RAM Promaster (Fiat Ducato)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja passerby, 23.1.2014.

  1. passerby

    passerby Gearhead

    http://www.ramtrucks.com/en/#ram_promaster
    joo, elikkä Fiat Ducatoa myydään näköjään jenkeissä nimellä RAM Promaster... tämmösen havainnon tein surffatessa ja aattelin tänne jakaa jos joku ei ollu vielä tietoinen.

    aiemminhan vuosikaudet jenkeissä myytiin Dodgen pakuna Mersun Sprintteriä nimellä Dodge Sprinter, mutta tästä päätellen Sprinter-"projekti" jenkeissä on lopetettu, jota ihmettelen suuresti.

    saas nähdä kuin jenkit siitä tykkää.

    lisäksi, tänään surffailin Chevroletin sivuilla ja huomasin mallistossa jonkun pikkupakun joka näytti mielestäni Nissanin nykyiseltä pakulta... siinä sitten Chevyn Bowtie komeili nokalla.
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Eihän tuossa ole mitään ihmeellistä kun Fiat juuri osti loputkin Chryslerin osakkeet.
     
  3. passerby

    passerby Gearhead

  4. vw79

    vw79 3rd gear

    Jotenkin hauskaa nähdä miten italia ja amerikka sekoittaa saman konsernin osia/ideoitaan keskenän.

    Jenkkiducatossa lämppärin/ilmastoinnin nappulat samat kuin esim jeepin Compassissa ja tuoreessa 500L mallissa tuulilasinsulissa lukee isolla mopar.

    Ducato on ihan jees tuote, viel kun 3,6L koneellista pääsis tyypittään:)

    Huppujen alla ei luuraa mikään muu kuin tuttu turkkilainen Doblo, tuttavallisemmin "bodlo". Jenkkimallin tuotantopaikkaa en tosin varmudella tiedä.
     

Kerro tästä muillekin!