pakosarja asiaa mopar a-body

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ministeri, 15.7.2009.

  1. Mandula

    Mandula 1st gear

    Otinpa riskin ja tilasin noi 6=8 pakosarjat tuolta, ja tuli kuin tulikin noin kuukauden odottelun jälkeen tullin kautta postiin.
    Mitään tilausvahvistuksia ei tullut missään vaiheessa, tilauksessa vaan annoin nettisivuilla luottokortin tiedot (varmistusnumeroa ei kysytty) ja sitten tulikin seuraavaksi tullista saapumisilmoitus.
    126 USD oli toimituskulut ja sarjat 200 USD. Ja näyttää siltä kuin pitää, en ole kerennyt vielä paikalleen sovittaa.
     
  2. Jampe_

    Jampe_ Gearhead

    Nostellaas vähän vanhaa aihetta.

    Mistäs on porukka noita TTI:n sarjoja tilaillu, jostain suomenmaalta vai suoraan ameritiikan ihmemaasta?
     
  3. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Useampi vuosi sitten http://www.moparshop.de:stä. Toimitus oli nopea, toimituskulut pienet ja kun EU:n sisältä ei tarvinnut loppusummaa jännittää tai käydä tullissa.
     
  4. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Ostin US-partsilta 2011, laivarahdilla hinta jäi jonkin verran halvemmaksi kuin saksasta. Noi on sellaset että itse tilaaminen ei oikein kannata.
     

Kerro tästä muillekin!