-81 camino

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja plymouth 71, 3.6.2014.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    mistäköhän tuohon löytäisi tuulilasin pyyhkijöiden katkaisijan?? rokkiautosta en löytänyt ja summitillakaan ei kuvien mukaan näyttänyt olevan juuri samanlaista. mitä kaikkia toimintoja tuo edes pitää sisällään??
     
  2. ViLU

    ViLU Gearhead

    Onko se tommonen ku kuvassa? Mulla oli -80 Caminossa ja toiminnot meni, et kun painaa niin kusee, nuppia pyörittämällä tihkun viive, tosta kuvan asennosta kun vetää vasemmalle niin on kertapyyhkäsy, sitten tietty se tihku ja sen perään pari nopeutta.

    [​IMG]
     
  3. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    noi tekstit on hävinnyt tuosta,mutta juuri tuollainen se näyttäisi olevan
     
  4. menu*

    menu* Gearhead

    Joskus kun ite etsin en löytänyt uutena juuri tätä mallia mistään, tiedä sitten nykytilannetta.

    Ebayssa voip osua: http://www.ebay.com/itm/1978-Chevrolet- ... 32&vxp=mtr

    Isolla todennäköisyydellä kuitenkin jos pyyhkijöissä ei joku toimi voi vika olla muualla kuin katkaisijassa, pyyhkijänmoottori tihkukortteineen ja pesuripumppuineen on ihan omanlaisensa rakennelma..
     
  5. spinneri

    spinneri Gearhead

    The El Camino Store (http://www.elcaminostore.com) on verkkokauppa, josta 1959-87 Caminoihin löytää jos vaikka mitä, mutta nyt hakusessa olevaa osaa ei sieltäkään näytä löytyvän.

    Toiminnot ovat juuri mitä nimim. ViLU kertoi. Ja totta on tuokin mitä nimim. menu* totesi.

    Kannattaa muistaa, että Malibussa on prikuulleen sama kojelauta, joten myös sitä voi käyttää hakusanana.


    1980 El Caminon kanssa touhunnut

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

    Samoin saman sarjan Cutlasista löytyy sopivaa osaa ..
     
  7. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    juu moottorin pelaamisesta ei vielä tietokaan,mutta kun syystä tai toisesta johtuen edellinen omistaja oli purkanut tuon pyyhkiän katkaisijan osiin eikä edes kaikkia osia ole mukana,joten siinä mielessä käytettykkin kelpaa jos jollain nurkissa pyörii,tai sit täytyy perehtyä tuohon ebay ostamiseen =)
     

Kerro tästä muillekin!