Dartin vilkku ja jarruvalo ropleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rottelo1984, 13.6.2014.

  1. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Elikkäs 68 dartti oireilee siten että on sama kumpaan suuntaan vilkkukytimen kääntää, niin vilkkuu molemmat puolet, jarrua painaessa vilkkurele lopettaa naksumisen ja vilkut palaa kokoajan niin edessä kuin takana. Sama homma vilkkukytkimen ollessa neutraalilla, jarrua painaessa syttyy vilkut edessä ja takana. Maatot tarkistin aikaisempien keskustelujen pohjalta.

    Niin ja Hazardien rele kuumuu. vilkkuje ollessa päällä.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Taas kerran: Onko vetokoukku, tai ollut? C- korisessa on liitin vasemman sivupahvin alla, joka myös voi tehdä temppuja.

    Hantta
     
  3. kinde

    kinde Gearhead

    Yleensä jos on tullut jotain sähköhäikkää niin olen putsannut jälkiasennus johdotukset pois ja tarkistanut alkuperäiset. Yleensä näin on korjattu. :)
     
  4. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Oli kyllä jossain vaiheessa tarkoitus uusia nuo sötökset mitä edelliset omistajät ovat tuohon tehneet. Karmeen näkösiä kytkentöjä
     
  5. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Nyt toimii. hätävilkku rele rikki
     
  6. Buster

    Buster 1st gear

    Moro.
    Missä tuo hätävilkkurele on kun oma dusteri tekee juuri tätä että vilkkukytkin vilkuttaa nyt kaikkia ihan sama mihin kääntää. Vaihdoin yhden vilkkureleen mutta en tiedä onko siellä viellä jossain piilossa se hätävilkkurele.

    Ajattelin noin että saattaisi ehkä vähän samaan tyyliin mennä johdot... itse kun en mahottoman taikuri ole sähköjen kanssa ihan vielä.
    -70 Duster
     
  7. Buster

    Buster 1st gear

    Jooh toimii vilkut ja valot nyt. Vähän maita paransin ja katoin muutenki liitokset.
     

Kerro tästä muillekin!