Mistäs Cometiin tuulilasi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hra47, 5.2.2014.

  1. hra47

    hra47 3rd gear

    Jokuhan tällaisenkin on hankkinut ennen minua joten kysytään tietävämmiltä:Kyseessä siis -63 Comet rättikatolla,ainakin tiiviste lienee sama hardtopissa joten miksei lasikin.Kuttilassa eivät ole tällaista kuulemma tehneet joten muottikulut nostavat hintaa reippaasti.Onks tietoo/luuloo/ehtotuksia?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Dearborn classicsilta ainakin saa:http://www.dearbornclassics.com/windshield-glass-falcon-comet-1963-1965.html
     
  3. hra47

    hra47 3rd gear

    Kiitos vihjeestä.
     
  4. revariver

    revariver Gearhead

    Rockauto tarjoo kans, mutta postikulut sitä luokkaa että kannattaa tilata vaikka tuon http://www.finn-us.com/ kautta.
     
  5. toivaja

    toivaja Gearhead

    Kuttila?
     
  6. hra47

    hra47 3rd gear

    Otin Revariverin neuvosta vaarin ja tilasin Rockautosta klasin ja kumin.Hyvin meni tilaus muuten mutta tilausvahvistussivun onnistuin sulkemaan ennen kuin printtasin sitä ja e-mail osoitekin jäi laittamatta .Olen semmoinen erikoismies tämän tietokoneen kanssa että peruuttamattomia asioita tapahtuu sekunnissa.Vaimo sanoi ettei se täysin mahdotonta ole että tilaus vaikka joskus saapuu.
     
  7. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Soita sinne ja varmista tilauksesi tilanne.
     
  8. hra47

    hra47 3rd gear

    Noniin,lasi tuli,ehjänä ja oikeanlaisena joka osoittaa että pöhlömpikin voi onnistua tämmöisessä.Kiitokset neuvoista palstalaisille ja on todettava että Rockauton palvelu oli huippuluokkaa ja huolinta pelasi hienosti.
     
  9. revariver

    revariver Gearhead

    Mitä tuli kaikkiaan maksamaan?
     
  10. hra47

    hra47 3rd gear

    Lasi 111.70,tiiviste 71.23 ja sisämaan rahti 48.91= 231.84 USA:n päässä,huolinta + merirahti 81.00, tulli + ALV 74.26, ja sokerina pohjalla rahti HML-JKL 50.00 eli yhteensä 437.10 euroa. Jos joku sattuu tarvitsemaan tuulilasin tiivistettä coupeen tai avoon,olikos nyt -60-65 välille niin sattuneesta syystä löytyy uusi ylimääräinen.
     

Kerro tästä muillekin!