Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. mercury62

    mercury62 1st gear

    siis en ole autoani myymässä lähivuosina....
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mikäs siinä kaupassa hiertää niin kovasti ,jos joku on valmis luopumaan tavarastaan ITSELLE sopivaan hintaan ja joku sen ostaa ja myy listahintaan eteenpäin??Onko se jonkun toisen harrasttajan mielenrauhasta pois?
     
  3. mercury62

    mercury62 1st gear

    Siis oikeat trokarithan on yleensä häikäilemättömän ahneita kusettajia, en väitä että tämä dusterin trokaaja olisi sellainen, hänellä nyt sattumalta asiat kusi yksityiselämässä ja vasta ostettu halpa dusterikin on sen takia myytävä.....no mut ei siinä mitään jos joku halvalla ostaa, myyjän oma mokahan se on, tavallisissa käyttöautoissa lienee aivan sama millaselle tallaajalle ne menee, mut nämä harvinaisemmat vanhat autot lienee aavistuksen eri asia..ainakin minua olisi henkilökohtaisesti pänninyt jos tämä autoni olisi päätynyt trokaajalle ja sitä kautta ruotsiin...trokari kun ei osaa muuta ajatella kuin sitä rahaa..se on täysin sokaistunut siitä, varmaan mummonsakin myisi jos siitä rahaa sais...
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Vedättää muuten autoharrastajatkin hintojaan sanomalla ostajaehdokkaalle että kyselejyjä on tullut Ruotsista ja muualta.nimimerkillä itselle käynyt että vedätettiin että tinkaaminen loppuu.
     
  5. mercury62

    mercury62 1st gear

    Vaikea selittää tätä asiaa mut jotenkin se on niin että nuo trokarit paskoo koko harrastamisen ja niitä trokareita on nykyään rompetorit ja kirpputorit täynnä, rahanahneita ihmisiä, mut onneksi suomessakin on säilynyt tietynlainen sakki joka osaa karttaa nää veijarit ja kauppaa käydään vain asian harrastajien kanssa, hinnatkin on harrastajaystävällisiä. Et kyl mää olen sitä mieltä että hattua nostan sille joka pyrkii pitämään trokarit loitolla näistä harrastuksista.
     
  6. mercury62

    mercury62 1st gear

    Epärehellisiä ja tarkan markan miehiä löytyy tietysti harrastajistakin, perin ikäviä piirteitä...valehdellaan jotta saatais mahdollisimman iso rahallinen hyöty..no mut markkinahintahan on se minkä joku suostuu maksamaan ja epäilen että jos pyytää liikaa niin kyllä ne tuolla nettiautossa yms paikoissa pitkään ovat myytävänä.
     
  7. Street Freak

    Street Freak 1st gear

    voisiko mitenkään olla että pointtina olisi asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä? dusterin tilannehan on parempi kuin aikoihin,siitä pisteet.jos sellaisen hommaa myyntitarkoituksessa niin miksei sitä voi suoraan sanoa?projekti topikkien aloittelukin on hieman turhaa kun kupletin juoni on kuitenkin selvä ja tulisi myynti-ilmoituksestakin fiksumpia kun voi jättää turhat selittelyt pois.
     
  8. rakkari

    rakkari 3rd gear

    osta halvalla ja myy kalliilla.. eikös se nyt ihan kuullu perus aatteisiin kaupassa ja merenkulussa..?? totta helvetissä tässä jokainen yrittää hiukan tiliä tehdä jos se on mahdollista, en minä voi ainakaan ajatella autoani myydessä että joku kanssa harrastaja sen saisi puoli ilmaiseksi ja ite saa hyvän mielen,,, ensimmäisenä on kyllä mielessä että tekisi jonkun euron voittoa joilla sitten pystyis maksamaan jokusen laskun pois tai hankkimaan osasia muihin projekteihin saatika ihan vaan maksais aina yhtä mukavan visan nollille ym vastaavaa... en usko että kovin moni jenkki harrasta rahassa täällä kylpee saatika on innostunut hyväntekeväisyyteen romujaan myytäessä.
     
  9. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Ootteko muuten tullu ajatelleeksi millainen kusinen ja paskanen trokari on se kauppias jolta ostatte ruuan päivittäin, kyllä sekin paska vetää välistä, ampua sellaset pitäis!! Kyllä jämpti on niin!! Vittu, alan oleen syämäti!
     
  10. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Mitäköhän helkkaria se myynnin syy kellekkään kuuluu? Eikös auton kunto ja hinta ratkase tuleeko kauppa vai ei? Jos ne ei täsmää, niin on ainakin mulle yks hailee joutuuko myyjä luopumaan autosta pankin tai anopin painostuksesta tai muutenvaan?
     
  11. rakkari

    rakkari 3rd gear

    to totta helvetissä kauppias ottaa omansa välistä.. luuleeko täällä kansa että joku elinkeinoaa ilmaseksi harjoittaa? täällähä alkaa tunnelma olemaan kuin vasemmisto kiihkojen kevät kokouksessa konsanaan kun kukaan ei saa tienata mitään ja kellään ei sais olla toisia enempi rahaa.. voi jeesus mitä juttua!!
     
  12. ls1978

    ls1978 Gearhead


    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Just näin. Eiköhän siirrytä jo toisiin aiheisiin ja antaa Dusterin käydä rauhassa kaupaksi. Ja tehdään kaikki omia kauppojamme juuri siten kun ITSE parhaaksi katsomme
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Juuri näin ja persaukiset elkää kitiskö!
     
  14. Street Freak

    Street Freak 1st gear

    Puli-Song,ei syillä olekaan väliä vaan sillä että on turha puhua kunnostamisesta kun tarkoitus on myydä.
    olisko kellään metsälöytö kuvia?
     
  15. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Siirryttääskö taas tän topikin asiaan eli tähän 8)
    [​IMG]
    [​IMG]
    Kevät pukkaa päälle ja laitellaan nää löydöt iskuun :wink: :wink:
    Jotain pientä päivitystä on tullut http://kanadanvani.fi/Th/Th.htm
     
  16. mercury62

    mercury62 1st gear

    Joo, olette oikeassa, kyllä nää trokarit nykyään häärää vähän joka alalla ja hinnat on senmukaiset.Mut eihän me suomalaiset kitistä hinnoista! EI!
    Tälläkin palstalla on ollu monta ahneen trokarin puolestapuhujaa ettenmää enää yhtään ihmttele miks me suomen kansa ollaan näin köyhiä ja nuo rikkaat vaan rikastuu..me puolustetaan niitä verenimijöitä? Aina kun joku rohmuaa itselleen jotain niin me vain naureskellaan ja hihitellään et ookssää tyhmä kun valitat? Joku siellä sentään avas suunsa ja valitti ruuan hinnasta..se on hyvä alku se..näkemiin
     
  17. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    ei saatana....
     
  18. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Viimeisen kolmen sivun perusteella voi alkaa jokainen raivaamaan harrasteautonsa ja käyttiksen kojelautaan tilaa satelliittivalvonta laitteistolle, kyllä tää on surullista.
     
  19. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Tuo Thames-pakuprojekti se edistyy vauhdilla.Hyvä tulee 8)
     
  20. debner

    debner Gearhead

    Saako auton romuttaa? Ei.
    Saako epäkuntoisesta autosta pyytää rahaa? Ei.
    Saako auton ostaa rahalla turvaan ilmeiseltä romutukselta? Ei.
    Saako auton myydä jos ei itse omatoimisesta kunnosta sitä? Ei.
    Saako auton noutamisesta/säilytyksestä/selvittelyistä/jatkotoimista/ajankäytöstä ottaa rahaa? Ei.

    Siispä edelleen suomalaisten keskuudessa pääsee helpoimmalla raahaamalla jatkossakin autot metsään ja peittämällä kasalla maata...
     

Kerro tästä muillekin!