Vastaavuustodistus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Abram Lincoln, 8.5.2014.

  1. Abram Lincoln

    Abram Lincoln 1st gear

    Terve ja huomenta kaikkille palstalaisille!
    Kohta on virallisesti aito jenkki alla. Nimittäin suomen jenkkikanta täydentyy kohta Lincolnilla. Kysessä on II-sarjan Navigator. Kävin katsastuskonttorilla kysymässä vähän asioita ja katsastussetä sanoi, että pitäisi olla vastavuustodistus. Niin mitä se on ja mistä olette sen saaneet? ja toki sen virallinen nimi englanniksi olisi tervetullut 8) Mitä muuta Suomen maa vaatii tälläiseltä tulijalta? :)
    Kiitos näin etukäteen!
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Monet konttorit pystyy tilaamaan sellaisen paperin sulle. Tietysti maksaa varmaan enemmän kun ite jostain tilatessa mutta kuitenkin. Eikös ne siellä kertoneet mitä muutoksia se vaatii.

    Auton vuosimalli?
     
  3. JJ65

    JJ65 Gearhead

  4. Teemu T.

    Teemu T. 3rd gear

    Sellainen vinkki, että voit saada sen halvemmalla katsastuskonttoriltasi kuin suoraan Tuvista. Se on joillekin katsastusasemille sisäänheitttotuote, jolla sinut saadaan sinne tekemään rekisteröintikatsastus.
     

Kerro tästä muillekin!