Power Big Meet 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja moshpit, 27.1.2013.

  1. Jakke

    Jakke 3rd gear

    Porukka teki oharit... nice.. :)
     
  2. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    keskiviikko aamulla lähtö... :D
     
  3. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    perjantaina siljalla turusta ja maanantai aamuks takas JA YKSIN paketti autolla!Jos vaikka löytys kivaa ostettavaa!!!
     
  4. studio57

    studio57 Gearhead

    Mekin tullaan ja vaasan kautta
     
  5. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    Hianoo! Otan yhen kamun mukaan stokiksesta! Ja meen sen luo lauantaiillaks rillaan ja saunoon, sekä autoista väittelemään!!! (kamu on ollu kohta 30v corvetteswedenillä hommis, mutta rakentelee -69 chargerii!!!)Tuutteko sunnuntaina iltalaivalla pois?
     
  6. studio57

    studio57 Gearhead

    Juu, ilta laivalla bort, mennään jo keskiviikkona
     
  7. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

  8. Juukes

    Juukes 3rd gear

    Mie olin viime Poweri reissun kuskina... Ajatus toisesta peräkkäisestä kuskin pestistä tuolla nostaa karvat pystyyn :D Tänä kesänä meni hommat puihin lompakon kans nii ei tule lähettyä... :( Ens vuonna sitte!
     
  9. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Vittu sain hommattua taas kuskin (kolmanen) ylläri seki teki oharit.........

    Perkele kohta lopetan koko harrastuksn ja myyn autot romuiks ja alan ryypätä harrastukseksi :)
     
  10. guru

    guru Gearhead

    voiko hauskempaa hommaa olla ku poweri kuskina?

    30tuntii lähtöön
     
  11. Juukes

    Juukes 3rd gear


    Vertaista kokemusta saa hakea. Eihän tuossakaan ollu muuta pahhaa ku se 1200km yhteen suuntaan siinä sain onneksi apuja ettei yksin tarvinnu ajella yhtä soittoa.

    Mutta viime kesä oli eka kerta Powerissa nii muistaapahan ainaki paikat missä kannattaa käyä seuraavan kerran ku ei nenästä ja korvista noussu kuplia :wink:
     
  12. impala67

    impala67 Double Gearhead

    itse asiassa poveri on niin omituinen häppening että kuskin nakkikaan ei ole pahimmasta päästä, kun siihen asennoituu oikein. kantsii ajella sitä ruuhka letkaa vastaan aina kun voi niin ei oo niin kypsää kuunnella kyytiläisten hoilailuja paikallaan seisten. kantsii sisäistää se ettei siirtyileminen paikasta toiseen tapahdu mitenkään nopeasti eikä tee yhtään mitään aikatauluja. ota mukaan retkituoli jossa on mukava lekotella ja kattella tapahtumia ja autopaljoutta.
     
  13. paja1

    paja1 Double Gearhead

    jooo ei se enää ajeleminen juoppokuskina oikein sytytä. alkuaikoina se vielä meni kun oli niin pää pyörällä ja kaikki oli nii uutta ja ihmeellistä. tuolla ei tosiaan kannata kellon perässä mennä mihinkään ja kannattaa pitää tankki täynnä ja vähintään riittävästi juotavaa paksissa ettei nestehukka yllätä :soosoo:
     
  14. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    Ja jos joku löytää ittellensä jotain isompaa, eikä kuljetuksesta tietoo, niin meen paketti autolla(Vito) ja jonkin verran mahtuis kyytiin muittenkin tavaroita...Ainakin turku-vaasa välille! ja maanantai aamuna ois laiva turus! (toivottavasti?)Itse löysin -68 magnum imarin ja orggis kaasarin(Rempatun) ja myyjä tuo poweriin!
     
  15. studio57

    studio57 Gearhead

    no nyt alko chevellestä oikutteleen nokka-akselin tunnistin anturi ja tähän hätään sitä ei mistään saa.. eli buickilla mennään sit kohti ruotsia :(
     
  16. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    reissun varaus meni aika viimetippaan kun autossa oli vielä korjailtavaa ja itseasiassa remontti jatkuu vielä tänäänkin,mutta huomenna lähtö viikingillä ja sunnuntai iltana lähtö takaisin. sen näkee sit kuinka auto toimii,mutta turhaa sitä etukäteen miettii :D
     
  17. Fastback

    Fastback Gearhead

    Masi, millä puikilla tuutte? Ajattelin että jos näkyy niin huu'ellaan! Me tullaan perässä torstaina vasta ja alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen '68 Fastback Galaxiella.
     
  18. Jakke

    Jakke 3rd gear

    Onko huomenna Hml:stä Viikkarille cruisailijota?? Vois ruisailla jonossa..
     
  19. studio57

    studio57 Gearhead

    tuu mun 1969 buick sportwagonilla, semmonen vihree. ilman muuta ääntä ilmaan !!
     
  20. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    Kai susta (studio)vielä lauantaina ääntä lähtee, ku tuun vasta silloin?
     

Kerro tästä muillekin!