59 Mercury Monterey, montako Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mokaman, 2.3.2013.

  1. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Eka linkki toimi, toinen ei (näin siis ainakin mulla).

    Näyttävä peli, kerta kaikkiaan!
     
  2. MiikkaL

    MiikkaL Gearhead

    Sori kun tunnustus vähän viipy, mutta minähän se olin! Oli kyllä kohtalainen yllätys, tasan tarkkaan ensimmäinen kerta kun toinen -59 Merc tulee Suomen tieliikenteessä vastaan ihan noinvaan sattumalta 8) Emäntä säikähti takapenkillä kun aloin yhtäkkiä hihkumaan ja karjumaan "KATO MIKÄ TULEE VASTAAN!!!" :rotfl:

    Mutta oikein arvasit, oltiin palailemassa Montereylla Lahden Classicista kotiin päin. Ed iltana oltiin Stadin cruisingeissa kauppatorilla. Tuli heitettyä pikku rengasmatka.
     
  3. Cash

    Cash 1st gear

    [​IMG][/url][/img] [​IMG][/url][/img] [​IMG][/url][/img]tässäpä vielä minun montclairista pari otosta
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    Hehheh :lol: Joo ei noita oo kyllä vastaan tullut kertaakaan aiemmin niin että olis itte ollut kyseisellä pelillä liikenteessä.

    Tänä kesänä onkin tullut näytettyä maantietä merkkarille melkoisesti edellisvuosiin verrattuna ja hyvin on tähän asti taival mennyt. Mitä nyt käsijarrun vapautus hantaaki jäi käteen tuossa Mobilian pihassa viime viikonloppuna, mutta täytyypi ottaa se työn alle kun kerkiää.
     
  5. Cash

    Cash 1st gear

    Ahoy!
    Nyt ois 59 Mercury miehille nannaa tarjolla.
    Alkuperäinen Maintenance manual ko.autoon,jossa käytännössä koko auton purku,huolto ohjeet jne.(julkaisupäivä marraskuu,1958) Alkuperäinen Maahantuojan mainos/esite,
    Takaikkuna,
    1 pari takavaloja,toisesta linssi halki.
    Myydään järkevien tarjousten perusteella.
    050-4937156
     
  6. Cash

    Cash 1st gear

    +jotain jarru,ja alustanosia.
     
  7. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    No niin, jälleen "uusi" 59 monterey Suomessa. Edellisen hävitin kun meni hermot öljynsuoravalutuskasiin, piti tankata öljyt ja tarkistaa bensat, tämä siitä huolimatta että takasteefani oli vaihdettu jo kahdesti, molemmat kerrat VÄÄRÄLLÄ tiivisteellä... No blaa blaa blaa, nykyinen omistaja hoiti asian kerralla kuntoon, peukkua sinne päin. 8)

    Mutta asiaan, eli kiiltomusta sedan valkoisella katolla rantautui lopputalvesta ja pakollisten askareiden jälkeen alkaa olla leimakunnossa (toivon mukaan). Hyvän oloinen yksilö kaikin puolin, laittaisin kuvia tähän jos omistaisin oman blogin... Joka tapauksessa ajokausi tuli korkattua eilen ja takana taitaa olla kolmisensataa siipiautokilometriä tältä viikonlopulta.

    Ei nyt sentään aivan kuin Strömsössä kausi alkanut, eli lauantaina ilmeni "pieniä" gasoliinin saantiongelmia... Onneksi oli itseäni viisaampi (ja kärsivällisempi) kaveri selvittämässä probleemaa kun auto oli hyytynyt ties kuinka monennen kerran parin kilometrin matkalla bensalinjan tukoksen takia. Kiitoksia muuten myös Wagoneer-miehelle joka tulit jeesaamaan Lempäälässä kun merkuuri seisoi keskellä risteystä, jos satut lukemaan tätä topikkia. :) Matka tosiaan jatkui siitä risteyksen huoltoasemalta ilman ongelmia yöpaikkaan ja sieltä kohti lakeuksia ja makeaa oli kyyti. Pirkanmaalaisetkin tuntuivat tulevan hyvälle tuulelle kun sunnuntailenkillään monet kääntyivät katsomaan auton perään ja hymyilivät - tai sitten niitä vain nauratti idioottimainen mielihyvän virne kuskin naamataululla, kuka tietää? :poff:

    Huomenna uudet kujeet siipiveikon kanssa ja toivottavasti kovaa ajoakin, säät on nyt kohdallaan. :D

    Ai niin, ja mikä tärkeintä: tämä yksilö ei valuta pisaraakaan öljyä... Ainakaan vielä!

    Tsemppiä kaikille 59 merkurin omistajille!

    T. Yhden viisysin onnellinen omistaja, kasvoillaan se järjetön virnistys
     
  8. RooZe

    RooZe 2nd gear

    Kyllä täälläkin virnistellään.. Hehe.. Arvaappa vaan.. Nyt vuotaa öljypohja, tilke korkkas :D mutta eiköhän tuo tuosta tokene :D viime kesänä tuli paljon kilometrejä ja kyyti oli mukavaa :)
    Topikin aloittajalle , eli yksi löytyy varsinais-suomesta, valkoinen/ hyvin haalea orgis pinkki.
     
  9. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Hieno homma että matka jatkui ongelmitta. Komia laitehan se oli, epäilemättä hienot fiilikset ajella
     
  10. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Ei ollut talonmiehellä vapaapäivä vaikka oli lauantai... :rotfl:

    Kiitokset kerran vielä, jos liikut lakeuksilla joskus niin poikkea ihmeessä kaffille. :D
     
  11. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  12. RooZe

    RooZe 2nd gear

    On hieno!
     
  13. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Kiitoksia Ristolle linkistä ja Roozelle kehuista, auto tosin näyttää kuvassa hienommalta kuin onkaan, auringon heijastukset peittänee virheet... :rotfl:

    No mutta eihän tän uusi pitänyt ollakaan muuta kuin Suomessa. 8)
     
  14. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Hellou taas kaikki merkurityypit!

    Onko kellään kokemusta laittaa 15 tuuman vannetta näihin? Viisysissähän tuo normivannekoko on 14" ja pulttijako 5x5...

    Eli onko tietoa minkä vanne sopisi 15 kokosena ilman että tarvii keskireikää smirklata yms. laittomuuksia tehdä?

    Tästä oli jo Miikkan kanssa puhetta ja meitä molempia kiinnostais tehdä tämmönen sovitus, noita 14 tuumasia tolla jaolla kun on erittäin harvassa...

    Itse aion tänään mahdollisesti testata erästä geeämmän vannetta tuolla 5x5 jaolla, laitan infoa tänne jos soveltuu.
     
  15. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    No niin, testissä oli chevy vanin perusvanne ja 235/75/15 rengas päällä... Pulttijakohan on just eikä melkein ja hyvin tuntui vanne muutenkin istuvan, mutta keskireikä on vähä isompi + tuolla renkaalla mörkö näytti ihan maastoautolta. :poff:

    Mutta siis periaatteessa semmonen vanne mikä sopii chevy vaniin, kävis mörköön, huomattavasti matalaprofiilisemmalla gummilla varustettuna...
     
  16. NURMALE

    NURMALE 1st gear

  17. EVO X

    EVO X Gearhead

    Joutunee varmaan sorvaamaan soviterenkaan jos noita letukan vanteita käyttää ettei se sitten täryytä kovin pahoin. Pitäis joskus kokeilla kun mulla on pari Cadillacin vannetta tuossa irtona, että miten se uppoaa Mercuryyn. Ongelma vaan on siinäkin että nuo käkkylän pellit vasta harvinaisia onkin ja ittensä saa maksaa kipeeksi ennen kuin löytää täyden sarjan. Kävi itsellä mielessä tuo Barzetan Torque thrust kopio joita saa sarjan 400e 17". Ne vois merkkarin alla olla ihan näyttävät.
     
  18. kapa

    kapa 3rd gear

    ^missäs tommosia vanteita on tarjolla?
     
  19. EVO X

    EVO X Gearhead

  20. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    ^Komee vanne, mutta jotenkin en osaa kuvitella mörkösen alla... Photoshop taitoja kellään?
     

Kerro tästä muillekin!