Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. zejk

    zejk 1st gear

    Mitäs jos alettaisiin kaikki autoilijat boikotoimaan Shelliä ? Oppisivat pitämään Ollilan kurissa kun niiden palkkalistoillahan se on :wc:
     
  2. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Pystyy:
    [​IMG]

    Generaattori edelliselle:
    https://www.the-qrcode-generator.com/
     
  3. Pora

    Pora 1st gear

    Tuota ACS:ää pitää nyt oikein tosissaan miettiä. MP puolella tuli MP-messut liian nopsaan tai siellä ei osattu organisoitua. ACS:ään on vielä vähän aikaa ja se vois onnistuakin.

    Samaan aikaan aloitetta voi mainostaa itsekin, vaikkapa laittamalla sähköpostinsa allekirjoitukseen linkin ja jonkin pikku tekstin.
     
  4. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Mites iltasanomat tai iltalehden sais tekemään hyvän uutisen vähän samaan tyyliin kuin oli rattijuopoilla et enään puolet äänistä puuttuu, ne iltasanomien uutisethan tähänkin aloitteeseen ne paarhaat äänivyöryt on saanut aikaiseksi ennen joulua.
     
  5. Pora

    Pora 1st gear

    Varmaan ihan ottamalla yhteyttä toimittajiin? Toittajat tuntuvat vastustavan hanketta, mutta pitäisi keksiä jutunaihetta heille. Miten olisi soitto? Hyvä aihe voisi olla kyllösen möläytys siinä 21.12. aamutv:ssä.

    Jos täällä on autoliiton jäseniä, niin lähettäkää heille palautetta että lähettäisivät 110000:lle jäsenelleen sähköpostin aiheesta! Samoin voisitte infota kaikkia mahdollisia järjestöjä että ilmaisisivat halukkuutensa antaa lausunnon lvm:lle aiheesta. Ehdotus kuulemma menee laajalle lausuntokierrokselle alkuvuodesta.
     
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

  7. capri30S

    capri30S 1st gear

    Justiinsa piti kirjoitella kanssa, että kuinkahan hullu/tietämätön/vietävissä oleva on seuraava liikenneministeri.. Toi yks sai jo paljon pahaa aikaan.
     
  8. Nikolas Ojala

    Nikolas Ojala 1st gear

    Tälleen voisi onnistua: Tehdään rinnastus historiallisista esimerkeistä, kuinka jotkut valtakunnat ovat ryhtyneet kyttäämään kansalaisten menemisiä ja kuinka sitten kävikään. Nämä vihjaistaan muutamille toimittajille silleen että tarvittava aineisto jutun kirjoittamiseen on jo koossa. Toimittajat ammattikuntana ovat jatkuvassa nälkiintymisen tilassa, kun jutunaiheita pitäisi rääpiä mistä tahansa.

    Sitten katsotaan, tuleeko juttua Pravdaan ja muualle. :wc: :wc:
     
  9. juko7

    juko7 Double Gearhead

    eiköhän tässä ainut suunta ole parempaan?
     
  10. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Eikös se ole perinteisenä pätevyysvaatimuksena ollut ettei ainakaan ajokorttia saa omistaa
     
  11. Karpo69

    Karpo69 1st gear

    Veikkaan Jorma Ollilaa uudeksi liikenneministeriksi, eiköhän siltä tarvittava puoluekirja löydy salataskusta
     
  12. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Tässä olisi nyt hallitukselle hyvä sauma näyttää esimerkkiä säästötalkoissa jättämällä vasemmistoliiton vapauttamat hallituspaikat tyhjiksi loppuvuodeksi. Ja jos homma toimisi edes välttävästi vajaalla miehityksellä niin ensi vaaleissa voitaisiin valita vähemmän edustajia verorahoilla istumaan. :D Valitettavasti epäilen ettei Suomen idioottipäättäjillä tule tällainen vaihtoehto pieneen mieleenkään.

    Olipas muuten yllätys että valtio "säästää" korottamalla autoilun veroja ja vähentämällä tienhoidon määrärahoja. :mad:
     
  13. jknR

    jknR Gearhead

    Toivottavasti uudeksi liikenneministeriksi valitaan henkilö, joka on varustettu riittävällä maalaisjärjellä haudatakseen tuon seurantaverotussysteemin suunnittelun samointein. Turha siihen on enään rahaa syytää. ;)
     
  14. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Toivottavasti suunta on parempaan(toisaalta hirveen paljon huonompaan sitä ei vois viedä).
    Pelottaa vaan että se seuraava on joku pro-ollila lobbaaja tai vastaava narussa vedettävä pässi joka laulaa sitä mitä takaa käsketään.
    Toivottavasti sinne nyt joku maalaisjärjellä(edes) ajatteleva saatais,ja mielellään sais olla jotain tajua myös asioista miten ne oikeesti menee.
    Ps.Ajokortti ois plussaa :poff:
     
  15. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  16. sectoid

    sectoid Gearhead

    En kyllä ihmettelisi yhtään jos näin käy.
     
  17. Pora

    Pora 1st gear

    Ei taida tämä aloite mennä läpi :( Ehkä tälle enää tällä hallituskaudella ei tehdä mitään, mutta tulevaisuuttavarten vastustamista pitää jatkaa
     
  18. JKF

    JKF Gearhead

    [​IMG]
     
  19. Pora

    Pora 1st gear

    MIelenkiintoisen lisän tähän antaa uutukainen euroopan unionin tuomioistuin jossa otetaan kantaa teletietojen tallentamiseen. Nykyisin operaattorit velvoitetaan tallentamaan teletietoja, mutta oikeuden päätös kieltäisi sen. Päätös pohjautuu yksityisyyden ja ihmisoikeudet viranomaisurkinnan edelle

    http://www.hs.fi/kotimaa/Oikeustieteili ... 6941432229
     
  20. sämpy

    sämpy Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!