehteen. :D Joo brutaalia ja racea tässä yritettiinkin, ja ainakin omaa silmää miellyttää!
    Jotenkin harmittaa vaan kun nykyään kaikilla vaan on perus american racingit ja muuten orggiskuosissa niin tässä yritettiin hieman erilaista! Ja ei pahalla niille joilla on american racingit, pää asia että itseä mielyttää. :wink: Mistäs Max ostit tuollaiset renkaat?
    Tuo Sellin laittama kuva kojetaulusta on erittäin nätti mun mielestä, selkeä ja sopivan simppeli race henkeä haettaessa.

    Pakko vielä laittaa linkki isolohkon sauhutteluun nastolassa tänä vuonna... 8)
    http://youtu.be/8ndEPz8YCpI
     
  15. Selli

    Selli Gearhead

    Heh,Ei se paljoo ahista suddailla :) Heti huomaa tosta nokasta ku katoin specsit että ku on LSA oikea niin tulee oikeeta ääntä peliin :) Nice.

    Löysin sopuhintaan mittaritkin itelleni jos talvella ostelis. Tosin ne istuis kyllä tohon nykyiseen luukkiin ihan ok myös.Joskus tässä käyn repäsee ton oman kojetaulun pois ja tutkin teenkö alumiinista vai fiksaanko tosta nykyisestä mieleiseni.
     
  16. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    No onkos mitään uutta kenelläkään tapahtunut?
    Itselle tuli nuo Bassettin vanteet, lyhyet peltisarjat kylkiputkia varten ja 3.73 perävälitys.
    Onpa vaan tuohon kevääseen niin pirun pitkä aika viel että pääsis asentaa... HUOKAUS... :cry:
    https://www.dropbox.com/sc/svwmpc2soxbq ... 03006.jpeg

    Edit:
    Niin ja kylkiputkiin tehtiin itse vaimentimet ja säästettiin taas pitkät pennit...
    On 4"ulko mitalla ja 3" sisäreikäputkella.Nyt tuli pari maksaa alle 100 ku jenkeistä olis pienemmällä halkaisijalla maksanut yli 100ecua kappale...
     
  17. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Kun ei menny Rottonen kaupaksi, niin harrastetaan nyt sitä tämäkin talvi.
    Nyt perä ja takajouset lattialla, puslasarjan vaihto menossa.
    Jotain muutakin olis mielessä, mut kattoo nyt mihin sitä aika ja energia riittää. Tuntuu nyt työt syövän mehut aika hyvin. :cry:
     
  18. Selli

    Selli Gearhead

    Kojetaulu on palasina/roskissa ja uusi on työnalla. Sähköt on revitty kokonaan pois ja painless sarjaan säästelen rahaa.Elcaminon Bassetiti on kyllä erittäinhienot!!!
     
  19. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Teetkö Selli nyt se Race mallisen version kojetaulusta vai mitä on suunnitteilla?
     
  20. Selli

    Selli Gearhead


    Kyllä,näin voisi sanoa. Suoraa alumiinia ilman kommervenkkejä. Tarpeelliset mittarit ja katkaisiat eikä mitään muuta. Jos orkkis keskikonsoli istuu tohon edes jotenkin niin jätän sen vielä siihen mut jos ei istu niin värkkään alumiinista jonku tunnelin siihen sitte. Tuli ostetutta varuiksi vähän reippaasti alumiiniä ni voi huoletta reenata :D Ei oo mikään vahva-ala mulle tuo alu mut katotaa mitä tulee.
     

Kerro tästä muillekin!