Lasten kuljetus harrasteajoneuvossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jussi Camino-64, 14.4.2014.

  1. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Asensin viime kesänä taakse 3-pisteturvavyöt kumpaankin laitaan, saa lapset turvaistuimiin kunnolla, ja sitten kun kasvavat ulos istuimista niin samat vyöt yhä käytettävissä.
    Itellä sininen sisusta joten siniset vyötkin (salama vääristää vähän väriä kuvassa).
    [​IMG]

    4 uutta reikää joutui poraamaan, että sain pultattua vyöt kiinni, mutta reijät jäivät näkymättömiin.
    Yläpäihin väänsin tuollaset raudat jotta yläpään kiristäjän vedettävyys tuli paremmaksi, eikä tarvinnut puhkoa hattuhyllyä.
    [​IMG]

    Se jonkun verran harmittaa etten ostanut itsekelautuvaa mallia olevia vöitä, vaan tuollaset vedettävästi säädettävät.

    Jos jotakuta kiinnostaa, niin tuolta eBay-myyjältä ostin:
    http://www.ebay.com/usr/penascopoint ja hakuna "3 point seat belt"
     
  2. 64kaukovaara

    64kaukovaara 1st gear


    Miten katsastuskonttori suhtautuu noihin? mulle on jäänyt jostain mieleen, että jos laittaa 3 piste vyöt kaaraan missä nitä ei ole koskaan ollut, niin sitten ne on siellä sen jälkeen "ikuisesti", olenko väärässä?
     
  3. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    En huomannut että katsastusmies olisi mitenkään noteerannut noita vöitä, tosin vaan kerran asennuksen jälkeen käyny leimalla. En ole kuullu moisesta "ikuisuus"-säännöstä.
     
  4. lumlum

    lumlum Gearhead

    Brion 0-25 kg -turvaistuimen voi myös kiinnittää oikeastaan ihan mihin vaan ja miten vaan, on melko monipuoliset ohjeet ja hyväksynnät. Lantiovöihin kiinnitettäessä vedetään eteen erilliset kiinnitysremmit, esim. etupenkin runkoon/kiinnityskiskoon, jotka pitävät istuimen taatusti paikoillaan. Tulin just tallista asentamasta em. laitetta Moparin takapenkin lantiovöihin. Ai ni, istuin on vuosimallia 2007.
     
  5. Valapatto

    Valapatto 2nd gear

    Jos mukelo on siinä iässä että voi matkustaa naamari menosuuntaan niin britax two eliten saa kiinni pelkällä lantiovyöllä, sellaisen ostan tonne Novan takapenkille.
     

Kerro tästä muillekin!