Missä hyvä valikoima rautaa PK seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja fsvaasam, 2.4.2014.

  1. Rimmed762

    Rimmed762 1st gear

    Kauaksi menee mutta Kainuussa on Käyttörauta niminen firma. Toimittavat kyllä ympäri maata. Tosin jos tarve on hankalan muotoisille (lue isoille) palikoille niin toimituskulut vievät tästä kannattavuutta isolla kädellä.

    Tuolta on alumiinia tullut tilattua kun ei harkkoina muualta löytänyt.
     
  2. Terästä

    Terästä 1st gear

    www.terasjaakko.fi tattariharjulla sieltä saa määrämittaan ja käteisellä, toki on hieman toimitusaikaa mutta paljon on tavaraa pihalla ja hyllyissä.
    093505230
     
  3. soppa79

    soppa79 Gearhead

    Lainataan tätä topikkia

    Suunnitelmissa rakennella koirille häkki autoon. Meinasin alumiini neliö putkesta rungon, Halkasija voisi olla hehtaarille 10-20mm. Mistä saisi sopivaa putkea ja niitä muovisia liitoskulmia? Sopiva verkkokin olisi hakusessa.

    Pk-seutu tai etelä häme
     
  4. moor

    moor 1st gear

  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    VAK:ilta on töissä haettu rautaa ennenkuin muutti koskelosta.
     

Kerro tästä muillekin!