Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Meiltä kattotuolien tuoja (ammattilais tukkirekka kuski) särki hevosniittokoneen nostamalla pyöristä koko helapaskan vituiksi :mad:

    Ainoo mitä ois tarttennu töihin lähtöön olis ollu se puinen "sokka" teränkäyttöön ja aisat
    Vaihteisto öljyt nimittäin oli lorahtanut koneen alle kun "perä" oli haljennut

    Kirosin tutulle joka kyydin kattotuoleille oli hankkinut ja hän oli sitä mieltä, ettei v*tun idiootin haukkumisella tee muuta kuin antaa itestään tyhmän kuvan :odroll:
    Joten olen hiljalleen v*tustusta säilytellyt, mutten oikeen koskaan ole keksinyt kehen sitä kohdistaa, mutta vihani on pitkä :rotfl:
    niittokone nimittäin hajosi ennen kuin tutustuin emäntääni ja kohta 10 vuotta samaa neitoa on tullut kateltua
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Re:

    Eilen anoppilasta tullessa ajettiin tuosta talon pihasta ohi ja hiluxin koppa oli käännetty katolleen ja lava kyljelleen. Muitakin romppeita oli otettu esille, että ei kai lie romu-ukkoa odottamassa.
     
  3. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Elimäen Chevy-farmarissa ei taida enää osia olla paljon jäljellä. Mulle tuli aikoinaan (n.-87) siitä ovet ja se yksiosainen takaluukku, olivat huonossa hapessa jo silloin. Samalla kertaa taltioitiin siitä -52 metallivihreästä raadosta toinen takaovi ja gansterilippa!
     
  4. anglia67

    anglia67 3rd gear

    OK! Ja nyt kysyisin vielä varmistusta asiaan.Olihan se farmari kaksiovinen,olihan?? Tuossa vielä muutama kuva siitä viiskakkosen korijämästä nykyään (Kouvola.Elimäki.villikkala)
    .Niin se luonto ottaa omansa pikkuhiljaa takaisin. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  5. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Kyllähän se kaksiovinen oli. Ovia hyödynnettiin, ainakin osittain, erään klassikin 4d-2d muutostyöhön.
    Muutaman kilometrin päässä tuosta paikasta, keskellä metsää, oli silloin myös samanikäisen ja -merkkisen pikkarin tai kuorkin hytti keulapelteineen sekä 30-luvun lopun Buickin tms. raato. Näitä kävin viimeksi kesällä etsimässä, mutta paikkakin jäi löytymättä. Olisko kuluneet +25v vaikuttaneet asiaan?
     
  6. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Jep jep.Voisko jopa olla kyse samoista kuormurin hytistä sekä toisesta jenkinraadosta samassa mestassa josta kaverini pari viikkoa sitten kertoi.Keskellä metsää ja alle kymmenen kilometriä tuosta farmarichevyn lepopaikasta on/oli juuri tuollaiset löydöt (Kouvola,elimäki,raussila).Tiedän paikan melko tarkkaan koska olen siinä lähellä käynyt erästä skoda octaviaa katsomassa.Täytyypä käydä katsastamassa viikonloppuna josko (toivottavasti) siellä vielä olisi aarteita 8)
     
  7. Clipper

    Clipper 3rd gear

    On varmasti sama paikka. Hytti osineen kiinnostaisi jos se siellä vielä on. Hytissä oli "General Motors Sweden" tms. kilpi kertomassa naapurimaan kokoonpanosta.
     
  8. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Re: Re:

    Huomasin saman näyn sunnuntaina kaverin luona käytyäni...
     
  9. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    RN10 alkaa olee aika valmista kauraa tässä maassa. Siellä kohutussa Espoon romutontilla maatuu tuollainen RN10. Tiedän myös melko harvinaisuudeksi jo jääneitä RN22 pari kappaletta. Ja jos joku innokas semmoisen haluisi pelastaa ja museoida, niin ei muuta ku onnentoivotukset menemään. Yhtä tiukassa tahtoo olla kulutusosat kuin esim. Rs40srj.Crowneihin..:O ellei jopa huonompi.
     
  10. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Jep.Katsotaan josko löytyvät vielä sieltä niin laittelen viestiä sinulle.
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tänään oli OIKEA hiihtoloman pelastus kun käytiin kaverin kans vähän maakunta matkailemas. Olkaahan hyvät ja käykääs kattomas mitä hienoa löytyi. http://kanadanvani.fi/lato2/index.html Upeeta Jeep kalustoa 8)
     
  12. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Hieno löytö! Onko tuo viimeisen kuvan sika grilli?
     
  13. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Asiallisia löytöjä 8)
     
  14. Beany

    Beany 1st gear

    Joo grillihän se oli... :lol:
    Kuorma-auton ilmasäiliöstä tehty.
     
  15. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

    No aloitetaan sulkemalla pois vaihtoehtoja: Tehtaan oma se ei ainakaan ole, liian korkea ja hiukan levennetty kuskin oven takaa, turkulaiseltakaan se ei näytä, eikä niin liioin lahtelaiseltakaan. Mitä muuita koritehtaita jää jäljelle kuin Wiima? Tietty voihan se olla koritettu ulkomaillakin. Valistuneita arvauksia kaivataan : )
     
  16. wili

    wili 3rd gear

    Kuvassa j23 on perunnanostokone, ei niittokone.
     
  17. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    :oops: :oops: Soorii mä kun oon tälläänen kaupunkilaanen :rotfl: niin en nyt sitten perunannostokonetta tunnistanut. Tenavana nostettihin meillä perunat kuokilla tai mitä ne nyt olivatkaan. Ei ollu meillä isua peltua eikä hianoja koneeta. Hieno ajan patinoima kone kumminkin. Kelpaas meidänkin pihaan rekvisiitaksi :odroll:
     
  18. Qjet

    Qjet 1st gear

    Tokko oot eres ehta pohojalaane, ku et trossaa... :eek:
     
  19. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ny per"#¤#s MOON syntyny LAPUALLA ja aion myäs kualla täälä ja raato pistetähän Simpsiön juurehen taltehen PISTE Oh menikö off topiikiksi :odroll:
     
  20. Micke.S

    Micke.S 1st gear

    Auto jonka ostin oli löytynyt vanhasta ladosta, seisonut pukkien päällä -80 luvun lopusta. tämä myyjä oli ostanut jotain puutavaraa sieltä ja saanu kylkiäisinä tuon auton. kyseessä siis Plymouth Fury 3 vm. -65 318cid koneella ja 727 lootalla. alunperin ollut kuutosella ja manuaalilla 904 lootalla. hyvin säilynyt, sisusta kunnossa ja ei ruosteinen.
     

Kerro tästä muillekin!