mitkä on fiilikset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

  1. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Huomasin viestisi, mutta en ole rekisteriä ehtinyt selailemaan jotta onko tekstitys elokuvaenkulla vai oikoluettuna :D Päasia että tulee ymmäretyksi vaikka ei kieliopillisesti ole ihan oikein.
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Kele, tilasin ebaystä uuden "plymouth" merkin konepeltiin mutta onkohan tuo nyt oikeanlainen.. Voisiko joku mitata omansa, eli -71 Dusterin konepellin reunassa olevan merkin pituus, kiitos! :D
     
  3. kinde

    kinde Gearhead

    Aivan loistavat.

    ......
     
  4. jariha

    jariha Double Gearhead

    jooh witt. kytkin saatu toimivaksi? kone kasassa öljyt sisällä, käyttöä vaille valmis, keksi sitten ruveta tiputtamaan nestettä kannen ja lohkonvälistä :eek: huomenna joka tapauksessa nokan sisäänajo, katotaan loppuuko veden tulo? jos ei niin pata auki :odroll: jos loppuu niin ensvkolla leimalle :wink:
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Olipas Kinden -68DartGT komea peli kun sen bongasin Nummelan cruisingissa.
     
  6. kinde

    kinde Gearhead

    köh köh, kiitos kehuista. Auto tosin ei ole GT eikä GTS vaan 2D HT 270
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Okei. Ostohaluja se kuitenkin herätteli, vaikkei olekkaan 4D.
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    ohuesti harmittaa nokansisäänajon loppuvaiheessa alkanut tulipalo luumun konehuoneessa :mad: että osaa sit vastustaa :mad:
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Tota on ollut ilmassa. Mullakin kerran nokan sisäänajossa suli pakosatjan läheisyydessä olleet startin johdot yhteen ja koneen pyöriessä sen 2500 rpm lähti startti pyörimään mukaan. Joku vois laskea kuinka kovaa startti pyöri kun vetolevyssä on hampaita 168 ja startissa 9. Sen startin kun avasi niin hiiltyneet sisuskalut sai kaataa sieltä ulos.
     
  10. Mr_Horsepower

    Mr_Horsepower 1st gear

    Valdo meni katsusta läpi, ja ihan ekalla! Kulkee nätisti eikä mikään hirveemin kenkkuile...huolestuttaa kun asiat menee liian hyvin :D
     
  11. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Pieniä taka iskuja niin ehkä vähän harmittaa... Eka oli talven aikana joku albertnustusjärvi vieny tankista bensat. Sit kun sai auton pajotettua kuntoon ja vaihdettua etu jarru kamat niin irtos jarrukenkä kun tuli kiinnitystappi kilven läpi niin vissiin tässä rytäkässä meni hyvä jarru rumpu soikeeks tai jotain muuta vastaavaa tapahtu kun jarrua polkee niin tärinästä meinaa hampaat irrota. Mut muuten dartti toiminu ihan hyvin kun täss muutaman kerran ajellu tänä keväänä.
     
  12. Make.S

    Make.S Gearhead

    Sain laatikkoon oikean määrän öljyä, alkoi noi rattipedaalitkin toimimaan...
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Pyörähdin waldolla yksissä YO juhlissa ja renkaanpotkijoiden rinki oli taattu. Toki positivisessa mielessä.
     
  14. 69

    69 Gearhead

    Nyt on hyvä mieli! Darttiin sain bensatankin hiekkapuhallettua, hitsattua ja maalattua. Tankki paikallaan ja bensamittarikin alkoi taas toimiin kun tinasin mittariston piirilevystä ne 5 heiluvaa tappia.
     
  15. kinde

    kinde Gearhead

    Eilen stadin kruisingissa Dartilla. Hyvin meni mutta huomasin vasta perillä ettei valot toiminut. Ajovalot ainoastaan. Kaikki muut pimeenä. Kotiin mentiin valosalla siis lähempänä puoltayöta peuroja väistellen. Tänään taas valot korjattu ja heitin ison kasan johtoja pois mukaanlukien varashälyttimen.
    On se vaan taas lähempänä originaalia.......
     
  16. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Hemmetin hyvät. Kurvasin Lpr Puuilon pihalle Dusterilla ja kun kävelin ovelle päin niin takaa kuului:
    -"Onko 340:sellä"? Vastasin että onhan se. "Hyvät äänet, ei liian kovat mut hyvät" Tuli hyvä mieli :D
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Noi kommentit kyllä saa hyvän mielen aikaan.
     
  18. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Poikkesin Waldolla kaupassa Tuuloksessa. 12-tiellä 3 kpl "metristä" Taunusta letkassa. Taunusväellä lavat pystyssä morjenstamassa kun tulin vastaan. Ei muuta kuin omaa lapaa ylös ja morjenstusta. Asiallista meininkiä. 8)
     
  19. Mr_Horsepower

    Mr_Horsepower 1st gear

    Mittailinpa tossa kulutusta piruuttani (toimiva mittari ensimmäistä kertaa seittemään vuoteen :D ), paskahalvaus meinas tulla ku tulokseks tuli 18 sekaajossa, ja nyt sen pitäis olla paremmassa kunossa kun koskaan aiemmin, vissiin säädöt enemmän viturallaan kun luulin :D
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead


    Oon huomannut saman ilmiön maanteillä. Ainahan jenkkikuskit on toisillen moikkailleet, mutta nykyään myös muut vanhempien autojen kuskit on juonessa mukana. Asiallista toimintaa siis, vois kai sanoa.
     

Kerro tästä muillekin!