904 planeettapyörästön purku!?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jukkapp1, 15.7.2014.

  1. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Kertokee nyt joku tyhmälle että miten hitossa saan purettua 904 askista tuon planeetta hässäkän? Otin takaa sen ison lukkorenkaan pois siitä ulkokehältä, mutta mitään muuta lukitusta en siitä löytäny...kokeiltu on ravistella, pieksää, mätkiä halolla, sahata mootorisahalla, itkee, potkii ja raivota, mutta se perkele eikun vaan on läjässä!!! (vai onko parempikin että ei ole purkaantunut???) :mad:
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei 904 simcassa ole mitään isoa lukkorengasta, mitähän mahdat tarkoittaa?
     
  3. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Niin siis eli taka pakkaa (sen sisällä planeettapyörästö) en saa pois "kruunusta" ja sen kruunun takapuolella on mötikkö jonka sisällä on planeettapyörästö joka on sellaisella isolla sokkarenkaalla laitettu kasaan, niin mietin että onko sen mötikän sisällä joku lukkorengas mikä lukitsee eteenpäin lähtevän akselin siihen kruunuun kiinni jollonka takapakan saisi pois!?!? En oikein osaa selvittää näin kirjaimilla tämän paremmin...Räjäytyskuvia olen tutkinut mutta ei pölhölle aukee nyt tämä palikkatesti.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Eli sulla on forward pakka leikannu kunnolla kiinni eikä lähde pois lootasta?
     
  5. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No just sen takia kun levyt on hitsautunu yhteen.
     
  7. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Ka no voinkos mie sitte repiä rattorilla kylymänviileesti sen pakan pois sieltä sellistä, vai kuinka sen saa purettua vai meneekö hajottamiseksi?
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu ei se sieltä ihan helpolla tule ja naimisissa olevat osatkin ovat kuusatavaraa.
     
  9. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Joo uudet kulutusosat ovat matkalla mh:ssa tänne, ja on varaosalaatikkokin mistä tuon shellin lovet ovat kalttautunu, niin kunhan vain saisi sen ehjänä irti niin tulis taas ehjempää....auttaskohan lämpö ja hellyys siihen irrotukseen, vai onko riski että karkastuu hilikkeet, ja sitten tulee täystuho kun joku räjähtää käytössa?
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vai lämpö ja hellyys, kun emäntä ottaa lämpöä niin siitä on hellyys kaukana :rotfl: . Ne osat pitää vain repiä pois sieltä mutta järkeä käyttäen jos haluu kuoretkin pitää ehjänä.
    Joskus niitä pitää vetää 3kilon liukuvasaralla pari päivää että saa osat erkanemaan toisistaan.
     
  11. jukkapp1

    jukkapp1 1st gear

    Kiitoksia neuvoista!! Täytyy lähteä huomenna velpoijjan hallille sen palikkatestin kanssa, niin saa se kävelevä jääkaappipakastin yhdistelmä purkaa liukuvasarasa kanssa patoutumasa... :rotfl: :eek:
     

Kerro tästä muillekin!