15 th Cape Fear meeting 25-27.07.2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja savoa, 3.2.2014.

  1. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Kovat rytkeet oli, kiitos ja anteeks.
     
  2. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    joo kiitosta vua tuassiisa järjestävälle urheilu seuralle vallan makosista peijjaesista! :D ja eerolle ku ol pistäny kuvia näkysälle! 8)
     
  3. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Hyvät kinkerit oli taas kerran! Iso kiitos niistä!

    Pakko tosin antaa varsinkin lipunmyyntipisteen järjestyksenvalvojille risuja, en tiedä oliko heilläkin jo helle pehmittänyt päätä vai eikö muuten vaan kiinnostanut, mutta jotenkin tuntui olevan niin nollat taulussa, että yksinkertaisiinkin kysymyksiin vastaaminen ja neuvon antaminen tuntui olevan niin äärettömän vaikeaa ja kiven alla. Jopa basisti voi sanoa että hitaalla käytiin.
     
  4. sylvester4.

    sylvester4. 1st gear

    IHRAN PUOLESTA KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!
    Kuvia lähettäneille myös erikoiskiitos.
    Ensi vuoden keippiä suunnitellaan jo...
     

Kerro tästä muillekin!