Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    ei mitään .jos auto kunnossa lähtee avainta tökkäämällä käyntiin oli kuuma tai kylmä kone,niin kaasari kuin ruisku,yleensä toimivat laitteet saadaan tehtyä tämmöiseksi laitteiksi,sitten kirjotellaan ei starttaa kuumana,tuulessa tai tyynessä,jenkin ominaisuus,jne,jokainen saa leikkiä autollaan miten haluaa,omalla kohdalla on lähtenyt 30v aikana kaikki käyntiin ilman eristettyjä sarjoja,välilaippoja tai tehostartteja,sama bensan horimisessa,heitin 3500 km 10m ja 6500 kg tuulitunneli motorhomella jossa 460,tasasella matkassa 85-90km/h 20L satkulla,kokonais reissulla kaikkineen generaattorin ja pohjoisen nousujen kanssa 26L,jäbät painaa 305 caprisella 17-20 L kulutuksella,mut eipä tuu ajojakaan kuin 30 tkm ylöspäin,nuorempana vähän enemmän.ensin pitää selvittää miten joku asia toimii,turha kierrellä ruuveja jos ei tiedä mitä mikin tekee.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuota kikkaa vähän epäilinkin enkä missään nimessä harrasta, aina myös konetta käytän tyhjäkäynnillä tovin ennen ajoa sanoo kuka mitä sanoo.


    Olikohan se kuulemma hiutale-sammutus kun sammutti normaalisti :odroll:
     
  3. nuffield

    nuffield Gearhead

    Eräs mummeli huusi että HERRA JUMALA! Kun käynnistin belairin paikallisen kyläkaupan eessä. Liekkö suorat putket vähä säikäyttäny :odroll:
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    :lol:
     
  5. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    nyt arvosteltiin jo harrastajaa? ostin tuossa panama hatun, se on mukava näillä keleillä , suojaa nenää ja korvia myös. Noh, Pick-Nickissä rompepuolella , huomasin kun yks romemyyjä näki mut, se sanos kaverilleen hiljaa (juuri ja juuri kuulin sen) "Tuo on ruottalainen" Harmi kun en keksinyt kysyy jostaan romusta, vad koster det pä kronor ? :rotfl:
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    :D Mutta olisiko se kuitenkin kohteliaisuus jos luullaan ruotsalaiseksi?
     
  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Niimpä, näytinko siis fiinimältä vai koomiselta, vai näytinkös jopa homppelilta :rotfl: :rotfl: :odroll:
     
  8. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    eiku rahamieheltä
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Yks työkaveri sanoi, että hänelle aletaan puhumaan usein Venäjää. Sanoin että kyllä sinussa vähän oligarkin näköä onkin...

    Tämä nyt ei liittynyt aiheeseen mitenkään, jatkakaa.
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Jep, Tallinnan vanhassa kaupugissa yks ravintolan sisäänheittäjä alko puhuu mulle venäjää, 10 muuta suomea :O) Tais olla Edsel paita päällä silloin :O)
     
  11. Mutku

    Mutku Gearhead

    Tuosta yllä tuli mieleeni:

    - kerran nuorena poikana palasin kotimaahan päin Saksan työkomennukselta
    - verovapaalla ´79 Camarolla olin tykittänyt juuri pikataipaleen Saksa-Tanska-Ruotsi (pakoputki tippu Ruattin isojen järvien kohalla, heh, sitä meteliä)
    - puolikuurona Tukholman lauttarannassa siinä laivaan sisään ajoa odotellessa torkuin autojonossa, ja paikallinen tullimies käveli hitaasti autojen välissä ja mulkoili kuskeja
    - ei pysähtyny vasta kun mun parittajamallin Camaron kohalla, ja kysyi hetken siinä tuijoteltuaan kaikista maailman kysymyksistä: "Do you have GUNS?".

    Heh, oli siinä nuorella sänkitukalla pokerissa pitelemistä. Vai vielä pyssyjä... Vastasin vaan korvaa kaivaen: "No Sir, no guns". Läpi meni. Takapaksin kumminkin pyysi avaamaan, siellä oli vaan kaljaa jne.


    Tämäkään nyt ei liittynyt aiheeseen mitenkään, jatkakaa.
     
  12. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    "Well, what do you need?"
    Siinä olisi sitten voinut kihertää omalle nokkeluudelle naama kädet selän takana, naama saappaan ja asvaltin välissä. :poff:
     
  13. Mutku

    Mutku Gearhead

    Aivan. Kantapään kautta sitä oppi olemaan tulleissa ihmisiks. "Don´t talk back", niinku että tullimiehille ei viisastella jne.

    Kerrankin yöllä Sveitsin rajalla yksi virkaintoinen tullimies löysi mun auton tuhkakupista verisen paperinenäliinan, kun multa oli just ennen rajaa tullut nenästä verta. No tullimies nosti sen ihmeissään ja epäilevästi ilmaan ja kysyi tiukasti niinku b-luokan leffoissa: "Was is das?" (eli "Mikä tämä on?"). Ja minä siihen muka nokkelasti ja teatraalisesti: "BLUT!" (eli VERTA).

    ...ensimmäinen virhe, siis just se "Don´t talk back"...

    Eli sitten pengottiin "Sovjet-Finland"-passillinen miehenalku ja sielläpäin maailmaa vahvaa mauttomuutta edustava Camaronsa perin läpikotaisin. Ei nyt ihan kumihanskajuttuja, mutta laittoivat kumminkin rikkiviisaan toisen luokan jungmannin ojennukseen. Heh.
     
  14. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Eli sattunut olemaan täysin ammattitaidottomia ylivirkaintoisia tullimiehiä sil kertaa töissä...Potkut ansaitsisivat saada kylmästi :mad:
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tai että Frankfurtin lentokentällä ei kannata vartijoille huudella pikku pierussa ja käsi ojossa että "Heil Hitler". Pari kaveria matkaseurueesta saapui määränpäähän n. vuorokauden viiveellä :rotfl:

    Jaa, mitenkäs tämä sitten liityi aiheeseen?
     
  16. Mutku

    Mutku Gearhead

    Ihme tavalla tuommoinen 2gen-korimallin Camaro edusti silloin ´80-luvun Saksassa jotain pahaa, epäilyttävää tms. Tien varren liftaritkin laskivat kätensä/peukkunsa alas, kun ajoin mutkan takaa esiin jne. Kysyin tuon asenteen syytä sitten myöhemmin saksalaisilta kavereiltani. Myötähäpeää peitellen kertoivat sitten, että: "...no eihän tuommoista autoa aja kuin sutenöörit tai huumehölmöt...".

    Heh, pitkän ja rönsyilevän OT-postailun jälkeen pääsin kuin pääsinkin näköjään alkuperäiseen aiheeseen, eli Kommentteja Jenkkiautoista: "No eihän tuommoista autoa aja kuin sutenöörit tai huumehölmöt"!

    Jatkhamma.
     
  17. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    [​IMG]
    tää on kuulemma jonkun perheenisän mukaan cadillac. mun tietokone 6v. kuulutti sille perheenisälle kovalla äänel et se ei oo cadillac vaan chevrolet, meilläki on checrolet.. kahto viel hölmönä ku vitsailin muille mun remmiläisille et kaukolukituksen patterit loppu ei toimi ja räpläsin avaimenperää.
     
  18. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Työmaan pihassa saman kylän mies räjäytti hienon isolohko Vette Stingrayn käymään ja polkaisi railakkaammin liikenteeseen. Äänet ovat kylkiputkista upeat ja auto muutenkin. Samalla kauempaa lähestyi "hieno" hapannaamapariskunta, joka katseli auton lähtöä inho ja halveksunta kasvoilta kuvastuen.

    Sanoin piruuttani heille, että hieno auto, kun tulivat kohdalle. Rouva suorastaan kirkaisi, että peniksenjatke se on! Ukko sanoi sanoi vielä, että äänenvaimenninkin rikki. Tokaisin, että ei ole peniksenjatke vaan upea klassikkourheiluauto. Tokaisin vielä hymyssäsuin vitsinä, että tosin saattais siinä peniskin pidentyä, jos tuollaisella ajamaan pääsisi. Ilmeet olivat suorastaan kauhistuneet.

    Pariskunta kierteli vielä varastolla ja kysyin, että löysittekö mitä haette ja ellette, niin voinko palvella. Ukko sanoi happamalla naamalla, että löysimme, mutta täältä emme sitä osta! Sanoin, että ei siinä mitään. Hyvää päivänjatkoa vaan. Luonnon päälle ilmeisesti sitten kovasti otti. Jollain uudella Nauriksella sitten edelleen happamin naamoin pihasta lähtivät. :)
     
  19. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Kevät-kesästä vuonna 2012 Lahden Cruisingin kokoontuminen oli kerran Lahden torilla. Tuli siinä kierreltyä katselemassa paikalle tulleita autoja. Lopulta palailin vaimoni kanssa autoon istuskelemaan ja odottelemaan liikkeelle lähtöä. Jonkin ajan kuluttua vaimo tuumasi, että tuolta tulee sen näköinen mies, että hänellä täytyy olla jotakin asiaa.

    Mies tosiaankin tuli juttusille ja arvuutteli automme vuosimallia sekä miten olen sitä laitellut. Harmiksemme hänellä oli kiire ja emme ehtineet hänen kanssaan jutustella kuin hetken. Kuitenkin kaikesta näki, että kokoontumisajomme oli elämys. Kuunneltuani hänen korostustaan minun oli pakko kysyä, että mistä päin hän on tullut? Hän vastasi: "San Francisco, California." Ja kunnon vahvalla jenkkikorostuksella.
     
  20. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Olisit vielä heittäny lisää vettä myllyyn ja sanonu että "En olis teille myynykkään" :lol:
     

Kerro tästä muillekin!