Lincoln -79

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja vahlsten, 24.9.2014.

  1. vahlsten

    vahlsten 3rd gear

    Mo!
    Lincoln 400 cid -79 ei tahdo aina lähteä starttaamaan,vaan ihankuin joku pistäisi vastaan ja välillä starttaa aivan normaalisti.Mistähän päin kannattaisi aloittaa vian etsintä,vai onko kyseisen mallin perusvika? :oops:
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Startin puslat niin kuluneet, että käämit hankaa runkoon? Tai sitten sytytyksen säätö niin aikaisellaan, ettei vaan jaksa potkia? Onko lämpötilalla vaikutusta ongelmaan?
     
  3. vahlsten

    vahlsten 3rd gear

    Lämpötila ei vaikuta mitenkään.
    Kiitos vastauksesta
     
  4. Aspenisti

    Aspenisti 1st gear

    Tuolloin vian pitäisi ilmetä aina eikä pelkästään toisinaan. "Pistää vastaan" voi viitata melkein mihin vain, oma Lincolnini ei eräänä päivänä startannut kun startti ei pyörinyt ollenkaan, luulin akun menneen tyhjäksi, mutta olikin vain hapettuma akun navassa. Kannattaa siis ensin tarkistaa että startti saa kunnolla virtaa ja että maadoitukset kunnossa.
     
  5. vahlsten

    vahlsten 3rd gear


    Kiitos tiedosta,olen nostanut auton pukeille ja pitäis lähipäivinä ryömiä alle ja irroittaa starttimoottori ja tsekata se kunnolla läpi ennen ensi kesää :lol:
     

Kerro tästä muillekin!