Oldsmobile Delta 88

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ++++++, 9.6.2010.

  1. dean77

    dean77 1st gear

    Mulla olis tarvetta noille yläpaloille!


     
  2. pikileka

    pikileka 3rd gear

    Kovasti kuullostaa siltä mun vanhalta ruskealta Deltalta.
    Sen verran korjaan, että se on 400cid :wink:
     
  3. Kettu77

    Kettu77 1st gear

    NH-607?
     
  4. Kettu77

    Kettu77 1st gear

    Säkylä, tottakai on sama auto kyseessä. Vähän on saanut uutta kilkettä konepellin alle ja hyvin kulkee! Seuraavaksi kori ja maalipinta kuosiin. Talven pimeinä iltoina sitten pientä näpertelyä sisustan kanssa. Se on saanut rakastavan kodin ja kyllä siitä vielä hieno tulee!
     
  5. Kettu77

    Kettu77 1st gear

    Oliko sulla muuten tarkempaa tietoa nykyisestä moottorista?
     
  6. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Onko vielä hengissä tällainen Delta 88 -79,alunperin rekisteröity tunnuksella NX-444 ?
    Ostettu uutena V.Nyströmin autoliikkeestä Jyväskylästä.
     
  7. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Huomenna olis määrä tipahtaa pihaan melkosen huonokuntoinen delta 88 -80. Koneena pitäisi olla 350 Olds.

    Lähdinkin tässä alustavasti kyselemään, että mistähän nuo lohkon, kansien yms "tärkeiden" numeroiden stanssit löytyykään jotta pääsee selvittelemään mikä tekniikka siellä varsinaisesti löytyy.

    Koneesta pulpahtanut vesiproppu ulos ja tarkoitus ois auton tultua yritellä sitä pihalla käyntiin. Löytyykös tavallisista varaosaliikkeistä näihin käypäisiä akkuja? Konettahan kärsii pyöritellä ilman vesiä, kunhan pitää huolen ettei lämmöt keuli yli sallittujen?

    Kysytäänpäs vielä samaan hengenvetoon, että onko kellään keski-suomen alueella sitten sattumoisin deltaa tai custom cruiseria purussa? nimim. Haaskalle halukas.

    Täytyy huomenna laittaa joku foto tulokkaasta ja tulevaisuudensuunnitelmista :odroll:
     
  8. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Älä kauaa käyttele ettei kansipaffit kärähdä :)
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tosta osoitteesta http://442.com/oldsfaq/oldsfaq.htm löytyy faktaa meidän Oldsmobile ihmisten iloksi.
    Kansien numero/kirjain kuskinpuolelta etupäästä.Lohkon numero vesipumpun ja imusarjan välistä. Tiisselilohkot koneen kyljessä D tai DX. Imusarjassa valunumero jne. Toivottavasti saat pelastettua auton. Ittellä kans -80 Delta.
     
  10. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Joo, delta tuli ja custom cruiseri meni kuten sovittiinkin. Vähän autoo tutkiskelinkin jo ja onhan se melko surullisessa kunnossa, mutta katsotaan huomenna saako konepuolelle elämää. Tuommoisesta kastuneesta ja pakastuneesta jääköntistä pimeällä pihalla oli melko vaikea nyt sanoa sen enempiä.

    Huomenna olisi tarkotus ruuvailla uusi akku paikalleen, jäähdytysnesteitä sisuksiin ja katsoa pyöriikö kone enää. Öljyjen tsekkailua yms peruskunnon kartoittelua.
     
  11. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    [​IMG]

    sroukki mosaa rakentamaan! 8)
     
  12. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Aamupaisti. Oldsimies pitää tätä liikettä http://www.westernparts.fi/ on mullekkin toimittanut osia. 8)

    Akkujahan löytyy vaikka motonetista/biltemasta... :wink:
     
  13. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Joo, nesteet ja akun hainkin jo. Koneen koodia selvittelin ja www:n mukaan kyseinen kone olisi "72-76 350 with the Number 8 Heads." toinen pakosarjakin näyttäis olevan irti, akunkenkä puuttuu yms aikamoisia ranetuksia sähköissä.

    Pakosarjassa puolestaan stanssi 380001 joka viittaisi 63-70 valmistettuihin malleihin. Mitähän tarkoittaa tuo X-over viittaus oldsfaq:ssa?

    Nooh, huomenna taas vähän valosammassa enempi töljistelyä. Näyttäis vähän, ettei tuosta lähtökohdasta kannata lähtee enää elvyttämään.

    ja joo. Western partsilta aikaisemmin kävinkin hakemassa ex autooni jarruosia ja hyvillä mielin poistuin liikkeestä. Täältä jatkossakin!
     
  14. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Tänään haettu bensaa ja akkukengät. Rochesteriin kaatelin bensaa ja koitin startata, paristi "hyrähti" mutta ei tosiaan käyntiin asti. Mites porukka on antanut "huikkaa" kaasuttimeen, kaikkiin kurkkuihin lirkit ja sit starttaamaan?

    tuossa mallissahan näytti olevan 2 pientä kurkkua jotka ilmeisesti matalille kierroksille ja kaksi suurempaa kurkkua sitten kun sopantarve kasvaa? Seuraavaksi varmaan haettava tulppia ja muuta "helppoa vaihdettavaa" plussaahan tuossa nyt oli kuitenkin se, että kone pyörii eikä ole hirttänyt kiinni.

    [​IMG]
     
  15. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Katoppa mikä valunumero löytyy siitä vesipumpun ja imusarjan välistä (lohkossa). Yksi koodi löytyy myös öljyntäyttöputkesta. Siitä avautuu valmistusvuosi ja alkuperäisen auton vin-numero.
    Hieno projekti sulla. Tsemppiä.
     
  16. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Taas tuli vähän selviteltyä hirvitystä ja selvisi, et kuskin puolen pakosarjan alla kaiketi tämä vuotava vesiproppu, pakosarja onkin jo irti. jäähdytinnesteet kaatelin kaiken varalle koneeseen.

    Koneessa näytti olevankin lohkolämmitin joka lämmittää siis jäähdytysnestettä. Vanhalla isolla päällä oleva letku vaan täytyisi jostain löytää.

    Konetta taas pyöräytin, mutta tuntuu olevan öljytkin niin kohmeiset ettei kovin virkeästi pyöri. jakajalta tuleva alipaineletku roikkui poissa paikaltaan. :mad:

    Niin ja tosiaan siinä lohkossa näkösällä oli tämä 395558 numero
     
  17. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  18. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    ^Kiitoksia, täytyypä hakea. Paikalliset varastomarketit kerkesin jo kiertää. Eipä tuo ihan ylipääsemättömän hintainen näytä olevan :)
     
  19. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Käykös custom cruisereista miten pitkälle peltiosat näihin -80 mallin deltoihin? esim etulokarit? ovet? onko kukaan tullut kokeilleeksi?
     
  20. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Mulla on-82 farkku Custom Cruiserin etulokasuojat irrallaan,ois varmaan helppo verrata kun lähellä asutaan?
     

Kerro tästä muillekin!