FUEL MAGAZINE starttaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja oolanti, 8.9.2011.

  1. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Numero 2 saapunut Kustom Kultureen
     
  2. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Olisko siis Jouluksi odotettavissa jotain kivaa postilaatikkoon :lol: Toivottavasti ehtisi!
     
  3. platuart

    platuart Gearhead

    No jouluhan on jo ihan ovella.... FUELit postitetaan tilaajille ensi viikolla.

    PLATU
     
  4. oolanti

    oolanti Gearhead

    Ei muuten huono startti Fuelilla näin suomalaisittain ajateltuna, molemmissa numeroissa ykkösjuttuna (kansikuvajuttuna) suomalaista kalustoa! :eek: Niinpä, kyseessähän on siis ruotsalainen lehti! HEJA SVERIGE!!! :D
     
  5. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tarkennetaanpa pikkuisen, että ei pelkästään drag racingia, vaan lehdessä voi olla ns. kovia katuautoja, rata-autoja ym. Kuten esim. tuoreimmassa numerossa: Palnér Racingin rata-Camaro ja -70 Dodge Charger R/T sekä brittiherrojen -63 Chevrolet Nova SS ja -57 Chevrolet Bel Air.

    Noi brittivehkeet oli kyllä käheitä. Nova sopisi mainiosti vaikka Hot Rod Magazineen ja Bel Air pisti ihon kananlihalle, kun sen näki kurvailemassa Västeråsin kaduilla :rotfl: Käytännössä täysverinen kilpuri, but still streetlegal (yli 1000 pollea ja kaasut vielä reservissä!). Tuli ajamalla Västeråsiin muiden brittiautojen kanssa. Eikä nekään olleet tekniikkansa suhteen mitään stanukamaa, edes valkoinen -59 Impala.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Jokohan vuoden ekaa numeroa on näkynyt tämän maan postilaatikoissa? Into pinkeänä odotellaan kuka suomalaisista on saanut autonsa kanteen :wink:
     
  7. 383

    383 Gearhead

    eilen oli stockmannilla myynissä hyvä lehti 8) 8) 8) 8) 8)
     
  8. oolanti

    oolanti Gearhead

    Viime kerralla ei päästy kanteen, mutta sivuille kuitenkin :wink: Nyt uusimmassa pian ilmestyvässä #2/2012 lehdykässä suomalaista kalustoa jälleen kansikuvajuttuna :lol: Heja Sverige igen!
    www.fuelmagazine.se
     
  9. kede -57

    kede -57 3rd gear

    :( Hitsin vitsi, nyt on posti kaiketi jo lehden hukannu tai muu iso katastrooffi iskeny ku ei "uutta" numeroa oo kuulunu mulle. Tais kuitenkii jo lähes kuukausi sitten tulla uunituore opus. Jos vaan millään sais Kulturelta tänne päin, ni oisin oikein tyytyväinen....täältä peräkyliltä ei oikein löydä kiparilta tahi huolttikselta noita. Pistelin e-mailia myös.
     
  10. Street Freak

    Street Freak 1st gear

    Tietääkö kukaan mitä Mr Hammarstedtille kuuluu?
     

Kerro tästä muillekin!