91 C1500 pickupin perä sinkoilee montuissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Lanttu, 25.3.2014.

  1. Lanttu

    Lanttu 1st gear

    Nyt näin jälkikäteen - kun remppaa on jo yritetty - on hienoa kysyä, että onko tuon lyhytkoppasen vm.91 silveradon ominaisuus pomppia sivuttaissuunnissa aina montuissa? Mukulakivillä ajaminen on ihan ok, mutta pahemmat montut, kuten routamontut heittää auton perää aina sen puolimetriä johonkin suuntaan.

    Onko tämän kanssa nyt vain elettävä?

    Nimimerkillä: Käpylästä puuttuu yksi suojatiekyltti nyt sitte. :D (Chevy voitti - Puskuriin tuli vain pieni muisto.)
     
  2. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Siihen on ratkaisu: FORD :rotfl:
    Ei vai, mutta mitä remppaa sille tehtiin? Normaalia tuo ei minusta millään voi olla. Mulla on hämärä muistikuva että olen törmännyt vastaavaan joskus, mutten millään muista mikä auto se oli.

    Toiselta puolelta iskari tai jousi kaputt?
     
  3. steppari-91

    steppari-91 1st gear

    Mulla on ollu toi (-91 steppari) uuresta asti, eikä se koskaan ole noin käyttäytyny. Äkkiseltään tulis miäleen missä kunnossa ne iskarit ja jouset on. Näkyykö taka-akselin kiinnityksissä mitään irrallista, enempää en osaa auttaa.
     
  4. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Onhan iskarit kunnolla kiinni ja ne kiinnikkeet rungossa kiinni ? jos jouset ehjät niin uutta iskaria kehiin. Omassa HD jouset takana eikä ne mihinkään pompi / heittele perää.
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ne jousen kiinikkeet rungossa voi olla ihan näkkileipää tuon ikäsissä...runko myös.

    Korvakkeita saa tarvikkeena, ei ole edes kalliita.

    - Kiinnikkeet rungossa, etu- taka pää.
    - Jouset, onko poikki ?
    - Jousen keskitappi, akseli menee vinoon !!!
    - U-pultit ja ne kupit...happanee vanhemmiten olemattomiin ja akseli on irti sen jälkeen.
    - Iskarit tietysti
    - Puslat yms.
     
  6. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Kaikki edellämainitut ihan päteviä tarkistuskohteita, mutta usein syy on se että lehtijousipakat ovat yksinkertaisesti ruostuneet jumiin. Pakan lehtien pitää päästä joustamaan eri kaarilla (säteellä) toisiinsa nähden, ja vielä taipumaan yhdessä "kieroksi" akselin heijatessa joustoissa. Jos noin ei tapahdu efekti on vähän kuin jousittamattomassa laitteessa jolloin perä pomppii vähän minne sattuu.
     

Kerro tästä muillekin!