Ford Nationals 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Fastback, 20.7.2014.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    Ford Nationals 2014 sodittiin lauantaina 19.7. Tuttuun tapaan keli oli murhaavan kuuma. Yleensä Ford kemuissa ei kenenkään tarvitse kärsiä nestehukkasta, mutta tänä vuonna Natikoiden historiassa ekaa kertaa eräs Raahelainen Fordpartisaani vietiin illalla tiputukseen nestehukan johdosta.

    Muuten tapahtuma sujui hienosti ja paikalla nähtiin huikeita suorituksia ja hienoja sivujuonteita kuten Hayabusa vs. Corvette. Yllätyksekseni pääsin minäkin ajamaan Hayabusaa vastaan ja turpiin tuli tunteella, hienoa oli katsoa pyörän vetoa edellä. Ajoin joko 11,9s tai 12,0s pyörää vastaan ja 187 lopareita. Paikalla oli myös ilahduttava määrä rodeja, joista mieleen painui keltainen aakkonen 5w coupe lättiksellä ja blowerilla. Jesus että oli asennetta laitteessa.

    Avasin topicin, jotta saataisiin mahdolliset kuvalinkit linkattua tänne, ainoa natikka 2014 topic taitaa löytyä Mustang Ownersin keskustelupalstalta, joten kyl se tännekin tarvitaan. Kuvaajia oli meinaan muutamia.
     
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    No sen kusenkeltasen rodityypin asenteesta en tiiä, mut ois se voinu sitä rakentaessa tehä vähä vahvemmat taka-akselin kiinnikkeet, eikä luottaa siihen että kalliit tarvike fourlinkin kiinnikkeet kestää vanhan maamoottorin tehot, niin ei ois jääny ajot kesken...
     
  3. BBC

    BBC Guest

    Minkäs valmistajan setti on ollut, että tietää varoa ostamasta tai myymästä ko. firman tuotetta?

    AH
     
  4. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Oisko ollut vähän kylmää saumaa jossain? :rotfl:
     
  5. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Kuvia esille kiitos :D Oma kamera sippas jo lähtömetreillä :mad:
     
  6. 383

    383 Gearhead

    Iso kiitos vääränmerkkisten puolesta harmi että toinen ei ehtinyt ajaa kuin 2 lähtöä mutta molemat ajoi omat enkat

    Kiitos ville että mahdolistit tämän !!!!!
     
  7. vintti-pimee

    vintti-pimee Gearhead

  8. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Yks pikku jutska pisti äkkilähtöajoissa silmään. Aika moni ei tiennyt, että burniksen jälkeen valoihin ei ajeta suoraan, vaan sitten kun lähettäjä antaa luvan. Jossain vaiheessa tuntui että se lähettäjä teki aivan turhaan niitä uimaliikkeitä siinä, kun useampi pari porhals suoraan valoihin...
     
  9. Fastback

    Fastback Gearhead

    En ehtinyt seuraamaan montaakaan lähtöä, mutta kokeneemmat rataäijät tietävät että lähettäjä on heti Iiro Viinasesta se seuraava jätkä. Ajajakokouksen vetäjä kertoi että ensikertalaiset mukaan katsomaan miten steitsataan ja vanhojen konkarien ei tartte seurata esitystä. Ehkäpä tuo kertaus olisi ollut monelle tarpeen. Burnismonttuun, burnikseen tai steitsiin ei ole mitään asiaa ilman lupaa.

    Keltainen a-coupe rodi oli muuten ainoa auto josta poikani 4,5v halusi otettavan valokuvan!!! Noin pojasta polvi paranee.

    Kuvia löytyy täältä heppahöperön kokoelmasta, eli kuvat ja videot:

    http://zebulus.galleria.fi/kuvat/Autot/ ... +Alastaro/

    http://zebulus.galleria.fi/kuvat/Au...d+Nationals,+Alastaro/1/IMG_8502+(Medium).JPG
     
  10. kotu

    kotu Gearhead

    Lähettäjän uimaliikeet :eek: jäi auringon kuumuudessa.

    Kiitos järjestäjille !
     

Kerro tästä muillekin!