Mistä pillerikapselit GM:n vanteisiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Tseiaar, 24.8.2014.

  1. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Capricessa on talvella alla tuommoset alkuperäiset 7x15" peltivanteet.
    Nyt tuli semmonen mielihalu, että noihin vanteisiin pitäs saada pillerikapselit, niin joutas alkuperäiset pinnakapselit hyllyyn odottamaan aikoja parempia.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Noissahan on tuommoiset kynnet tuolla kehän ulkopuolella, joihin sen kapselin voi painaa kiinni. Kehällä olevat kynnet ovat hieman eri etäisyydellä toisistaan, toisten ollessa n. 26,4cm päästä toisistaan, ja toisten n. 25,5 cm päässä toisistaan. Kapselithan nähtävästi tulevat noiden ulompien kynsien kohdalta kiinni, toisten kynsien toimiessa jonkinlaisena tukena sille kapselille.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Nyt kysymys kuuluukin, mistä moiset kapselit löytyisi? Ne mihin itse olen törmännyt noissa vauhtikaupoissa, ovat olleet sellaisia mitkä painetaan sinne reiän keskelle, ja kiinnityyvät ikäänkuin ulkopuolelta, kun taas näiden tulisi kiinnittyä sisäpinnastaan.

    Onko jollain tietoa asiasta?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Meillä on astron bowtie logolla varustetut pillerit tollasissa ollu kiinni.
    Luulisin että esim g20 vanin pilleritkin käy.
     
  3. mikka

    mikka 3rd gear

    Näyttäis käyvän vanhat 10 ja 1/8" keskikapselit (karvan vajaa 26 cm)

    Ebay, hakuun 10" hub cap , jos chevyn logon tahtoo tai sitten hutonetistä, siellä näkyi olevan muutamat "blankot".
     
  4. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Juu, tuolta ebaysta noita jo katselinkin ja siellähän noita näyttäis tarjolla olevan. Korpee vaan maksaa lähetyskuluja + tullia enemmän kuin mikä osien arvo on... Millähän hakusanalla tuolta Huuto.netistä noita löytäis, itelle ei ainakaan osunut äsken silmään kun yritin niitä sieltä hakea?
     
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    No justiinsa toissapäivänä romiksella suorastaan kahlasin noissa chevyn pillerikapseleissa. Hintaa niillä on 3 dollaria/kpl. Satun muistamaan koska löysin omaan '81 Ford pikuppiin vastaavat pillerit. Ne on itse asiassa hyvin samanlaiset kuin chevyn.

    Lähetyskuluja tosin tulisi enkä nyt ollut muutenkaan heti menossa uudestaan. Kai.
     
  6. revariver

    revariver Gearhead

  7. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    No niin. Kapselit löytyivät Raumalta eräästä autolikkeestä :). Kiitos kaikille asian vuoksi vaivaa nähneille.
     
  8. mikka

    mikka 3rd gear

    Huutonetin hakusana PÖLYKAPSELIT
     

Kerro tästä muillekin!