Chevy caprice stw 91

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rampe92, 18.3.2014.

  1. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Hei osaisko joku kertoo mites vaikuttais vakuutuksiin ja veroihin tuon 3+3 pakun muuttos takas 8 paikkaseks henkilö autoksi? Ruoesin vain tuota miettimään ku tarttis saada enemmän paikkoja.
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    Moi, et saa onnistumaan jos ei oo ollu henkilöautona joskus rekisterissä.
     
  3. Rampe92

    Rampe92 2nd gear

    Kyllä vissiin ollut henkilö auto ennen mutta nyt se ei kiinosta vaan yleisestikin miten sen takaisin muutto henkilöautoksi vaikuttaisi veroihin.
     
  4. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Käyttömaksuun ei vaikuta, vakuutusmaksun muuttuminen riippuu paikkakunnasta, pääkaupunkiseudulla ilmeisesti pakuna vähän hintavampi ja maalla toisinpäin. Vakuutuksen hintaero ei tosin ainakaan täällä 70km helsingistä ollut kuin pari kymppiä vuodessa pakun hyväksi.
    Veroja saattaa sit pompsahtaa maksettavaksi ton muutoksen kera, riippuen auton rekisteröintihistoriasta Suomessa, mut ne tulee onneksi kertaluonteisesti :rotfl:
     
  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    -91 ?? Onko vuosimalli- vai käyttöönottovuosi ? -91 on jo vuosimalliltaan sämpyläkoppainen, jolloin 3+3-viritelmä ei ollut enää mahdollista. Ensimmäiset valmistettiin 1990 puolella niin myöhään, ettei senkään puolesta ole mahdollista. Kantti-/kenkälaatikkokorisena voi olla -91 käyttöönotettu "Metron ylivuotinen" . Joka tapauksessa katsastuskonttorilta tai trafilta selviää, miten pykälät ja sen myötä mahd. seuraamukset menee.
     

Kerro tästä muillekin!