Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Puikkolan Lukoil viime pe 29.10RUB/litra
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    92 oktaaninen pensselinpesuneste?
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    Onko selvinnyt mitä eroa niillä ohitien Lukoilin ysiviitosilla on; eli 95 on kallimpaa ja 95-5 on halvempaa, oli noin ruplan verran ainakin viime vuonna?
     
  4. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Suurinpiirtein :D
     
  5. pyllyerkki

    pyllyerkki 1st gear

    hyvin on pensselinpesuneste kulettanut,21 vuotta vedetty menemään.
     
  6. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Niin no, kukin tavallaan.
     
  7. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    harvoin mulla pensseli niin kurassa, että sitä bensalla tarttis pestä
     
  8. pyllyerkki

    pyllyerkki 1st gear

    on sitä pensseliä pesty joskus pirtulasissakin.
     
  9. J.J.

    J.J. Gearhead

    95-5 sisältää 5% etanolia.
     
  10. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    ennen suomessakin ajettiin 92 lla,just hain 250 L 92 sta,viime kesänä pari tuhatta litraa meni,eipä ollu valittamista,kulutus vähempi kuin suomen huippu gasoilla,eipä kyllä ollu euroritsaa ajossakaan.
     
  11. karra

    karra Double Gearhead

    Juu näin ajattelinkin. Tuli outo takauma ihan kun olisin jompaankumpaan foorumin kirjoittanut että vodka se on venäjällä halpaa koska sen lisääminen bensaan halventaa bensan hintaa :lol:

    Sehän on jo monelta kuultu että venäjän bensaa palaa vähemmin kun suomibensaa, siis suhteessa per kilometri, unohdetaan ajomäärät :D
     
  12. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Vai ei ole euroritsaa ajossa, minun euroritsa osaa kyllä korjata paskan bensan ongelmia niin että sillä voi ajaa, mutta mitä hauskaa siinä olisi?
    Ja kymppipuristeinen pikkulohko reilulla ennakolla tykkää myös 92;sesta ku hullu puurosta... Mut ku on niin halpaa!!! :lol:
     
  13. generalo

    generalo Gearhead

    Melekosta ripulia tuo venäläisten tiesuola. Reginalla asti kävin vaan tankkaamassa, niin auto näyttää siltä että Levolacin siivittämä varpusparvi olisi pyyhkäissyt yli. Kaarissakin tököttää peukalon paksuiset jääsuolapaskapuikot.

    Joku vanhempi mies venäjän tullissa kävikin aikansa kuluksi piikkaamaan lumiharjan raappapuolella suolakökköjä irti autonsa kyljestä, ei tullimies tykännyt kun piha sotkeutui.

    Itsekin kuulin huhuja tuosta tarkemmasta kanisteritarkkailusta, kiltisti latasin tasan kympin pyttyyn. Tosin meikäläisellä onkin aina vaan 10L kannu mukana, johon saa ängettyä melkein 12L.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kunhan saan vähän miehekkäämmän jenkin kun tuon explorerin alle, jätän tankin vajaaksi ja lataan pyttyyn ylimääräistä.

    Niin kauan että jään kiinni.


    Kun jään kiinni, kaadan sen tullimiehen katsoessa tankkiin ja katson reaktiot.
     
  15. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    vaalimaalla havaittu sama asia tänään, ens voimallista ripulointia sirottimesta, ja sitten pientareella hemmetin moinen kasa. :D toivottavasti kukaan ei aja päin.
     
  16. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Onko täällä ketä joka vaalimaalla käy tankkailemassa? Parin viikon päästä oon tulossa komennustöihin siihen raja-asemalle, niin arki-iltaisin saattaa olla ylimääräistä aikaa, et jos joku uskaltaa ottaa ventovieraan kyytiin, niin olisin halukas hyppäämään jousille...
     
  17. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Kanisterit käytiin läpi tarkkaan, kaverini ja yksi toinen ukko joutuivat tyhjentämään pönttöjä. Ilmankos näytti olevan outoja läiskiä tien vierillä...
    Joku vanhempi hätäilijäapina etuili mennessä ajamalla eteeni viereisestä jonosta ennenkuin edellinen edes lähti pois passintarkastuksesta autokopille. :mad: Semmoinen 10v vanha sininen madza323. Ei kai silleen saa omin päin tehdä, eri asia jos joku viranomainen ohjaa?
    Pääsin sitäpaitsi silti edelle kun sillä oli kyytiläinen.
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Oliko farkku? Jos oli niin tiedän tapauksen.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eiko joo luin väärin, oma tapaus olikin mazda vm 87-89.
     
  20. Ranex

    Ranex 3rd gear

    eilenkin muutaman auton käännyttivät takaisin liiallisen polttoainemäärän takia, taitaa taas olla kurinpalautus käynnissä. Niiralassa.
     

Kerro tästä muillekin!