mopar 318 syttyennakko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dodmike, 22.8.2014.

  1. dodmike

    dodmike 1st gear

    Oiskohan kellään mopargurulla suuntaa antavaa syttyennakkoa,puristukset on 9,5,nokka on kentgams 273.meinaa vaan kuulua naputus tietyllä kierros alueella noin 2400rpm,keväällä vaihoin uudet hydrnostajat ku epäilin niitä,nyt on ennakko 16 alipaineletku irrotettuna kierrokset 1000rpm.virranjakajan ennakkosäädin pitäs toimia liikku ku imee letkun päästä. :-?
     
  2. niclas

    niclas Gearhead

    Tyhjäkäyntiennakko sulla varmaan ihan ok, mutta tarkistappas ennakko kierroksilla, jos vakio jakaja ja alipaine-ennakko käytössä niin tulee todennäköisesti liikaa ennakoita kierroksilla.

    Testaa ilman alipaine-ennakkoa n.3000rpm max ennakko, sellaiset 34-36 voisi olla ok, jos menee yli niin joudut purkamaan jakajan ja hitsaa keskipakoennakko limppujen uriin lisää matskua, rajoittaa siis keskipakoennakon määrää.
     
  3. peltsi

    peltsi Gearhead

    nakuttaako myös ilman alipainesäädintä?

    käännä kokeeks perusennakko 10 asteeseen. nakuttaako sittenki 2400rpm ja viellä ilman alipainesäädintä.

    jos ei nakuttanu niin perusennakko takas 16 asteeseen ja jäykistämään jousia tai keventämään puntteja että saat pienennettyä ennakoita 2400rpm:llä.

    jos pahasti kilkuttelee niin ainakin viis astetta pitää kerralla säätää että ollaan taas turvallisella puolella.
     
  4. dodmike

    dodmike 1st gear

    Ok,täytyy testata,vakiojakaja tosiaan on nyt paikallaan,kannattasko tilata suoraan msd uus jakaja.tuskimpa vaan sille jakajalle on tehty mitään.kiitos neuvoista.
     
  5. dodmike

    dodmike 1st gear

    Säädetty 10 asteeseen 1000rpm ja 34 astetta 3400rpm nyt ei ainakaan rallatellu millään kierrosalueella,tosin kyllä huomasin et mun luukkulampuissa oli välystä.,vedin ne nippusiteellä kiinni voi olla et otti niistäkin ilmavirrasta resonannssia.rallatushan kuului ajon aikana.
     
  6. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Näkyvät tuolla isonveden takana tehdyissä viritys artikkeleissa saavan parhaat tehot esille 32 asteen maksimi ennakolla.
     
  7. niclas

    niclas Gearhead

    ^Oiskohan tuolla jotain tekemistä polttoaineen kanssa? Jotenkin sellainen käsitys, että Amerikanbensa ei kestäisi nakuttamatta samoja ennakoita kuin Suomibenza...
     
  8. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Riippuu myös kansien mallista, mitä parempi toiminta kannen ja palotilojen osalta niin sitä vähemmän ennakkoa vaatii.
     

Kerro tästä muillekin!