6.2 Diesel + Banks turbo, kokemuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Moukari, 2.5.2014.

  1. Moukari

    Moukari 1st gear

    Mitäs sanotte 6.2 Diesel + Banks turbon yhdistelmästä?
    Kokemuksia ja miten "traktori" tuo yhdistelmä mahdollisesti on, vai onko?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei siitä traktori tule mutta toi ahdin on niin "iso" että ei sillä oikein paine nouse orkkispumpulla. 6.5 turbon mekaaninen pumppu auttaa pikkasen ja tulee jo tehojakin ulos.
     
  3. Moukari

    Moukari 1st gear

    Kiitos vastauksesta. Kyselen kun olen ihan noviisi näiden V8 diiseleiden kanssa ja olisi kiikarissa tuolla setillä varustettu auto.
    Eli polttoainepumpulla on merkitystä että toi setti toimii. Jos ihan perus toimiva 6.2d ja Banks niin paljokohan tehoja pitäis irrota?
     
  4. Isäntä77

    Isäntä77 3rd gear

    Tein omaan 6.2 Suburbaniin Sidewinder turbon Banks-hengessä. KKK K29 ahdin joka on peräisin Volvon 9,4L työkone riisselistä. On kyllä tosissaan isoo turbo ja painetta nostaa heti, kun kuormittaa vähäkin. toki hukkaportilla rajasin n. 0,6 Banksin ohjeen mukaan. Pointtina siis se, että isokin turbo pystyy toimia, jos sattuu sopiva mitoitus olla ;)
     
  5. Isäntä77

    Isäntä77 3rd gear

    Banksin sivuilta: 6.2D Banksilla 200hv ja 370 lb-ft
     
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    No sittehän se on jo vakion vapari 7.3 IDIn luokkaa, jopa aivan pikkuisen yli!

    Kunhan piruilen, vanhalla diiselihopalla köröttelyn viehätys ei perustu tehoihin. Niitä on kumminkin vain nimeksi.
     

Kerro tästä muillekin!