Linnacruising 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blackrussian, 2.10.2013.

  1. Milestone

    Milestone Gearhead

    Onnistunut elokuva, kiitos tekijälle. Hieno leikkaus 1 min. kohdalla :D
     
  2. Pesci

    Pesci 1st gear

  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

  4. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  6. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Oli erinomainen tapahtuma. Mosari juuri siinä käytössö kuin kesällä sen tuleekin olla!!
    Järjestäjille kiitokset!!
     
  7. maxiini

    maxiini 1st gear

    Mä ehdin kans kuvaamaan hiukan, eli amatööriräpsyjä.
    Ihan nolottaa laittaa omia kuvia esille, kun muiden kuvat tosi hienoja!

    RAIVOlla hyviä kuvia Manusta ja Sisusta. Nauroin ihan ääneen kuvaa missä pidän puhuttelua Manulle. :D
     
  8. Spiral

    Spiral Gearhead

    Hieno oli taas tapahtuma ja puitteet vain paranee! Kiitos kaikille kuvia ja videota laittaneille. Ikävää tietysti nuo ilkivallan teot mitä on tullut esille. Facebookin hakuun: Linnacruising, niin löytyy ryhmä jossa lisää tietoa noista autoista jotka joutuivat ilkivallan kohteeksi. Toivottavasti tekijä/tekijät saadaan kiinni.
     
  9. dean66

    dean66 Gearhead

    http://youtu.be/RLVNaB1M1OE

    pieni annos moottoripyöräparaatia Aulangolta.

    kunhan koneisto kerkeää, niin autoja pitäis saaha myös tuonne juutuupin syövereihin. oli vaan niin pirusti niitä nissaneja välissä..

    -a-
     
  10. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Kuvien perusteella ainakin kolmea autoa oli viillelty mikä on todella ikävää. Ihmisiä on kaikenlaisia ja kaikkeen pitää näemmä nykyään varautua.

    Tuosta ilkivallasta osa tuntuu syyttelevän tapahtumaa ja sen järjestäjiä, mutta aika vähän jos lainkaan pystyy tapahtumajärjestäjä vaikuttamaan tuollaiseen toimintaan ja kun siihen tarvitaan vaan yksi hullu ja mattoveitsi (tms.) niin sehän voisi tapahtua ihan missä tapahtumassa tai parkkipaikalla tahansa.

    Toivottavasti yleisöltä saa vinkkejä tekijöistä ja kuulemma myös radan valvontakameroista saattaa löytyä johtolankoja. Tärkeää on saada tekijät vastuuseen.
     
  11. sbc350

    sbc350 Gearhead

  12. Tohtori M.

    Tohtori M. 2nd gear

    Onkos kellään mitään faktaa paljonko kalustoa oli liikkeellä?
     
  13. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tuonne facen puolelle jo laitoinkin vähän kritiikkiä. Liikenteenohjaus ei radalta lähtiessä toiminut. Ainakaan meidän kohdalla. Liikenne kyllä pysäytettiin, mutta suuntaa ei näytetty ja kun kohdalla oli katkeama niin väärään suuntaan lähdettiin.
    Muuten ei moittimista tapahtumasta kyllä ollut. Aikaisemmat kävijät valittelivat ettei tunnelma enää ole sama kuin aiemmissa linnacruisingeissa.
     
  14. sectoid

    sectoid Gearhead

    En käynyt tapahtumassa, mutta luin tapahtumassa tehdystä ilkivallasta.

    Jos ei ole harrasteautoa, niin ei sitä silloin mitenkään voi käsittää miten paljon paskaluusereiden ilkivalta voi vituttaa. Niskalaukaus ilman oikeudenkäyntiä välittömästi, mikäli harrasteautoon joku koskee.

    Oma harrasteautoni on minun vain puoliksi, ja sekin halvimmasta päästä mitä myynnissä oli aikoinaan. Ei se harrasteauton omistamnen välttämättä tarkoita sitä, että olisi paljon rahaa. Se voi olla vuosikymmenen projekti saada auto liikenteeseen.

    Käyttöauto on korvattavissa, pitkän aikavälin kunnostusprojekti omalla verellä ja hiellä tehtynä ei ole.

    https://www.facebook.com/pages/Etsintäkuulutus/402815939780088
     
  15. kaierkki

    kaierkki Gearhead

  16. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Hieno paikka kokoontumiselle,burnisalue vaan pitemmäksi ja paremmin katsojien nähtäväksi,nyt eturivi näki tapahtumat ja toisella puolella rinteessä heti aidan takana.
    Nyt voi cruisaamalla pitkin rataa nähdä kaikki paikalla olevat vekottimet ja muutenkin mukava seurata liikkeellä olevia laitteita.
     
  17. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead


    Jop tuossa on asiaa.
    Kyllä ihmeelliseltä tuntuu ettei muka kukaan ole nähnyt mitään. Aina joku näkee ja tietää.
     
  18. passerby

    passerby Gearhead

    Ne viiltelijät on varmaan jotain eurotuning-kuskeja jotka ajelee 80-luvun VW Jettalla tai Honda Civicillä.. kun ei matala aivotoiminta salli jenkkiauton hankkimista niin sit seotaan... mailmassa on kaksi asiaa joiden pitäisi kadota: islam ja tuning..
     
  19. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  20. niclas

    niclas Gearhead

    Ei se nyt aina ihan näinkään ole, tuli meinaan tuolla Ahvenistolla todistettua kun "amerikanauto harrastaja" Rodista heitti täyden avaamattoman kaljatölkin Dusterin keulaan. :mad:, eli kyllä niitä vatipäitä löytyy myös meistä täydellisistä :wink: .

    Omistaja todennäköisesti selvitti asian paikan päällä joten ei siitä sen enempää...
     

Kerro tästä muillekin!