GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. juy40

    juy40 Gearhead

    Ohjekirja kertoo vesitilavuudeksi 22.2 litraa.
     
  2. rengaw

    rengaw 1st gear

    Kiitos!
     
  3. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Nii olikos tuo pmd nyt riittävän viileässä paikassa kun se on nostettu semmosella holkkisysteemillä "kepin nokkaan" imusarjan päälle siileineen? Näky olevan noin tehtynä kun termarijumpan suoritin,on muuten aika lämmin auto ja saavuttaa lämpönsä vieläpä aika nopeesti toimivilla termoksilla.
     
  4. juy40

    juy40 Gearhead

    Kait se ois parempi mitä viileemmässä se pmd olis... Ite siirsin sen siihen paisuntasäiliön viereen, kuten toveri Käkriäinen tossa ylempänä neuvoikin jo...
     
  5. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Niin siis kyllä toi jatkopiuhan olemassaolo on hyvin selvillä täälläkin,ajattelin vaan että kun se nyt tuohon on laitettu niin kannattaneeko tuota ruveta siirtelemään kauemmas vai olisko hyvä tuossa..
     
  6. Keijo Rosebud

    Keijo Rosebud 1st gear

    Ajon aikana toi holkkisysteemikin menettelee jollain lailla, Koskinenhan noita on tehnyt ja tehnee vieläkin, mutta perinteinen paikka pumpun kyljessä lienee ajon aikana tosiasiassa kylmempi polttoaineen jäähdyttävästä vaikutuksesta johtuen.

    Lämpökylpy tulee molemmissa asennuksissa, kun kuuman moottorin sammuttaa, siksi pmd siileineen sellaiseen paikkaan, ettei jää jälkilöylyihin.
     
  7. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Löytyyköhän näihin kirkkaita etukulmavilkkuja? Noita ajovalon alle tulevia näky eräällä super-edullisella jenkkipuljulla olevan mutta mites nuo kulmat?
     
  8. aosdkj

    aosdkj 2nd gear

    mihin kuuluu mennä vesiventtiiliin tulevan alipaineletkun toinen pää? VAN 6.5td vm.98
     
  9. gmc63

    gmc63 1st gear

    Itse tilasin RP:n kautta kun löydettiin summitinluettelosta koko sarja eteen kuului kirkkaat sivuvilkut ja kirkkaat etuvilkut uudet ajovalot hintaa en kyl muista mut siit luettelosta kyl löytyy. :D
     
  10. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Hei vesselit, kellään tarvetta/kiinnostusta Vanin suomenkieliselle myyntiesitteelle? Päivätty Kesäkuu ´98, löyty kaappeja siivotessa ja joutaa jollekin joka fanittaa Vaneja mua enemmän...
     
  11. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  12. toony69

    toony69 1st gear

    Ilimmeisesti termari rupes temppuilee ku ei nosta kunnolla lämpöjä. Liekkö isoki homma vaihtaa?
     
  13. hellsten

    hellsten 3rd gear

    Löytyykö keltään 6.5 turboon alipaine karttaa? Tai osaisko joku kertoa miten noi alipaine letkut pitäisi mennä turbonsolenoidille ja siitä etieppäin.
     
  14. vanilla

    vanilla Gearhead

    Niitä termostaatteja on 2kpl,itselleni vaihdoin jokunen vuosi sitten,noin 8h homma.On vähän purkua jotta saa termarikotelon pultit käsiin....
     
  15. toony69

    toony69 1st gear

    Kerrotko pikkusen kordinaatteja mistä päin lähen ettimään termareita tai mistä alotan purkamisen. En jaksa ruveta googlettelemaan.
     
  16. vanilla

    vanilla Gearhead

    Eli meni jotensakin näin: Apukuskin istuin,Pöytä,konekoppa irti Noin 4l nestettä lasketaan pois,tyhj.hana jäähd.Vasen alakulma vedetään hanaa ulospäin ja käännetään vasemmalle. Akkukaapelit irti ,alkup sivunapa-akut 5/16" pultit,toinen auton alla.Imuilmaputki,ilmansuodatin kotelo irti,vaihteiston öljytikku irti,Termarikotelon pultit ilm.suod kotelon alla ja parhaiten saa auki ohjaamosta noin Metrisellä jatkovarrella,Käytin vanhat tiivarit termareista ja ostin Bilteman 88ast C termarit 54mm halk,oli 8,9 e kpl alkuperäiset AC Delcot oli jotain 40e kpl. Hyvin on toimineet vuodesta 2006 ja lämmöt nousee 85 asteeseen ja lämpöä piisaa autoon.
     
  17. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    terve, kaverilla o supurpani mikä oli sammunu kesken ajon. kampiakselin asentotunnistimen johto ol nirhaantunu poikki. se on korjattu mutta auto ei meinaa millään lähteä käyntii, muutaku sahhaamalla kauan. ja sittenki käy huonosti. mikähä siinä ois voinu tulla. auto seissy nyt 2 vuotta? pitäskö siitä esim. säätää syöttöpumppu uuvelleen tuon takia tms.

    nimittäin luin tän koko viestiketjun läpi ja hyviä tutkimuskohteita tuli paljon..
     
  18. amaz

    amaz 2nd gear

    hehkut? ilmavuoto? siirtopumppu? ruiskutuspumppu?
     
  19. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    oon ostamassa tuota supua, sillä tievustelen että mikä vois olla. se pmd vai mikä se poksi o vaihettu. hehkut o uudet ja koneremppa on tehty aikasemmi. ruisku o vanha ja siirtopumppu ilmeisesti. vois tosiaa olla ilmavuoto ku tarkemmin miettii. toisaalta outo ku tuli tuon kammenasentotunnistimen ongekman kanssa yhtäaikaa eikä meinaa asettua.. vaikuttaako tuo tunnistin ruiskupumpun syötön oppimisee tai käyttäytymisee jollainlailla? sitä ei oo hirveästi käytetty tunnistimen vaihon jälkeen.
     
  20. Reijo Kosander

    Reijo Kosander 1st gear

    Ootteko harkinneet jossain vaiheessa vikakoodien lukua?
     

Kerro tästä muillekin!