volvo 240 kaasari.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kotr, 25.1.2014.

  1. kotr

    kotr 3rd gear

    Kaverin hurrilaiva kadotti samaan aikaan vilkut sekä tyhjäkäynnin.. vilkut polttaa sulakkeen heti, ku viikseen koskee. Ja jos vilkuilla ehyt suleke ja laittaa virrat päälle, niin starttaa? Kaasarin tyjäkäyntipiirin"releellekkö" laittaa hyppynarulla virtaa, niin käy tyhjää normaalisti. Jos releelle menevään piuhaan laittaa virtaa, niin taas starttaa?

    Hätävilkut pelaa normaalisti.

    Mitä kaikkea tuosa kulkee vilkkujen kautta? Ei saatana..
     
  2. t8

    t8 Gearhead

    Maadotukset tsekkaisin ekana.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos on solex siksakki niin eihän siinä oo kun solenoidille piuha? Eli mikä estää jälkikäynnin?

    Muistaakseni se kun temppuili niin auto kävi päin vittua.

    Tosin tolla kaasarilla se ennenmmin tai myöhemmin sitä tekee kuitenkin.
     
  4. Badger

    Badger 1st gear

    Tarkasta sulakerasia. Crc tä ja tarvittaessa hiomapaperia ja ehkä uudet sulakkeet. On 240 kantapää tuo pääsee vesi sinne jos tuulilasi vuotaa yhtään. Ja kaikki vilkkupolttimoiden kannat tsekkaa myös.
     
  5. kotr

    kotr 3rd gear

    Mulle selvisi myöhemmin että autoa on starttailtu vähä epämääräsillä keinoilla ja sillo on konehuoneen sähöt käyny vähä kuumana. Oli se johto nippu oli sulanu sieltä täältä yhteen. Nyt kaikki pelaa,ku uusin viime yönä osan sähköistä ja sain virran kulkemaan omia teitään.

    Ja karpovi tuo ei käyny etes päin vittua..ei käyny tyhjää ollenkaan.
     
  6. jrasi

    jrasi Gearhead

    Jos vilkkujen kanssa on ongelmia, kannattaa hätävilkun ja turvavyön merkkivalojen kannat katsoa. Noiden valojen kautta kulki ainakin vanhemmassa kakkosnelosessa about kaikki sähköt, mitä autossa oli... Vilkut ainakin.
     

Kerro tästä muillekin!