Kromikehät.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Chevy-A, 24.11.2013.

  1. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Olisko kellään tietoa mistä keskisuomesta saisi ostettua 15"tuumasia/ yleensäkkin kromikehiä peltivanteisiin tai edes tilattua jostain päin suomea ja mielellään edullisesti.?? Kehät olisi menossa vanin peltimangelsseihin. 8)
     
  2. kotr

    kotr 3rd gear

    Hot cars? Nippelit?
     
  3. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Biltema. Tosin kannattaa vahata ja peseskellä säännöllisesti, on aika herkkiä ruostumaan. Mutta on halvat.
     
  4. studio57

    studio57 Gearhead

    usapartsilla makso koko setti alle satasen.
     
  5. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Biltemasta olen ennen ostanu ja taisi jopa maksaa 45€ setti, jos en nyt väärin muista, mutta ne on poistunut kuullemma niitten valikoinnista... Täytyypä kysästä noista mainitsemistanne paikoista... Kiitti.
     
  6. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Jos Jollain sattuu nurkissa pyörimään vaikka käytetyt ylimääräiset 15" vaniliiniin sopivat vannekehät, niin voisin ostaa pois...
     
  7. HerkkuJerkku

    HerkkuJerkku Gearhead

    Nostellaas taas vähän. Mistäköhän noita kromikehiä sais 12"na? Tulisivat Suzuki Altoon niin ei tarvtse olla älyttömän laadukkaat, oli tarkotus Biltemasta hakee mutta eihän siellä ole noita missään koossa.
    Ainoot mitä löysin tossa koos oli Saksas mutta postikulujen kans tuli turhan paljon hintaa etenkin kun kyse on tollasesta lelusta.
     
  8. RooZe

    RooZe 2nd gear

    Noi biltsikan kromikehät muuten piruuttaan koitin lakata. Ei ruostu. Toki kirkkaus himmeni ihan hiukan mutta paikoilleen asennettuna ilman kiinni/vieressä olevaa vertailukohtaa ei huomaa ollenkaan.
     
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mulla on yhdet 15 tuumaset ruosteettomat kehät mutta en vaan tiedä sopiiko Vanin vanteeseen. Koitin piruuttani tuohon Saabin peltivanteeseen niin siihen ne ei mennyt, eli vanteen huuli ei ollut riittävän syvä.
     
  10. kotr

    kotr 3rd gear

    Mulla on yhet kehät tuola "rompettorilla" myynnisä. Juuriki 15" ja ei mitään biltema laatua. Siistit ja pyöreät jämäkillä kiinnityksillä. Oliko 45mm leveet.
     
  11. passerby

    passerby Gearhead

    olen kans katellu niitä overdrivella myynnissä olevia rinkuloita ja miettiny että jos ne menis tuon Volvottimen peltivanteisiin mutta tuli juurikin sama miete eli rinkulat tais olla jotain 4,5cm leveet mutta taitaa olla liikaa eurovanteille..
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mittailin äsken kehiä ja ilmeisesti vanteessa pitäisi olla huulta n.40 mm että menee pohjaan. Sellaset siis löytyy tarpeettomana eli jos joku tarvii niin kannattaa lähestyä YV:llä. Ovat ehjät ja siistit. Olisko 30 euroa liikaa??
     
  13. isoatlas

    isoatlas Gearhead

Kerro tästä muillekin!