Simca Ariane

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Anonymous, 6.4.2005.

  1. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Mitenkäs liikkuu automaatilla??? Riittääkö alavääntö?

    Itellä oli "vastaavan" lainen paketti Argentassa, ja puuttuva alavääntö hankaloitti liikkumista 8) Kierroksillahan se sysäsi vähintäänkin riitävästi...
     
  2. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Kyllä omistaja kehui että mukava ajella. Uskon että tuo oma Arianne tuolla nelosella on kuin täi tervassa verrattuna Fiiatin tekniikkahan.
     
  3. matti-pekka

    matti-pekka 1st gear

    Terve
    Rakentelun ideana on ollut saada leppoisa alhaalta vääntävä ja tarvittaessa riittävän tehokas yhdistelmä. Koneeseen on perus viilailun lisäksi huipputehon kustannuksella säädetty imunokkaa 4* aikaiselle paon pysyessä ennallaan , kaasuttimet on "pienet" 40:set 32 kurkuilla. sytytyksen ennakoita on mulkattu käyttökierroksille sopivammiksi. Pakoputkisto on 4/2/1 pitkällä 2osalla ja loivalla 2/1 housulla. Perävälitys on Volvon 3.7 ja rengaskoko 195/65-15, tuolla välityksellä on kierrokset tosi matalat ja meno leppoisaa..
    Moottoritie ja hieman yli..nopeuksilla alkaa koneen luontainen "urheilullisuus" mutta sellaiseen on harvoin tarvetta... Tuollainen Simca on lopuksi aika kevyt auto, omapaino 1100kg:n/luokkaa. Mielestäni tosi mukava peli ajella, tuli wanhoja muistellessa ajettua viimeviikonlopun -25..30* pakkasessa tuollaiset 400km , kun kävin Lumipalloralli tapahtumassa Jämsän takamailla, meno oli leppoisaa ja lämpö riitti.
     
  4. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Eiköhän meiränki tallista babyblue express tule taas muutaman vuoren huilin jälkehe maistelemaha maantietä.Paljon on kyllä viälä hommia jälijellä.Mukava kuulla että sielä Simcalla hätyytellähä pakkaasia.
     
  5. jarpat

    jarpat 3rd gear

  6. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Laitetaanpa tännekin.. eli nyt saatavilla tarroja Simcoihin. Viimeistelee konehuoneen. Laadultaan tarrat ovat kestävämpiä kun ovat olleet uutena. Painojäljeltään yhtä hyviä. Eli ei kopioita vaan täysin uudelleen piirrettyjä alkuperäisen mallin mukaan.

    Myyntipalstallehan tämä kuuluisi mutta Simcamiehet löytää paremmin tästä.
    http://www.laikat.com/CSVFkauppa/kauppaFIN.htm
     
  7. Anteha

    Anteha 1st gear

    Tervehdys,olisikohan kenelläkään heittää vinkkiä mistä löytyisi Arianeen etu ja takalasin tiivisteet,takalasillekkin olisi tarvetta.... myös muut osat kiinnostaisivat
     
  8. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Hyvät etuovet ja mittaristo Arianeen löytys Sotkamosta. Paa vaikka YV:tä
     
  9. sämpy

    sämpy Double Gearhead

  10. Anteha

    Anteha 1st gear

    Kiitos Puli-Songille osien toimituksesta,ja Turengin miehelle laitoin tiedusteluviestiä. Jos ens kesänä pääsis jo ajelemaan.
     

Kerro tästä muillekin!