ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Poikkeus vahvistaa säännön :)

    No itsekkin jotain ostanut edukkaasti kun "hinta" houkutteleva ja valmiiksi sopivalla tasolla eli silloin ostetaan kun siltä tuntuu eikä tarkoitus olekkaan tingata myyjää hengiltä.

    Taitanut osa ostajista katsoa näitä "Amerikan kovimpia keräilijöitä" ostetaan 10,llä ja myydään 100,lla eli ei näin.
     
  2. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Tuohan pätee toisinkin päin olisko sulle tullut konkurssi 50 € :rotfl:
     
  3. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Mä en yleensä osta edes mitään (näihin harrasteisiin liittyvää) jos se ei ole niin halvalla tarjolla ettei tarvitse tinkiä. Viimeisintä autoa ostaessa myyjä pudotti hintaa 300 euroa pyytämättä. Kiertelin autoa aikani kun mieli teki tutkia kunnolla. Kai myyjältä loppui maltti tai aika, olisin maksanut autosta pyyntihinnankin mutta hyvä näinkin.
     
  4. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ei minulle tulis konkurssia,vaikka auto annettais ilmasiksikin...En voi tiputtaa hintaa,jos auton omistaja on sen johonkin tiettyyn määrään laittanut :-? ...Ja hinta oli jo laskettu 1650€:sta----1300€:roon...Eli todella halpa auto oli jo alunperinkin...
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mistäs tiiät jos se ostajakin on venyttänyt budjettiaan 200:sta eruosta tuohon 1050:een eikä vaimo anna lupaa nostaa enää edes 50:ä? Joskus tuppaa se alunperin suunniteltu budjetti hiukan elämään ja panostetaan kaikki omat ja lainatut (ai mistäkö tiedän?). Ja ostaja kiroaa Mastzda(miten se kirjoitetaan?)-foorumilla että meleko m*lukku myyjä kun 50 e:sta on kauppa kiinni.

    Se nyt vaan joskus menee niin että ostajan maks. budjetti ja myyjän min. hinta ei kohtaa ja silloin kauppa jää toteutumatta, eikä se mielestäni ole lainkaan ihmeellistä. Joillekin 50 e:kin voi olla iso raha.
     
  6. TCowboy

    TCowboy 3rd gear

    Vaimo anna lupaa??? Eihän se avioliitto ole mikään suhde ole jossa miehestä tulee edunvalvonnan alainen :soosoo:
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jos kyse on vaimon rahoista, niin se lupa melkeenpä tarvitaan. No jos tuo kovasti häiritsee tuossa kuvitteellisessa tilanteessa, korvaa "vaimo anna lupaa" termillä "luonto anna periksi".
     
  8. JS78

    JS78 3rd gear

    Mulla olis verenpaine ollut jo tapissa tuossa kohtaa ja koeajo loppunut siihen.
     
  9. Letku

    Letku 3rd gear

    Vaimon volvon jälkiasennus hälytin/käynnistyksen esto hajosi, eli ei lähde pois päältä, joten ei lähde auto käyntiin.
    Pari kolme tuntia tuli vikaa etsittyä, mut sit ei enää jaksanut vikaa etsiä.
    Volvo myyntiin toriin ja nettiautoon, hintaa muutama satanen.
    Torin kautta kaveri soitti, kerroin viat. Ok. Tuli illalla katsomaan kaverinsa kanssa. Olivat jo netistä etsineet tietoa, mistä kannattaa vikaa etsiä. Ei moitten sanaa autosta, mut ei tullut kauppoja, haluasivat etsiä vielä lisää tietoa laitteesta netistä. Asiallisia kavereita.
    Nettiauton kautta soitti eilen yksi, kerroin taas viat. Ok. Kaveri tuli kaverinsa kanssa katsomaan. Ensimmäisenä tokas ei voi olla täydellinen auto jos on ikää jo 18vuotta. Varasi auton että kysyy vaimon mielipidettä, kun hänelle se olisi tulossa. Lupasi soittaa viimeistään launtai aamuna. Meni pari tuntia ja soitti, tehdään kaupat, haemme sen maanantaina. Tinki jopa satasen.
    Tällaisten kanssa on mukavaa tehdä kauppaa, kun osataan esitellä puhelimessa itsensä ja autoa katsomassakin osataan käyttäytyä.
     
  10. jariha

    jariha Double Gearhead

    ainu mikä herätti epäilykset: tulen hakemaan maanantaina? niinköhän sitä maanantaita silti tulee? :rotfl: toivottavasti?
     
  11. Letku

    Letku 3rd gear

    Totta, voihan se olla et sitä haku maanataita ei tule... Mut uskon et tulee. Laitetaan uudestaan myyntiin sit jos eivät hae.
     
  12. bblock

    bblock 3rd gear

    Kyllä vaimon lupa joskus tarvitaan auton ostoon...kerran jo sovitut kaupat jenkkifarkusta peruuntui kun ostajan vaimo soitti vihaisena ettei meidän Pertti saa ostaa noin kallista autoa (1700e) :eek:
     
  13. ramman

    ramman Double Gearhead

    Ois muuten kiva tietää millä Pertti nyt ajelee, vaarin vanhalla mopolla ?
    Ite kun on tota kauppaa tullu tehtyä noinniiku töikseni 25 vuotta niin on kyl tullu noita äkäsiä vaimoja jotka ukoiltaan lelukaupat kieltää nähtyä ihan livenäkin useita. Mahtaa tollasilla olla kotona tosi kivat oltavat :poff:
     
  14. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Meillä on toisin. Olin tuollaista 300c Craisua ajatellut käyttikseks ja netin tarjontaa on tullut selattu. Muutamaa ehdokasta näytin vaimollekin. Sitten kun sain järkättyä työllä ja tuskalla yhen arkivapaan(yrittäjä kun olen)niin kysäisin mennäänkö yhtä ehdokasta katsomaan niin vaimo tokas että tottakai sellaista sähän olet halunnut. Mentiin paikalle auto,huoltokirja ym ok. sitten hintaneuvottelut. Ns hintariitaa 600e. Itse emmin että pitäiskö jättää hautumaan niin vaimosiihen että mitä sitä sen enempää vatvomaan kun sellaista olet halunnut. No kaupat syntyivät tosin sain vielä puhuttua tankin täyteen :) No vastavuoroisesti mäkään en narise vaimon ostoksista :)
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Täällä kävi taas niitä hyvälaatuisia ostajia, kun OL 519 kävi huollattamassa Powerglideään meikäläisellä. Tän kaverin puhelin soi ja siinä jutustelun lomassa hän kyseli puhelimeen, että kiinnostaisiko kaksi isoa turboa, ja kiinnostihan ne, kun hinta oli kohdillaan. Laatikon tultua valmiiksi, nostimme sen pakettiautoon kuten myös kaksi turboa tykötarpeineen. Mitähän noillakin rahoilla tekisi....
     
  16. Jupe

    Jupe Gearhead

    Tää voi vielä käydä sulle kalliiksi... :D
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nykyään kauppa käy niin nahkeasti että en 50 euron takia jättäis kauppaa tekemättä vaikka alkuperäistä hintaa kuinka oliskin poljettu. Voi olla että seuraavan yhteydenotto tulee kuukauden parin päästä...


    Ostajan todellisuutta ei tiedä ennen kuin paikanpäällä, monta tekstari ja pilipali ostajan tyyppistä ollut mutta silti kaupat tehty.


    Jos olis jonkun toisen auto myynnissä niin voishan sitä kertoa pienen tilannekatsauksen nykyajan autonmyynnistä ja käskeä kahdesti miettimään onko se mahdollisesti 50 eurosta kiinni.
     
  18. reynolds

    reynolds 3rd gear


    Näin jälkikäteen vielä ajatellen tuo 50€:sta kiinni ollut kaupanteko olikin loppujen lopuksi Helvetin HYVÄ juttu 8) ...Nimittäin tämä ko.auto ,jolla olin välittäjänä....Niin se meni 1200€:lla kaupaksi...Puhelinsoitosta meni noin 1h...Ja kaupat oli tehty...Oli sellanen ostaja,jolla ei ollut kiinni elämä mistään 50€:sta 8)
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Se on hyvä kuulla mutta aina ei noin hyvä tuuri käy!
     
  20. Letku

    Letku 3rd gear

    kävi maksamassa ja nouto tänään tai huomenna. :D
     

Kerro tästä muillekin!