Hella LeMans halogen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Bowtie, 21.1.2014.

  1. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Osaakos kukaan arvon raadista sanoa minkä ikäiset kuvan lisävalot mahtaa olla? Ovat aika 60-lukuisen oloiset, mutta mihin aikaan apukaukovalojen nahkapussit vaihtui tällaisiin muovisuojiin, 70-luvulla? Polttimo on H3...

    [​IMG]
     
  2. rakkari

    rakkari 3rd gear

  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joo, näyttäis hyvinkin samalta...! Ainoa ero oikeastaan on tuon umpion kehyksen kiinnitysruuvin kohta, mutta tiedä sitten onko kuvissa käytetty taiteilijan vapautta...? Tuo esite on vuodelta ´69, eli aika alueella olin veikkauksessani. Mitenköhän erottaisi onko noi kauko- vai sumuvalot?
     
  4. mie

    mie Gearhead

    On kyllä niin tiheästi rivoitettu, että melkoisella varmuudella sumuvalo. Lasissa varmaan on myös kirjainmerkinnät, että minkätyyppinen valo on. B pitäisi olla sumuvalo. HR yleensä kaukovalo.

    Isäukolla oli aikanaan samannäköiset muovisuojilla -74 100ampeerissa, joten voi olla -70 luvultakin.
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Noissa on lasissa pieni neliö jonka sisällä pienen pieni B, olisko noi nyt sitten sumarit? En tiä, ehkä ne tulee jonkun laitteen nokalle joskus laitettua...
     

Kerro tästä muillekin!