STREET 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja B.B.Chevy, 13.9.2013.

  1. mopster

    mopster Gearhead

    Ja sillonko pikkulohkot olis B ja isolohkot C? Jos vanhat pitää niin eikös ne olis parempi pitää ennallaan ja ottaa vain ahdettujen luokalle uus nimi? Kun vaparit ajaa yhdessä niin ne vois olla Street D Ja ahdetut esim Street X. Jos vaparit joskus jakaantuu niin ne saa alkuperäiset nimet ja sama juttu jos B menee taas joskus erilleen

    Eli Street D ja Street X.
    Mahdollisuus jakaa A/B/C/D/X ryhmiksi tarpeen mukaan.
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Pääasia et saadaan nimi paperiin suht äkkiä, auto valmistuu käsiin eikä ryhmäl oo viel nimeä! Omia ehdotelmia lukuunottamatta mulle kelpaa kaikki, nyt vaan päätöstä. Mielellään yksinkertaset nimet joiden esimerkiks lausuminen ja tajuaminen ei tuota ylitsepääsemättömiä vaikeuksia sen enempää kuuluttajille, kisaajille kuin yleisöllekään.
     
  3. starpa1

    starpa1 1st gear

    Pitääkös näissä uusissa luokissa olla se 10 sarjaan ilmoittautunutta että ne yleensäkään ajetaan?
     
  4. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    ainakin kilpailukutsussa on jo nimi valmiina, street 1 ja street 2.
    nyt vain pitää päättää mitä kukakin haluaa ajella ykköstä vai kakkosta.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toi paljonko pitää missäkin luokassa vai mtä ryhmiä sit lie olla osallistujia et ryhmä ajetaan on käsittääkseni vapaasti FHRA:n johtokunnan päätettävissä. AKK vaatii SM-arvoon 10 kauden aikana pisteille päässyttä tai perustellusta anomuksesta vähempikin riittää. CUP-arvolle ei AKK:n puolesta ole vaatimuksia osallistumismäärän suhteen. Olettaisin ja toivoisin, että vapariluokalle annettais mahdollisuus ajaa itsenäisenä ensimmäiselä kaudella, katottais sitte osaanoton perusteella et miten seuraavalla kaudella ja kuultais myös kenttää et onko tulossa kuskeja vai ei. Mut et eka kausi mentäis kuitenkin erikseen. Streetti kuitenkikn on tupannut olee sellanen kenties vähempi rationaalisempi ja pitkäjänteinen ryhmä missä ei kautta ja hyvä jos edes kuukaus ennen skabaa tietää onko edellytyksiä osallistua.
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    :DDDD
     
  7. valtope

    valtope Gearhead

    muistaako kukaan, näin oli ennenkin

    Street A/B/C/D/X

    X oli "enemmän" viritetyille, jotka ei mahtunu A-D luokkiin
     
  8. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    X luokkaan joutui jos oli rättirenkaat eli katusliksit, A-D luokissa piti olla teräsvyöt. Nykyään on hyviä teräsvyörenkaita...
     
  9. maverick

    maverick Gearhead

    Real street ja top street näytti olevan fyyran päätös luokille.. tuli tollanen meili ilmottautumista koskien fyyran suunnalta. Varsinkin toi real street ei uppoa mitenkään vapariluokan nimeksi, enkä tarkoita ettei olisivat aitoja katuautoja, mutta voivathan ahdetutkin olla real streettejä.
    Mut jotenkin ei vaan uppoa. Eikö esim. Street ja x-street olis kaikessa yksinkertaisuudessa ok?
    Näytti myös luokkajako olevan tuo fyyran sivulla kauden 2014 osallistujalistalla.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    Street ja X-street toimis kyl, real street ja top street on hyviä myöskin mut ei niin hyviä kuin tuo Street ja X-street... Ei silleen kumminkaan mitään välii nimistä, molemmista versioista saa kyl kuuluttajat jutunaihetta ja jos ei saa ni mä voin kertoo vinkkei niille...
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei ihan onnettomat luokkanimet.

    Vaparit ehkä enemmän katuautomaisia, joten mun mielestä street henkisempiä ja ahdetut nyt on aika proo-vehkeen oloisia aina. Mun mielestä.


    Mut nyt on päätetty ja se on hyvä.
     
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Joo, ei se nimi mut se luokka :rotfl: Helmee :rotfl:
     
  13. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Meinaatsä tulla luiskahuulella kiusaa Mafoo ;)
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ilman muuta, jonkun täytyy olla viimonen ja se on mun paikka, siis jos poizu mulle luiskahuulta kesäl lainaa...
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tulikin tos äsken jo vilkastuu ja näyttäs että ne Streettien muutokset olis siellä kutakuinkin niinkuin kuljettajakokouksien perusteella on sinne toiveina esitetty ja siis hyvinkin ok.
     
  17. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    hienoa että tekivät ryhmäjaon :D
    nyt vaan kaikki laitteet radalle. eikä tartte edes olla isosti viritetty, todistettavasti sellaisellakin voi kisoja vedellä :odroll:
     
  18. Ck

    Ck Gearhead

    Joko on ilmoittauduttu :)
     
  19. 383cid iroc-z

    383cid iroc-z 1st gear

    ei :oops: onhan tässä vielä aikaa..
     
  20. starpa1

    starpa1 1st gear

    Siis luinko oikein tosta sääntökirjasta että B ryhmän autoja rankaistaan +25kg jos meinaa ajaa ensi kaudella?Jos näin on niin multa ainakin loppui sitten ajaminen fyyran kisoissa kokonaan :mad:
     

Kerro tästä muillekin!