AMC Pacer X "Hot Rod"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja sidekick, 14.10.2014.

  1. sidekick

    sidekick 1st gear

    Tällainen projekti tuli hommattua, en ole tullut tulokseen, että onko se vaan ruma vai mitä mutta sen verran häijy peli se on, ettei paljon haittaa.

    Alkuperäistähän tähän ei ole paljon jätetty, flippi keulan alla on 318 mopari, missä edelbrockin 600 4-barrel kaasari, kiristetyt nokat yms. Tf 727 autom.
    Jaguaarin perä, levyt ja 4-piste tuenta persiissä.

    Targa mallin pacer x, mistä tehty avo eli se taka lasi häräke on revitty huts pois ja tilalle vaihdettu nahkaa.


    https://www.dropbox.com/sc/g5e11e3gc4l7eto/AACJSAmuwZfz4azLcLJChM_ha
     
  2. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Re: AMC Pacer X

    Mukavan erilainen harraste!
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Re: AMC Pacer X

    Joo, on saatu tuollaisesta tusinatuotteestakin meilenkiintoinen ;-) Tylsänä ihmisenä mulle kelpais kyllä ihan alkuperäiskuntoinenkin Peisseri tahi Kremlini.
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    Re: AMC Pacer X

    Heh, toi konepellin pahka tekee siitä vielä jänskemmän näköisen... Onko tollasta targa-omituisuuttakin oikeesti saanu tehtaalta???
     
  5. sidekick

    sidekick 1st gear

    Re: AMC Pacer X

    En oo löytäny mistään, mutta yks vanhempi jenkki harrastaja sano että oli omistanu t- kattosen pacerin. Ja kyllä se on tossa ainakin ihan tehdas tekoisen näköinen lovi.

    Ja pertti, ois tuolla tallissa toinenkin 1-kopan paceri 6-koneella jos kiinnostaa :) ei siitä paljon varaosia tuohon mörköön saa.
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Re: AMC Pacer X

    En mie projektia...
     
  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    voe saatana ku on härveli :D hieno
    Mite tuo takakontti. Onko siinä siis istumapaikat? kun on tuommoset "siivet" tuossa takana vissiin vähän niinku penkin selkänojana :D
     
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    mites noi ovet, kun vakiomallissa hantin oven pitäis olla snadisti pidempi, mitä kuskin ovi? Eli onko tuossa molemmin puolin saman mittaiset ovet? Vai meneekö toi targaosuus katolla jotenkin vinossa? Eli kuvia katosta kiitos! Todella mielenkiintoinen projekti, sopivan ruma!
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Onko oven ikkunat kuitenkin samanmittaiset? Näyttää että targa päättyy ikkunan eikä oven takareunan kohdalle.
     
  10. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Melko härö kapistus! ;)
     
  11. sidekick

    sidekick 1st gear

    Joo, siis ovet on erimittaiset, kuten asiaan kuuluu. Voin napata kuvan, ikkunathan on ovissa samankokoiset, eli targa on samanlainen molemmin puolin, tosin pystypalkki jää leveämmäksi kuskin puolella. Ja joo, 4-paikkainen härveli, katto putoaa tuon takasiiven sisään sähköisellä sylinterillä.
     

Kerro tästä muillekin!