Chefy Caprice farkku pakoputkiston kiinitys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja EvilMan, 11.7.2014.

  1. EvilMan

    EvilMan 2nd gear

    Kysymys niille jotka on laittanut caprice farkkuun tuplaputket, eli pitäs saada hiukan nostettua mutka putkea joka ylittää taka akselin. Eli missä teillä on ollut kiinnike siinä itsellä on on kiinnike pohjaan keskipöntön kohdalla pikkusta ennen taka akselia, mutta uskoisin että pitäs laittaa vielä yksi kiiinnike taaemmas vielä. Eli voinko laittaa kiinikkeen siihen takaakselin ylittävään putkeen korkeimmalle kohdalle? Putket menee tankin alta, koska nyt akselin ylittävä mutkaputken ja akselin väli on pieni ja pitäs hiukan nostaa sitä vielä. Eli neuvot olisi tarpeen.
     
  2. EvilMan

    EvilMan 2nd gear

    Sain laitettua kiinnitykset mutta nyt on ongelma se että kun laskin auton alas niin taka-akselin ylittävä mutka putki meni melkein alseliin kiinni, ja apparin puolelta se on akselissa kiinni ja kuskin puolella on snadi rako, ja nyt kun menee töysyihin ja tien on töysyinen niin ottaa kiinni akseliin kuuluu kolahdus, ja jos painoa tulee lisää takapää painuu tietysti alemmaksi ja varmasti ottaa sillon viimoistään kiiinni, eli miten tämän saa korjattua eli pitäs nostaa sityä akselin ylittävää putkea mutta sitten ottaa suorat putket tankkiin kiinni.
     
  3. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Se ylitysmutkapätkä on aika vekkuli aseteltava ja 2,5" putkella sai taiteilla aika paljon. Joka suuntaan on kallistettava ja vähän muotoiltava leikkaa-liimaa metodilla ettei kolise.
     
  4. EvilMan

    EvilMan 2nd gear

    Olen muotoillut putkea ja mulla tulee putket tankin altaja kaikki oli hyvin mutta kun laskin auton alas pukeilta kaikki muuttu heti.
     
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Mä tein suosiolla yhdellä 2,5" putkella ja kiersin tankin

    http://aijaa.com/q6nr0v

    http://aijaa.com/E0Pu8T

    ja on tankin jälkeen haarotettu molemmille puolille et näyttää talvella kivemmalta kun vesihöyry tulee molemmilta puolilta.
     
  6. EvilMan

    EvilMan 2nd gear

    Tykkään enemmän että putket tulee keskemmälle lähelle vetokoukkua :) Pitää varmaan tehdä jatko palat niihim käyrän suoriin kohtiin niin sillaihan se nousee.
     
  7. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Mulla oli ajettu takapyörät pukeille niin oli paino päällä koko ajan. Oli hyvä sovittaa siten kohdilleen.
     
  8. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Jos en väärin muista niin tais olla kaverin Oldsissa ratkaistu ongelma vetämällä putket akselin alta. Emännän Capricessakin (yksi) putki tulee alta, mutta kun hän alkoi 3 tuumaisia tuplia vaatimaan niin sain neuvoteltua jotta ulostulot sivuille takarenkaiden etupuolelle. :D On meinaan varsinkin se toinen puoli gm-farkussa turhan ahdas... Kyl tarttee saada auto kunnon nosturille ja valmiit käyrät jotta mopari miehellä riittäis hermot tehdä molemmin puolen putket akselin yli. :D
     
    Niinimies tykkää tästä.
  9. xarper

    xarper Gearhead

    Tollei sävelsin ite noi ylitykset, eikä kolissu ees.
    [​IMG]
     
  10. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Oli se pikkasen kolissut..
    Takajarruputki oli hakkaantunut poikki tuon vasemmanpuoleisen putken ja murikan välissä. :eek:
    2,5" putki ei vaan mahdu murikan ja polttoainetankin väliin joustossa.
     
  11. Niinimies

    Niinimies 1st gear

    Tere. Hölmö kysymys, mutta vieläkö putket saa tulla takarenkaiden edestä pihalle? Joku sanoi, ettei ihana lakimme anna myöden..tiedä sitten.. Ajattelin capriceen väännellä kesäksi..
     
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    No nykyään vasta saakin. Ennen oli tiukempaa. Itellä tosin loppuu auton alle. En suosittele.
     
  13. esmi

    esmi Gearhead


    kyllä!,ei ainakaan loka/marraskuun taiteessa mitään sanonut kun konttorillä kävin!,tosin vaan toinen putki tulee pyörän edestä (ilman vaimentajaa!),ja toinen normaalisti perästä vaimentajajalla!,odotan että sekin menee puhki/katkee sitten sekin putki pyörän edestä ulos!:cool:
     
    Niinimies tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!