jokos on mopot poljettu käymään tulevalle ajokaudelle.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja golden rocket, 22.3.2014.

  1. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    ittellä vielä menee muutamat illat pyörän kimpussa ja siirryn sitten odottelemaan helle lukemia :lol:
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Pari kertaa käyttänyt sovelin lämpimäksi, alkaa oleen valmista ajoon.
     
  3. rb

    rb Double Gearhead

    Kaks tahtarista savut otettu ja sen verran ulkoilutin, että sai tankin täyteen tuoretta bensaa.

    Muuten ei vielä hirveesti polttele päästä tonne hiekan sekaan pörräämään.
     
  4. Jordan

    Jordan Gearhead

  5. DeS

    DeS Gearhead

    Sähköt täytyis vielä vetää niin sais aloittaa nilkan rikkomisen :odroll:
     
  6. CamPa

    CamPa Gearhead

    Nyt on mopoiltu jo parikymmentä kilsaa kingillä, hiekkaa saa varoa oikein huolella.
    Harmittaa että tuli laitettua tuo mopo myyntiin, no toivotaan ettei kauppa käy...näin keväällä tuntuu kyllä mahtavalta päästä tien päälle.
     
  7. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Reilut 2 kuukautta kesti talvitauko tällä kerralla: 29.12.2013 ja 9.3.2014. Olisihan tuossa välissäkin ollut ihan katupyörällä ajettavia kelejä esimerkiksi tammikuun alussa, mutta aika lyhkäiseksi talvi näinkin jäi.
     
  8. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mulla tuli puolenvuoden tauko täyteen jo viikko sitten. Vaikka olis minkälainen hinku ajaan niin fiilis katoo vartissa jos tule kylmä. Enkä osta vindstoppereita enkä myöskään kahvalämppäreitä. :) Lämpösen kelin fiilistelyä, mulle.
     
  9. dust3r

    dust3r 3rd gear

    2 kilometriä ajettu ja Rautiksen kytkin levitetty.
     
  10. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ajojen piti loppua itsenäisyyspäivän pukkiajeluun, jos nyt edes kelien takia onnistuu. Onnistui.. No, mutku jouluaattona oli niin kuivaa, niin vielä kerran punanuttua ylle ja kaupungin ydintä kiertämään. Ja kun lunta tullutkaan, tuli ajeltua tammikuussakin jokunen kerta aina 10:nnen päivän tienoille. Töissäkin prätkällä jne. Ja kun näytelumet suli helmikuussa, niin pyörän pesemättömyys palkitsi. Eipä muuta kuin taas muutamana päivänä työajot veekakkosella. Ja maaliskuuhan oli yhden viikon niin lämmin, että tuli jo kausi avattua oikein maantielenkeillä Porvooseen.

    12 ajokuukautta peräperää!
     
  11. darpen

    darpen Gearhead

    FXR liikkunut Kouvolassa jo helmikuussa pariin otteeseen, sitten tuli pakollinen tauko lumen takia.
    Mut oli hyvä kun pääsi ajamaan niin selvis pari pientä juttua.

    Vaihdevipu jumissa, öljyletku hankautu puhki(liian lähellä ketjua), rekisterikilpi/öljynsuodatinteline turhan heppoinen, tarvii etulokarin(kaikki paska lentää ajaessa päälle eikä näe mitään), tarvii takalokarin(kivet ym. lentää perseen ja penkin väliin, penkistä päällinen puhki)
    Putket oli rumat ja vanhat, vaihdettu 2007 dynan V&H putkiin.
    No ei käyny suoraan evoon, takakannake tehty uusiksi.

    Eli loppupeleissä ei kovin kummoisia ongelmia :lol:
    Niin joo... vasta maalattu tankki pilattu(peili kahvan alapuolella kiinni ja nykäisin silleen reilusti sen kiinni tankkiin) peilistä luovuttu.
     
  12. tuomo.leva

    tuomo.leva 2nd gear

    Hondaa en ole vielä koittanut käyntiin, mutta Uralin poljin käyntiin tuossa viikonloppuna. Saas nähdä menikö talvikengät pilalle, kun vasemman kaasarin koho juuttui pohjaan, enkä huomannut sitä ennen kuin kenkä oli läpi märkä bensasta. :-?

    Olis kyllä pitänyt edes joku lyhyt lenkki heittää tammikuussa, kun oli hyvät kelit. :D
     
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    WLA:lla ajellaan aina kun kelit vähänkin sallii ja jos ei ole muita kiireitä.Ympärivuotinen vakuutus niin halpa,että voi käydä vaikka Uudenvuoden cruisailut tekemässä niinkuin teinkin ja armottomassa räntäsateessa.Hyvin lenti loska.
     
  14. pas2

    pas2 Gearhead

    Suzukilla vajaa sata kilsaa takana ja muillakin ajokuntoisilla pieni lenkki heitetty. K kolisee liikaa, jamaha ei pamaha ja sopperi odottaa nosturille pääsyä.
     
  15. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Just otin K-pyörän verstaaseen vaihdelaatikon vaihtoa varten.
     
  16. rb

    rb Double Gearhead

    Vois pikkasen kelit lämpee.

    Eikä Vantaalla ainakaan ole pidetty turhaa kiirettä katuhiekkojen siivoamisella, joten seiskööt pyörät vielä tallissa...
     
  17. Fuell

    Fuell Gearhead

    Kyllä tossa perjantaina tuli Buellilla lenkki heitettyä ja kun aurinko laski niin lievästi sanottuna kylmä..+2, la ja su tuli Dartillakin jo ajeltua:)
     
  18. rb

    rb Double Gearhead

    Noniin;... Pääsiäistä pukkaa.

    Jos kelit tosta vielä vähän lämpenisi, niin perjantai ehtoolla voisi harkita Heurekan pihalla kääntymistä ja katsella poikien kruisailu meininkiä....
     
  19. kompassi

    kompassi 1st gear

    Tänään aloitettu ajokausi,bensat piti vaihtaa ei ollu vpowerissa voima tallella
     
  20. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Onhan toki koko talven ja aina kun jonkun paikan avaa,putsaa,korjaa ja kasaa niin joko toimii paremmin,huonommin tai ei ollenkaan... :rotfl:
    Moto-Guzzi pörisee sinisen savun saattamina kuin ampiainen konsanaan kevätkiimassa ja yksisylinterisen pärinä täyttää tärykalvot jahka sen saa polkimilla poljettua ensin vauhtiin ja kytkee vedon päälle.
    Seissyt kumminkin ajamattomana parikymmentä vuotta,siis elvyttelyä joka paikasta sekä tutkia mitä syönyt kun historiakin hämärän peitossa senjälkeen kun joku joskus tuonut Italiasta vuonna kirves+miekka.
    Automaatti pitää huolen vaihtamisesta ja koska kaikki 1 vaihdetta, siinä ei pahemmin tapahtumia lapsille kerrottavaksi.
    Kourallinen(sahurin sormilla laskien) Suomessa ja hommasin Guzzi T-Paidankin niin luulevat että Wau,iso V2 malli varmaan tuolla lihavalla lössöllä vaan eipähän ihan osunut veikkaus...49cc isolohko ja mopoistahan puhekkin :lol:
     

Kerro tästä muillekin!