Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    tuplasivuputket löytyy
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    Täällä on tuplaputkisto caprice ilman h-putkea. Ja on vedetty vaihteiston kannatinpalkin ali ilman mitään väkästelyjä ja kyllä menee taka-akselin ylikin. Ihan hyvät äänet lähtee tuosta viisseiskastakin tuplilla ja raptorin pöntöillä.
     
  3. jake81

    jake81 Gearhead

    Mulla on tossa tallin nurkassa kahdella putken paikalla varustettu laatikon takapalkki odottelemassa ja raptoritkin löytyy. Ainoa mitä mietin on just se taka akselin ylitys, näyttää sellaiselta että joutuu väsäämään melkosen solmun ettei ota mihinkään kiinni.
     
  4. hevimies

    hevimies Gearhead

    yks kaveri neuvoi hommaamaan orkkis ylityksen ja silpomaan siitä peilikuvan kuskinpuolelle, toimii kuulemma. Itsellä on sellanen sykkyhäkkyrä ettei pahemmasta väliä, mutta kaasu poistuu ja se on pääasia :D
     
  5. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    laita tulee takapyörän eestä. saa samal sulateltua lumet kengistä talvella. pään ku laittaa viel et taipuu alaspäin ni ei kuumota lahkeita.
     
  6. jake81

    jake81 Gearhead

    Kyllä mä ajattelin ihan perille asti tehdä ne putket niin edes muistuttaa vähän alkuperästä...
     
  7. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    2.5" putkella saa menemään vielä normaalisti yli, tosin tarttee jo vähän tarkkuutta asettelussa, oli laitettava ylitysmutka vähän vinoon että sopi. 3" rööri ei ehkä mene enää kunnialla yli.
     
  8. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Muutes, laitathan äänisamplea tulemaan kun saat kasaan?
     
  9. jake81

    jake81 Gearhead

    Meinaatko että ihan motonetti/biltema mallin takasillan ylitys sopis modaamatta paikalleen?? Juurikin 2.5" putkella olis tarkoitus noi torvet tehdä, tein hinta vertailuakin niin kamat haetaan biltemasta. :D
     
  10. fairlane 66

    fairlane 66 3rd gear

    Katsoppas jake81 yv:si......
     
  11. hevimies

    hevimies Gearhead

    sopii tosi heavylla modilla sinne. Sitä saa vääntää kääntää ja leikellä reilusti, jotta se menee ja sen näkönenki se sitten on.
     
  12. jake81

    jake81 Gearhead

    Sitä mä kans meinasin...
     
  13. EvilMan

    EvilMan 2nd gear

    meneekö 2,5 tuumanen putki hyvin takaakselin yli vai joutuuko tekemään kunnolla töitä että ei ota kiinni mihinkään?
     
  14. EvilMan

    EvilMan 2nd gear

    niin joo mitens toi laatikon kannatin palkki kuskinpuolella miten se kannattaa mutkistaa?
     
  15. hevimies

    hevimies Gearhead

    Jos tahdot tehdä sen alkuputken lootan kannatinpalkin kohdalta niin että se menee vaan sen ali niin ei vaadi hirveitä hommia. ite menin kahdella nelivitosella vastasuuntasesti ja tein alkuputkesta hieman matalammalla menevän. Se tulee sitten vaan alaspäin ollen matalin kohta. :)
    Jos hitsaus onnistuu ja tahtoo tehdä oikein täydellisen niin leikkaa lootan kannatinpalkista palasen pois ja hitsaa tilalle c raudan jolloin putkea saadaankin jo ylöspäin ja maavara pysyy kaikkialta samana.

    [​IMG] siinä on mun osat mitä käytin kokonaisuudessaan. Ei tuo ylityskään kovin hankala ole toteuttaa se vaatii hieman rälläkkää ja pähkäilyä.
     
  16. jake81

    jake81 Gearhead

    Mä ostin kaverilta laatikon takapalkin missä on paikat tuplille, purettu 80 lukulaisesta pitkäkatosta ja on kuulemma orkkis. Yks vaihtoehto on "upottaa siihen orkkis palkkiin esim.125mm tuubi putken puolikas. Silleen ite ajattelin tehdä ennenkun kaveri ton valmiin palkin mulle kauppas...
     
  17. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Kyllä jouduin modia tekemään sen verran että 2 mutkaa vaihtoi asentoa n. 30 astetta sivusuuntaan noista kolmesta joita tuossa pätkässä on mutta mikäpä siinä, muutenkin tein osan liitoksista hitsaten. Taisi olla marteliuksen nimissä myynnissä olevia pätkiä joita ite käytin nuo putkiosat.
     
  18. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Joutu ottamaan lintan ajoon vähä aikasemmin ku Sierrasta meni vetoakseli tai jotain. Mukava oli ajella taas
    [​IMG]
    Pitkät valot ei taaskaa toimi.
    Sulakerasian pohjasta on kärvähtäny pitkien sulake ja johotki.
     
  19. hevimies

    hevimies Gearhead

    mikäs vois olla chevyn vilkuissa vikana, kun apparin puoli ei halua vilkkua ei sitten millään. vilkkuvat kyllä kun laittaa hätävilkut päälle, ja kuskinpuolen vilkut toimii ihan hyvin. Apparin puolelle on vaihdettu nyt kulmavilkun kanta ja kaikki polttimot tsekattu, sekä vilkkurele vaihdettu. Tää oire on alkanut sillä, että se oli aivan saamarin hidas se vilkutus apparin puolella, kuskinpuolella ja hätävilkulla normaali.

    Pitkät valot toimii hetkenaikaa ja sitte vetää kaikki valot pimeeks.
    Vaihoin nuo nightbreaker plus:sat sinne lähivalojen paikalle, samalla vaihoin polttimon kannan kuskin puolelle. Tarkoituksena vaihtaa se apparinkin puoli.

    Virta avain jää huutamaan joskus, että on vielä se avain virtalukossa vaikka se auto on käynti asennossa se varmaan johtuis virtalukon pohjasta?
     
  20. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Tämmöset itellä nykysin lintan alla. :rotfl: [​IMG]

    Ja ettei niissä hevimiehen vilkuis olis vaan vilkkurele vähä huonona?
     

Kerro tästä muillekin!