Missä vika ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Joukojs, 2.6.2014.

  1. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Kertokaa tyhmälle nyt missä vika(Mercury Cougar 1977) kun tossa viimesyksynä meni pääjarrusylinteri jonka tietty vaihdoin uuteen, jarrut oli tosi hyvät ennen hajoamista kova poljin jne. Nyt sitten tämän uuden myötä tullut semmonen vika että poljin löydä ja jarrut vähän arvaavattomat..mutta pysähtyy välillä ei niin arvaamattomat vaihtelee sekin prkl.. ilmattu on 30x ja kävin biltemasta ihan ostamassa paineilmalla toimivan ilmauslaitteen kun meni hermot..mutta siis vika on se että nestettä ei huku ja ilmattu on mutta jarrut reagoi vasta kun poljin on suht alhaalla. onko siis vielläkin ilmaaaaaa ?!?!?! jarrut on myös katottu läpi talvella ja kunnostettu.. olis tarkotus palat ja kengät vaihtaa ovat suht loppu.
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Oliko pääsylinteri varmasti samanlainen ?

    Oliko pääsylinterin mäntä samannäköinen ja meneekö tappi yhtä syvälle kuin vanhassa ?
     
  3. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    juuri samaa tässä pohtinut että onko mäntä jotenki syvemmällä.ei sillon äkkiseltään tullu katsottua mäntää mutta päällisin puolin oli ihan samanllaiset..täytyy varmaan ottaa auki. MUTTA jos on ihan samanlaiset missä vika ?? voiko siellä viellä olla ilmaa ? kullu että joskus tosi vittumainen saada ilmaa pois järjestelmästä.. ja niin! en sillon uuttaa sylkää asentaessa ilmannut sitä sylinteriä onko vaikutusta asiaan ? asennus ohjeet lens lunnollisesti roskiin ku paketti aukes.
     
  4. three hundred

    three hundred Gearhead

    Vaihda kumiset jarruletkut uusiin! Joskus ottaa ilmaa vaikka ei vuoda ulospäin nestettä paineella.....
     
  5. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Eteen vaihdettu noin puolivuotta sitten kun rekisteröin auton suomenkilpiin ni piti vaihtaa..takana myös letkut täytynee vaihtaa samalla kun vaihdan takajarrusylinterit.
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tee se perusremppa ensin jarruille, sekin jo auttaa tuohon vaivaan.
     
  7. Fargo

    Fargo Gearhead

    Oiskos takana kengät kaukana?
     
  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    Useassa tapauksessa jarrupääsylinteri pitää erikseen ilmata, ennen pyöriin siirtymistä
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    entä jos uusi pääsylinteri on kiinan paskaa, ja siellä on sisällä jo huulitiivisteissä rpeymät .. kaikki on nykyjään mahdollista.
     

Kerro tästä muillekin!