Big Wheels II ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Buickustom, 21.3.2014.

  1. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Taisi olla eilisessä Savon Sanomissa että BW vallottaa etelän syksymmällä. Samalla periaatteella mennään eli hyvinkin toimii yksipäiväinen kokoperheen tapahtuma. Potentiaalista osallistujaa ainakin riittää :lol:
     
  2. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    ..pitäiskö harkita jotain pakotteita ...? :wink:
     
  3. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Täh? Minne tää tapahtuma on siirtymässä?
     
  4. Quest

    Quest Gearhead

    Ei siirry, vaan lisääntyy
     
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    No ainakaan vielä ei ole olemassa mitään faktaa aiheesta. Meiltä on kysytty Big Wheels -tapahtumia vähän sinne sun tänne ja tottakai ollaan aina käyty keskusteluja. Nyt on yhden tahon kanssa keskusteltu mahdollisuuksista.

    [​IMG]

    Big Wheels ja Savo Vintage järjestetään kesällä 2014 tuttuun tapaan Pieksämäellä lauantaina 19.7. kutakuinkin tutulla konseptilla.

    -Heikki-
    Big Wheels Events
     
  6. engineswap

    engineswap 1st gear

    oho....hieno homma
     

Kerro tästä muillekin!